Biz Hayal Ediyoruz Siz Gerçekleştirin
-
Kalem ucunda bir micro kamera buna baglı bir alıcı ve kulaklık... :) Kameradan okutulan veri alıcada degerlendirilerek kulaklıkla kişiye iletilecek...Özel bir neden den dolayı kullanılacak bunun için yardımlarınızı istiyorum Bu sistemi toplayabilecek bir arkadas arıyorum maliyet ve fiyatlar için pm den ulasabilirsiniz bana...
-
maşşallah maşşallah kay milyon dolar bütçe ayırıyosun bunun argesi hariç
-
Bill amcanın kapısına dayan (:
-
ÖsS için her gençte olması gereken bir alet ..
Bir de ekip arabası veya hücre evi ve Wireless lazım.. Dershaneye vericeğim parayı buna buna veririm daha iyi :)
Hem bi dahaki seneye alıcısı da olur , 2. elide var.
-
hajı böle bişeyi bulmak mümkün mü?
-
niye mümkün olmasın hiçbirsey imkansız değildr.
-
hayal ettiğiniz kadar mekatronikcisiniz derdi hoca. yapmak mümkündür de malzemeler nerden alınır orası mechul herkes satmaz bilmiyorum açıkcası
-
Böyle bir sistem çok sağlıklı çalışmaz. Micro kamera dediğin olayı sabit bir yer için kullandığında daha iyi verim alırsın.
Kalem ucu kağıttaki şeyleri okuyacaksa flu görüntü alabilirsin.
Bunun yerine yapılmış bir sistem kullanabilirsin.Öss tarzı birşey için yada sınav için kullanıcaksın anlaşılan.
Bir gözlük. Tek camı içeriden ekran,gözlüğün üzerine bağlı bir micro camera.
Sınav sorularını micro camera okur dışarıda minübüsün içerindeki kopyacı gençlik soruları çözer,sistem cevabı gözlüğün camına yansıtır,en büyük kopyacı sen soruları çözer.
Nasıl?
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Böyle bir sistem çok sağlıklı çalışmaz. Micro kamera dediğin olayı sabit bir yer için kullandığında daha iyi verim alırsın.
Kalem ucu kağıttaki şeyleri okuyacaksa flu görüntü alabilirsin.
Bunun yerine yapılmış bir sistem kullanabilirsin.Öss tarzı birşey için yada sınav için kullanıcaksın anlaşılan.
Bir gözlük. Tek camı içeriden ekran,gözlüğün üzerine bağlı bir micro camera.
Sınav sorularını micro camera okur dışarıda minübüsün içerindeki kopyacı gençlik soruları çözer,sistem cevabı gözlüğün camına yansıtır,en büyük kopyacı sen soruları çözer.
Nasıl?
-----------------------------
Hoca superde nerde satılıyo kac para ?? -
:D ii fikir peki ya çakarlarsa hayatın kayar
-
hocam başkasının hakkına giriyosunuz.. böyle şeylerin sınavda kullanılması haksızlık.. bu dünyada rahatlarız belki ama öbür dünyayıda düşünmek lazım..