Biz Eskiden Buluşur Maç Yapardık. (TBT Halı Saha Maçı Resimleri)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Geçen hafta buluştuk exca,enis,melih ve ben. Dayımızı da çağırdık işi olduğu için vakit ayıramadı. Taksime gidip içtik eskilerden konuştuk , sonra yemek falan yedik.
-----------------------------enis le tanışmak nasip olmadı bir ara toplu yemek etkinliğinde gördüm sadece.
Exca zaten kayıp banlandığından beridir görmüyorum. Arasıra şu buluşmlarınızı toplu yapında gelelim yaw :)
@JackDaniels
Valla nickleri tam aklımda değil hacı yaw bu maçın üstünden rahat 2 yıl geçmiştir :D :P
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
Geçen hafta buluştuk exca,enis,melih ve ben. Dayımızı da çağırdık işi olduğu için vakit ayıramadı. Taksime gidip içtik eskilerden konuştuk , sonra yemek falan yedik.
-----------------------------enis le tanışmak nasip olmadı bir ara toplu yemek etkinliğinde gördüm sadece.
Exca zaten kayıp banlandığından beridir görmüyorum. Arasıra şu buluşmlarınızı toplu yapında gelelim yaw :)
harbi lan insan bizi de cagırır.
@lordvader89
excanın ak öyle de :F ayrıca aynı okuldayız akoim, ayıp lan ^^
-
Toplu yapamıyoruz çünkü hepimiz çalışıyoruz ve çok yoğunuz o yüzden bir telefon geliyor yarım saat sonra Taksim'de ol diyorlar çat diye gidiyoruz. Önceden planlamaya kalkarsak biz gelemeyiz arkadaşlarla tanışamayız ve ayıp olur planlayı gelmemek.
-
Halinize şükredin lan ben daha 1 kişiyi bile görmedim mk :|
-
@andrei hangi okul? Exca'yı görünce söylerim. :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------@andrei hangi okul? Exca'yı görünce söylerim. :)
pardon hocam, http://www.tahribat.com/Murit-LordVader/ nick karısıklıgı .D
-
vay anasını unutmuşum bu halı saha etkinliğini. bende vardım. hatta yavru müridlerden birini otobüs'e bindirmiştim. nicki neydi bilmiyorum. neyse eskiden tyler dayi'nin ve bir kaç elemanın daha öncü olduğu bir ekol vardı. defacto vardı heralde.
-
ben de geleyim mi la solum çok iyidir, frikiklerde üstüme adam tanımam.Sol kanatta oynarım, her mevkiye göre uyum sağlayabilen bir yapım vardır.Tek kötü yanım hava toplarıdır.Ofansımın yanında defansif özelliğim de vardır.Oyuna zekamı yayarım.Yeteneğimi, zekam ile birleştirir en kötü maçları bile kurtarırım.Ben topa koşmam top bana gelir.
Mizacım sert bir yapıya sahip olduğundan, rakibi psikolojik olarak baskı altına alırım.Bu oynadığım takım için + avantajdır.
Teşekkürler.
-
oha selimiyemi kapıağsında otuyorum laaaa ben :|
-
tosun bunu yazdı:
Halinize şükredin lan ben daha 1 kişiyi bile görmedim mk :|
-----------------------------Ayarla Erzurum Buluşması,gelelim kardeşim.Ayıpsın ya ;)