Biyo Genetik Ve Ruhsal Bilinç Kopyalanırsa..
-
benlik genetiksel bir bilgi olmadığı için kopyalanamaz + evrim diye birşey vardır ve der ki;Kullanılan organ gelişir.Yani kişiliği bir kenara bırakın klonladığınız bir canlının orjinaliyle dış görüntüsü bile tıpa tıp aynı olmaması tamamen klonlanan canlının elindedir.Naim süleyman oğlunun kızının 350Kg kaldırması gibi bişey bu..Eğer organlarını çalıştırarak geliştirirse dış görüntüsde farklı olur gen değişmeyen bir şey değildir öyle olsaydı zaten çeşitlilik olmazdı.Tüm ağaçlar aynı meyveyi verirdi.Olsa diye bir soru,yer çekimi olmasaydı ne olurduyla aynı şeydir,günümüz teknolojisiyle bir alakası yoktur,olması imkansızdır ! Çünkü bir çok etkene bağlıdır kişilik,kaldı ki kişilikte genler gibi değişebilir bilgilerdir.Çocukluğunda fırlama olanların büyüdüğünde sessiz sakin oturaklı insanlar olması örneği gibi..
He illede oalcaksa ne olurdu,senaryo çok.. benim favorimse klonunuzun sizi istemeyip öldürmesi :)
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------benlik genetiksel bir bilgi olmadığı için kopyalanamaz + evrim diye birşey vardır ve der ki;Kullanılan organ gelişir.Yani kişiliği bir kenara bırakın klonladığınız bir canlının orjinaliyle dış görüntüsü bile tıpa tıp aynı olmaması tamamen klonlanan canlının elindedir.Naim süleyman oğlunun kızının 350Kg kaldırması gibi bişey bu..Eğer organlarını çalıştırarak geliştirirse dış görüntüsde farklı olur gen değişmeyen bir şey değildir öyle olsaydı zaten çeşitlilik olmazdı.Tüm ağaçlar aynı meyveyi verirdi.Olsa diye bir soru,yer çekimi olmasaydı ne olurduyla aynı şeydir,günümüz teknolojisiyle bir alakası yoktur,olması imkansızdır ! Çünkü bir çok etkene bağlıdır kişilik,kaldı ki kişilikte genler gibi değişebilir bilgilerdir.Çocukluğunda fırlama olanların büyüdüğünde sessiz sakin oturaklı insanlar olması örneği gibi..
He illede oalcaksa ne olurdu,senaryo çok.. benim favorimse klonunuzun sizi istemeyip öldürmesi :)
-----------------------------Benliğin Kopyalanamayacağını Söylüyorsun, Aslında bir bakıma Bu Söylem mantıksız değil, ama Benliğin esasta ne olduğu ve Besleme Kaynağı hakkında Belkide bir Fikir edinebiliriz Bilimsel Araştırmalar ile, Nihayetinde 21. Yüzyıl Bilimi Artık Materyalist bilim olmaktan Çıkma Aşamasına Kadar ilerlemiştir.
Zira 5. Boyut ile ilgili Araştırmalarda bulunabilmek çok daha yüksek bir Bilinç gerektirmektedir...
Evet Nikoten Hocam En Kiritik Olayda Zaten O Benlik Hususudur. Sen ben değilsin bende Sen değilim. Bunun Söylemi bile bi tuhaf ediyor insanı... Senle Aynı Hislere Sahibiz oysa, Genetiksel olarak Senin Hissettiklerini Ortalamada bende yaşıyorum, Heyecanlanmalarını, Elmayı yerken aldığın tadı, Ve Sex Gibi kavramların Tamamında Eşit Sinyaller ile Tetikleniyoruz. Ama Konu Gidip Gelip Ben olayına geldimi, Otomatikman, Farklı oluyoruz. Çok Enteresan.
-
bir filim izlemiştim bununla ilgili clonlanan insan clon merkezinden kaçıyor gerçek kendini buluyor onu öldürüyor onun yerine yaşıyor
-
Evet Eski Konumu Hortlattım ama Her Şey benim için Dün Gibi.... Hapse Girmeden Kısa Bir Zaman Önce Açmıştım Konuyu. Nostalji olsun hem. :)
Konu hakkındaki Düşünceleriniz 3 Yılda Ne Hale Gelmiş olabilir Acaba Hem Onuda Merak ettim.
EDİT: Vay be Eskimiş Konular artık Hortlayamıyor. Şeyh Önlem Almış anlaşılan. :)
ShockMan tarafından 16/Ağu/12 21:48 tarihinde düzenlenmiştir