Biz Eskiden Buluşur Maç Yapardık. (TBT Halı Saha Maçı Resimleri)
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
gıvırcık saçlı eleman (Ronaldinho) kim ?
-----------------------------gıvırcıksa yiğittir o (=
-
ugur0 bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
gıvırcık saçlı eleman (Ronaldinho) kim ?
-----------------------------gıvırcıksa yiğittir o (=
-----------------------------gıvırcık derken bende kimi diyordun diyorum sen şuna lülelüle saçları olan eleman kim desene :D o adamın dibi :D
Durqrimast hacım nicki.
@wert
oha görmeyeli yüzünü bile unuttum :| sen hangisisn amq :|
-
dayıyla 1 hafta önce msnde konustum telefonum calındıgında akıl almıstım.
@Wert
Hacı Selimiyede olmadı bulusma yav : D Benim eskiden kalma cantam o.Maçlar şişlide oluyor.
@Enes
Tbt bulusmasına neyle geleyim olm : D Tbt t-shirti giyicem tabi.Sende her halı saha maçına gelirken aynı Türkiye formanı giyiyon :D
-
u235 bunu yazdı:
Edit: Tbt bulusmasına neyle geleyim olm : D Tbt t-shirti giyicem tabi.Sende her halı saha maçına gelirken aynı Türkiye formanı giyiyon :D
-----------------------------:)) hahaha
iyi güldürdün beni hoca,haklısın :)
-
tbt tişörtlerinden kaldı mı arkadaşlar ya :)
-
u235 bunu yazdı:
@Wert
Hacı Selimiyede olmadı bulusma yav : D Benim eskiden kalma cantam o.Maçlar şişlide oluyor.
@Enes
Tbt bulusmasına neyle geleyim olm : D Tbt t-shirti giyicem tabi.Sende her halı saha maçına gelirken aynı Türkiye formanı giyiyon :D
-----------------------------şimdi ayıp sana sen bunu fark edip kardeşine bir tişört almadıysan yazıklar ossun :D
@yemillie
hocam adminler onu belirleyip çıkarıyorlar. daha henüz bu tişörtün üstüne bir tişört çıkarması olmadı.
Olursa alırsın :)
-
İstanbulda bulunanlar ve 20 yaş* üstü olanlar cep telefonu numaralarını bana atsınlar buluşma yaparsak ararım.
* 20 yaş üstü diyorum nedenini biliyorsunuz.
-
ayarlarsanız oynarım yani ben, genki ibnesini de alır gelirim.
-
lordvader89 bunu yazdı:
İstanbulda bulunanlar ve 20 yaş* üstü olanlar cep telefonu numaralarını bana atsınlar buluşma yaparsak ararım.
* 20 yaş üstü diyorum nedenini biliyorsunuz.
-----------------------------yaş problemini seçme hocam. zati giriceğin ortama giren bebede olsa girer sen neyi derd edecen.
@Nurky
Orginazatörler yok artık,Bir maç ayarlayında oynayalım yaw :)
-
enes bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
@Wert
@Enes
-----------------------------şimdi ayıp sana sen bunu fark edip kardeşine bir tişört almadıysan yazıklar ossun :D
@yemillie
hocam adminler onu belirleyip çıkarıyorlar. daha henüz bu tişörtün üstüne bir tişört çıkarması olmadı.
Olursa alırsın :)
-----------------------------hemen alayım knk :D En pokemon baskılısından