folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biz Kadınların Yanlış Tercihleri

Biz Kadınların Yanlış Tercihleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

neyse birşey yazmayacağım. Kısacası kadınıda erkeğide aynı bok. Gidin yatın ileride evlenirsiniz nasıl olsun.

DrKill tarafından 28/Nis/16 07:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Kadınlara cektigi tum acıkar mustehak, beter olsunlar.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yazı çok güzelmiş, teşekkürler

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sevdikte  ne  oldu amk  hepsi  götümüzde  patladı  adanadan kalkıp  taaa  muğlaya 10 - 15 günde bir  16 saat yol çektiğim  günlerdeki aklıma sokayım

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Bir evlilik danişmanı şöyle demişti:

" Bir ilişki bittiğinde hep bir suçlu aranır. Oysaki ilişkiyi bitiren kötü kişi değil kötü iletişimdir" 

Yani iki kişinin uyumsuzluğu.

Bunun tesbiti icinde biraz tanıyın çıkmadan önce. Ne güzel,  ne yakışıklı deyip peşinden koşarsaniz hemen.  Sonunda dert yanarsınız böyle.

" Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış kişiler üzerinden hayal kuruyorsun" 

Kizları düşündüğünüz kadar bilim teknoloji düşünseydiniz uzaya gitmistik :)

son cümle iyiydi kardeşim..

"Kizları düşündüğünüz kadar bilim teknoloji düşünseydiniz uzaya gitmistik" Dahada açıklarsak.. Biz uçkuruna düşkün birmilletiz ....

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek
    Bir kadını paran ile etkilediysen bu senin güçlü olduğunu değil onun satılık olduğunu gösterir bir gün daha iyi fiyat veren ona sahip olur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bunun bilimsel açıklaması vardı sanki sorumda bir yerde okumuş alpha fucks beta bucks gibi bişi demişti biri

tüm mevzu kadınların yavru yapmak istediği erkek modeli ile yavrularını büyütmesini istediği erkek modelinin farklı olmasından kaynaklanıyordu

wert tarafından 28/Nis/16 10:35 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Genelde isnanalrı, sırf kendinin normal olduğunu düşünebilmek için evrimmsel süreçte kazandığı bazı savunma mekanizmaları vardır. Buda o etrafındaki insanlarınde aynı hatayı yaptığını veya onun gibi olduunu düşünmesidir.

Kendisi veya böyle olan biri herkesi böyle görücektir. Benim bulunduğum arkadaş gurubunda ise kadınlarını tarif bile edemem ancak erkeklerini anlatırsam kadınlarını süz hayal edebilirsiniz. Sırf bir kıza mezuniyetten sonra evlenicek durumu olmadığı, kızı eşi olarak göremediği benim birinin sorumluluğunu alabilmem için en az yüksek lisansıda bitirmem lazızm önümde 4 sene var kızı o kadar oyalamaya gerek yok hakkına girmeyim diyen insanlarla dolu. 

Yani evlenemiyecekse sevgili olmuyorlar, evlenmiyeceklersede uzatmıyorlar sırf temiz birini istedikleri içn nasıl buldularsa öyle bırakıyorlar.

Ancak bu anlattıklarım ilginç birşey değil en azından bizim için, bu anlattıklarım normal ve olması gereken.

Kaşarlarla  takıl ona buna sulan herkesle yat sonra gel deki Yuaa abie bütün kızlar bir halt yiyo kime nısıl güvinicm. 

Ben bu adamdan çocuk sahibi olurmuyum demeden çıkış vuruş  sonrada erkekler kötü. 

beyaz beyaz içindir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

bunun bilimsel açıklaması vardı sanki sorumda bir yerde okumuş alpha fucks beta bucks gibi bişi demişti biri

tüm mevzu kadınların yavru yapmak istediği erkek modeli ile yavrularını büyütmesini istediği erkek modelinin farklı olmasından kaynaklanıyordu

Katiliyorum...

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı
    Bir kadını paran ile etkilediysen bu senin güçlü olduğunu değil onun satılık olduğunu gösterir bir gün daha iyi fiyat veren ona sahip olur.

+1

Ignorance is bliss.
Toplam Hit: 5576 Toplam Mesaj: 36
candan ünal