Biz Kadınların Yanlış Tercihleri
-
neyse birşey yazmayacağım. Kısacası kadınıda erkeğide aynı bok. Gidin yatın ileride evlenirsiniz nasıl olsun.
DrKill tarafından 28/Nis/16 07:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Kadınlara cektigi tum acıkar mustehak, beter olsunlar.
-
yazı çok güzelmiş, teşekkürler
-
sevdikte ne oldu amk hepsi götümüzde patladı adanadan kalkıp taaa muğlaya 10 - 15 günde bir 16 saat yol çektiğim günlerdeki aklıma sokayım
-
futurist bunu yazdı
Bir evlilik danişmanı şöyle demişti:
" Bir ilişki bittiğinde hep bir suçlu aranır. Oysaki ilişkiyi bitiren kötü kişi değil kötü iletişimdir"
Yani iki kişinin uyumsuzluğu.
Bunun tesbiti icinde biraz tanıyın çıkmadan önce. Ne güzel, ne yakışıklı deyip peşinden koşarsaniz hemen. Sonunda dert yanarsınız böyle.
" Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış kişiler üzerinden hayal kuruyorsun"
Kizları düşündüğünüz kadar bilim teknoloji düşünseydiniz uzaya gitmistik :)
son cümle iyiydi kardeşim..
"Kizları düşündüğünüz kadar bilim teknoloji düşünseydiniz uzaya gitmistik" Dahada açıklarsak.. Biz uçkuruna düşkün birmilletiz ....
-
Bir kadını paran ile etkilediysen bu senin güçlü olduğunu değil onun satılık olduğunu gösterir bir gün daha iyi fiyat veren ona sahip olur.
-
bunun bilimsel açıklaması vardı sanki sorumda bir yerde okumuş alpha fucks beta bucks gibi bişi demişti biri
tüm mevzu kadınların yavru yapmak istediği erkek modeli ile yavrularını büyütmesini istediği erkek modelinin farklı olmasından kaynaklanıyordu
wert tarafından 28/Nis/16 10:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Genelde isnanalrı, sırf kendinin normal olduğunu düşünebilmek için evrimmsel süreçte kazandığı bazı savunma mekanizmaları vardır. Buda o etrafındaki insanlarınde aynı hatayı yaptığını veya onun gibi olduunu düşünmesidir.
Kendisi veya böyle olan biri herkesi böyle görücektir. Benim bulunduğum arkadaş gurubunda ise kadınlarını tarif bile edemem ancak erkeklerini anlatırsam kadınlarını süz hayal edebilirsiniz. Sırf bir kıza mezuniyetten sonra evlenicek durumu olmadığı, kızı eşi olarak göremediği benim birinin sorumluluğunu alabilmem için en az yüksek lisansıda bitirmem lazızm önümde 4 sene var kızı o kadar oyalamaya gerek yok hakkına girmeyim diyen insanlarla dolu.
Yani evlenemiyecekse sevgili olmuyorlar, evlenmiyeceklersede uzatmıyorlar sırf temiz birini istedikleri içn nasıl buldularsa öyle bırakıyorlar.
Ancak bu anlattıklarım ilginç birşey değil en azından bizim için, bu anlattıklarım normal ve olması gereken.
Kaşarlarla takıl ona buna sulan herkesle yat sonra gel deki Yuaa abie bütün kızlar bir halt yiyo kime nısıl güvinicm.
Ben bu adamdan çocuk sahibi olurmuyum demeden çıkış vuruş sonrada erkekler kötü.
beyaz beyaz içindir
-
wert bunu yazdı
bunun bilimsel açıklaması vardı sanki sorumda bir yerde okumuş alpha fucks beta bucks gibi bişi demişti biri
tüm mevzu kadınların yavru yapmak istediği erkek modeli ile yavrularını büyütmesini istediği erkek modelinin farklı olmasından kaynaklanıyordu
Katiliyorum...
-
Enquinx35 bunu yazdıBir kadını paran ile etkilediysen bu senin güçlü olduğunu değil onun satılık olduğunu gösterir bir gün daha iyi fiyat veren ona sahip olur.
+1