Biz Kimiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:
    -----------------------------

Yakın zamanda bir olay yaşamış ve bundan etkilenmiş birinin psikolojisi bu.Biri gururunu,egonu,kendine olan saygını çöpe atmış.Olmak istediğin kişi olmadığını sanmaya başlamışsın,kavga et.Hasmın suratını dağıt,kim olduğu önemli değil.O gözlerde korkuyu gör.Yoksa kendini avutacak bir şeyler bulur oyalanır ardından sorun tekrar nükseder.Kısır bir döngüdür.Bu yüzden herşeyi olduğu gibi kabul etme,birisini haşat et.Aradığın savaşcıyı,mücadeleci ruhu orada bulacaksın.Çünkü bu birazda çaresizlik kokuyor.Kabul etmek içe çökertir çünkü affetmek korkakların,şükretmek aptalların erdemidir.

şiddetle bi yere varamazsın

illaki biri de gelir seni haşat eder. sora sen birnii.. bu böle giderr..

hadi bunun dışında bi çözüm düşün..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thicksinch
    Thicksinch's avatar
    Erkek

mutluolmakistiyorum dat kam... bi oku anlayarak...

Egil! Hicbirsey olmeden yeralti degil!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

cemnet

:D vallahi bilmiyorum ki lanet olası kafam bu şekilde.Bir türlü her gün farklı hatunla olmayı sindiremiyorum.

seadog

aynen hocam.Bu dönem 1in 1 iyim.Fakat nasıl çalışılması gerektiğini anladım.HEr gün tekrarlayacağım, hafta sonu cuma-cumartesi dağıtıcam ama pazar günü haftanın tekrarını yapıcam.ARa arada soru çözücem itü yayınlrından falan tamam olur herhalde.

Arkadaş ortamımda var.Sevdiğim, kafa dengi.Bir sıkıntım yok ama içim sıkıldı.

Thicksinch 

aynen bakıyorum.

---------------

ekstradan bu şekilde iğrenç ruh haline bürünüp kurtulan varsa ne yaptığınıda bekliyoruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

dünya yı bi kap olarak düşünelim 

kap içindekiler a tane olsun

ben = a-(a-1) 

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:

dünya yı bi kap olarak düşünelim 

kap içindekiler a tane olsun

ben = a-(a-1) 

Sen  = 1 oluyor , 1 neyi ifade diyor?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

yaaa amaaaan salla gitsin başkalarının yaşamındaki mutsuzluklar senin niye mutluluk duygunu en aza indirgesin ki sen sen için yaşarsın sen için mutlu olursun o kadar polyanna ol demiyorum ama her boktan da zevk  almasını biliceksin sewiceksin yani özü şudur ki koy g*tüne gitsin sen kafana göre takıl yaşa hocam düşünme başkasını

şunu da unutma sadece kendine güwen kendini sew olabildiğince egoist ol emin ol mutluluğun kapıları sen adım atmadan açılacaktır :)

Tecrübeyle sabittir ...

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

a-1 ler den farklı oldumu

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

yasin_55 bunu yazdı:

Blackjack bunu yazdı:

Yakın zamanda bir olay yaşamış ve bundan etkilenmiş birinin psikolojisi bu.Biri gururunu,egonu,kendine olan saygını çöpe atmış.Olmak istediğin kişi olmadığını sanmaya başlamışsın,kavga et.Hasmın suratını dağıt,kim olduğu önemli değil.O gözlerde korkuyu gör.Yoksa kendini avutacak bir şeyler bulur oyalanır ardından sorun tekrar nükseder.Kısır bir döngüdür.Bu yüzden herşeyi olduğu gibi kabul etme,birisini haşat et.Aradığın savaşcıyı,mücadeleci ruhu orada bulacaksın.Çünkü bu birazda çaresizlik kokuyor.Kabul etmek içe çökertir çünkü affetmek korkakların,şükretmek aptalların erdemidir.

şiddetle bi yere varamazsın

illaki biri de gelir seni haşat eder. sora sen birnii.. bu böle giderr..

hadi bunun dışında bi çözüm düşün..

Küçüklük sanrısı,ailevi öğreti,toplum doğmasıdır..şiddet bir şeyler çözmez anlayışı.Allahtan kork,devletten kork,işsizlikten kork,aç kalmaktan kork,birinin seni dövüceğinden kork,cehennemden kork...Toplum işleyişi = korku

O toplumda çıkmaza düşen adamlara o düşünceyi yaratan öğretilerden örnek göstermek,işte asıl çözümsüzlük bu.

Ölmekten korkma,kavga etmekten,şiddetten.

Beni düşünce karamsarlığına iten toplum söylevleri ise çözüm kesinlikle aynı söylevin tersidir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:

yaaa amaaaan salla gitsin başkalarının yaşamındaki mutsuzluklar senin niye mutluluk duygunu en aza indirgesin ki sen sen için yaşarsın sen için mutlu olursun o kadar polyanna ol demiyorum ama her boktan da zevk  almasını biliceksin sewiceksin yani özü şudur ki koy g*tüne gitsin sen kafana göre takıl yaşa hocam düşünme başkasını

şunu da unutma sadece kendine güwen kendini sew olabildiğince egoist ol emin ol mutluluğun kapıları sen adım atmadan açılacaktır :)

Tecrübeyle sabittir ...

hocam, olay o kendime güvenim gelmiyor bir türlü.Sev diyorsun da sevemiyorum bir türlü :-/ Mutlu olamıyorum, yaptığım, yapacağım herşeyi sevemiyorum.

Nasıl diyerim ? Bir mecburilik ile yapıyorum sanki.

Mx0TBT

aslında durdenizm daha hoş geliyor :) ;

http://www.tahribat.com/Forum-Durdenizm-Fight-Club-Tyler-Durden-Dusuncesi-103299/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Blackjack bunu yazdı:

Küçüklük sanrısı,ailevi öğreti,toplum doğmasıdır..şiddet bir şeyler çözmez anlayışı.Allahtan kork,devletten kork,işsizlikten kork,aç kalmaktan kork,birinin seni dövüceğinden kork,cehennemden kork...Toplum işleyişi = korku

O toplumda çıkmaza düşen adamlara o düşünceyi yaratan öğretilerden örnek göstermek,işte asıl çözümsüzlük bu.

Ölmekten korkma,kavga etmekten,şiddetten.

Beni düşünce karamsarlığına iten toplum söylevleri ise çözüm kesinlikle aynı söylevin tersidir.

aynen bu şekilde düşünüyorum.Korku, ceza...Hep birşeyler zorluluk ile yaptırıldı.Bu yüzden zorunluluk , ceza olmazsa yapmak istemiyorum.Örneğin üniversitede derslerden kalırsam dönem atıyor.Çalışmam lazım ama çalışmadım.Şimdi 2 dersten falan kalacağım ve bu şekilde aklım başıma gelecek.

Toplam Hit: 4405 Toplam Mesaj: 32