folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biz Kadınların Yanlış Tercihleri

Biz Kadınların Yanlış Tercihleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

oha kaptan karıymış naraları

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı
    CaniSokucu bunu yazdı

Aynısı biz erkekler için de geçerlidir aslında. Belki azınlıktır ama öyledir. Bizi üzen, sinirlendiren, kızdıran kısaca yıpratan kadınlarla birlikte oluruz. Bazı erkekler bana kız mı yohamk diyerek başından atabilirler, bazıları ise dener dener başarırlar ama başarana kadar neler yaşamışlardır. Kadınlarda bu daha çok görülür tabi çünkü nedenini bilmediğim bi acıma duygusu, karşısındakini değiştirme isteği, sanki istediklerini yaptırınca hayatının en büyük orgazmını yaşayacakmış gibi salak salak çabalamalar. Bazen de şöyle olur erkek deli gibi çabalar kadın uyum sağlamaya çalışır başaramaz, erkek sineye çeker; kadın ister erkek uyum sağlar kadın sen çok değiştin der bırakıp gider. Erkek her istediğini yaptım ne bu şimdi diye yeni denizlere yelken açmaya başlamasıyla beraber kadın tekrar belirir ben hatalıydım der. Erkek tamam der kadını hayatına tekrar alır, "işini görür", kadını üzer, kırar, yıpratır. -Sanırım kadınların büyük kısmı bu şekilde üzüldüğü ilişkiler yaşıyor.- Daha sonra erkek kadının hayatından bir daha girmemek üzere çıkar.

Aysını yaşadım yaptım.

yaşadım aynısını yaşıyorum. lakin son cümlenin eşiğindeyim. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

Gerici falan değilim. Lakin bakın, Okuyan Kızların Hepsi AYNI.

e yuh hacı naptın ya 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ooo hiç anlamadıgım konular :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

Sende kadin sayilirsin uzun bi donem kadin gibi takildigini herkes bilir forumda multiden bilmeyenlerde ogrenmis olur..

gdsgdfg amk mumy 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 5127 Toplam Mesaj: 36
candan ünal