folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biz Hayal Ediyoruz Siz Gerçekleştirin

Biz Hayal Ediyoruz Siz Gerçekleştirin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djmatrax
    djmatrax's avatar
    Erkek

Kalem ucunda bir micro kamera buna baglı bir alıcı ve kulaklık... :) Kameradan okutulan veri alıcada degerlendirilerek kulaklıkla kişiye iletilecek...Özel bir neden den dolayı kullanılacak bunun için  yardımlarınızı istiyorum Bu sistemi toplayabilecek bir arkadas arıyorum maliyet ve fiyatlar için pm den ulasabilirsiniz bana...  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    maşşallah maşşallah kay milyon dolar bütçe ayırıyosun bunun argesi hariç

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Bill amcanın kapısına dayan (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

ÖsS için her gençte olması gereken bir alet ..

Bir de ekip arabası veya hücre evi ve Wireless lazım.. Dershaneye vericeğim parayı buna buna veririm daha iyi :)

Hem bi dahaki seneye alıcısı da olur , 2. elide var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    impressiveboy
    impressiveboy's avatar
    Erkek
    hajı böle bişeyi bulmak mümkün mü?

Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım. Hangi ÇILGIN bana zincir vuracakmış ŞAŞARIM!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    niye mümkün olmasın hiçbirsey imkansız değildr.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hayal ettiğiniz kadar mekatronikcisiniz derdi hoca. yapmak mümkündür de malzemeler nerden alınır orası mechul herkes satmaz bilmiyorum açıkcası

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Böyle bir sistem çok sağlıklı çalışmaz. Micro kamera dediğin olayı sabit bir yer için kullandığında daha iyi verim alırsın.

Kalem ucu kağıttaki şeyleri okuyacaksa flu görüntü alabilirsin.

Bunun yerine yapılmış bir sistem kullanabilirsin.Öss tarzı birşey için yada sınav için kullanıcaksın anlaşılan.

Bir gözlük. Tek camı içeriden ekran,gözlüğün üzerine bağlı bir micro camera.

Sınav sorularını micro camera okur dışarıda minübüsün içerindeki kopyacı gençlik soruları çözer,sistem cevabı gözlüğün camına yansıtır,en büyük kopyacı sen soruları çözer.

Nasıl?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cho-cuk
    cho-cuk's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

Böyle bir sistem çok sağlıklı çalışmaz. Micro kamera dediğin olayı sabit bir yer için kullandığında daha iyi verim alırsın.

Kalem ucu kağıttaki şeyleri okuyacaksa flu görüntü alabilirsin.

Bunun yerine yapılmış bir sistem kullanabilirsin.Öss tarzı birşey için yada sınav için kullanıcaksın anlaşılan.

Bir gözlük. Tek camı içeriden ekran,gözlüğün üzerine bağlı bir micro camera.

Sınav sorularını micro camera okur dışarıda minübüsün içerindeki kopyacı gençlik soruları çözer,sistem cevabı gözlüğün camına yansıtır,en büyük kopyacı sen soruları çözer.

Nasıl?

-----------------------------
    Hoca superde nerde satılıyo kac para ??

***dam üstünde saksağan vur beline kazmayı***
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek
    :D ii fikir peki ya çakarlarsa hayatın kayar

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam başkasının hakkına giriyosunuz.. böyle şeylerin sınavda kullanılması haksızlık.. bu dünyada rahatlarız belki ama öbür dünyayıda düşünmek lazım..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 3259 Toplam Mesaj: 21