Biz Hayal Ediyoruz Siz Gerçekleştirin
-
hbgrstyle bunu yazdı:
-----------------------------
:D ii fikir peki ya çakarlarsa hayatın kayar
bu düzeneği sınava sokup alnının akıyla o sınavdan cıkabilecek kadar cesursa okumasına da gerek yok ki zatengit amarikaya adımı ver böyle böyle de seni hemen Federal Bureau of Investigation (FBI)a alsınlar
-
Ulan o kadar kafası çalışan adam zaten öss de soruların anasını ağlatır :P
-
alanzo bunu yazdı:
http://telefondinle.com/ buraya bak ben kullanıyorum ama burdakilerin daha iyisini
-----------------------------site süper yaa
en çok bunu sevdim
Süper Mini Video KaydediciKapalı devre kamera ve kayıt sistemidir. Sigara paketi içine sığabilen bir ölçüdedir. Beşinci jenerasyon CMOS kamerası ve dahili mikrofonu ile sesli video kaydı yapabilmektedir. Arzu edilirse harici kamera veya herhangi bir görüntü cihazından görüntü kaydı yapabilmektedir. 4GB'a kadar SD kart kullanımına uygundur. Yüksek güçteki şarj edilebilir dahili Lithium-ion pili sayesinde 3 saat video kaydı yapabilmektedir. Mobil kullanım imkanı sayesinde evinizde, ofisinizde, arabanızda veya gizli güvenlik ihtiyacınız olan heryerde kolaylıkla kullanabileceğiniz harika bir üründür. Uyumlu kamera kullanımı ile harici kamera cihaz üzerinden voltaj alabilme ve kamera için harici bir akü kullanımına gerek duyulmamaktadır.
-
SpyßreaK bunu yazdı:
hocam başkasının hakkına giriyosunuz.. böyle şeylerin sınavda kullanılması haksızlık.. bu dünyada rahatlarız belki ama öbür dünyayıda düşünmek lazım..
-----------------------------sence bu sınavda bizlere haksızlık deilmi ?
cvbın evet ise savaşta ve sınavda herşey mübahtır :P
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------Federal Bureau of Investigation (FBI)
-----------------------------Çok sağol bizde bilmiyoduk FBI ın açılımını...
Çok hayra geçti çok(?)
-
PlatypuS
Çok Teşekkür ederim Verdigin site işime yarar...
-
eer yakalanırsan her türlü devlet hizmetinden muaf tutuluorsun..2 kere düşn
-
Musket bunu yazdı:
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------Federal Bureau of Investigation (FBI)
-----------------------------Çok sağol bizde bilmiyoduk FBI ın açılımını...
Çok hayra geçti çok(?)
arada öyle iyiliğim tutar -
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------hbgrstyle bunu yazdı:
:D ii fikir peki ya çakarlarsa hayatın kayar
bu düzeneği sınava sokup alnının akıyla o sınavdan cıkabilecek kadar cesursa okumasına da gerek yok ki zatengit amarikaya adımı ver böyle böyle de seni hemen Federal Bureau of Investigation (FBI)a alsınlar
arkadasım ne alaksı var sımdı :D:D...benım şahsen bır arkadasım sıanava telefon soktu ve sınav esnasında ona mesaj geldı..gitti lavaboya mesajı okudu ve cevapların bır bolumunu aldı aklında tuttu(ıstenırse wc de bı kagıdada yazılıp sınavda cekılbılır) sonra telefonu gene bı yerıne sakladı :D ve sınava gırıp aklındakılerı kodladı...bıcok kısı tanıyorum ole yapan...demekki onların hepsı bırer FBI ajanı desene :D...soliimde bosuna öss ıle ugrasmasınlar direkt america! -
djmatrax KARDEŞ BENİM Bİ FİKRİM VAR BİLMEM SEN NASIL DEĞERLENDİRİRSİN.ŞİMDİ O KALEM UCUNDA KAMERA OLAN ARKADAŞIMIZIN VERDİĞİ SİTEDE VAR FİYETI 1.250DOLARDI HERALDE EĞER GİRECEĞİN SINAV ŞIKLAR HALİNDEYSE (örn:A-B-C-D-E) Bİ ALICIYLA VERİCİYEDE İHTİYACIN OLACAK KALEMDEN GİDEN REMİ ARKADAŞIN GÖRECEK SANADA BİTANE TELE BENZER Bİ DÜZENEK YERLEŞTİRİLMESİ GEREKİYOR KOLUNA YADA BACAĞINA CEVAP OLARAK HER KERESİNDE BİKERE KÜÇÜKBİ ÇARPILMA YAŞIYICAKSIN DİYELİMKİ ARKADAŞIN GÖRDÜ SORUYU SANA CEVABININ B OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTİYOR OZAMAN SENİ 2KERE KURULAN DÜZENEKLE ÇARPACAK VE SENDE CEVABIN B OLDUĞUNU ANLIYICAKSIN. BİRAZ KAROŞIK OLDU AMA KULLANIMI EN SAĞLAM VE EN İYİSİ BU BENCE İSTERSEN DAHADA AÇIKLAYA BİLİRİM.