Biz Neden Tahribati Bu Kadar Cok Seviyoruz ?
-
bugun kendi kendime odamda karanlikta sarki dinliyodum, bi an kendimi cok yanliz hissettim, sanki bosluktaymisim gibi, sonra tbt ye girdim, sanki kendimi evimde gibi hissetmeye basladim, sanki buraya yabanci degilmisim gibi, sanki burda arkadaslarim varmis gibi, sanki burda yanliz degilmisim gibi... Sadece paylasmak istedim, benim tahribattan baska yerim yok, sadece kendimi burda rahat hissediyorum... Simdi computerwolfun yazdiklarini dediklerini daha cok anliyorum...
-
abi walla ben de bilmiom beni buraya çeken bişey var muhtemelen rahatlık olmalı. burda rahatsın istediğini tartışabilirsin. ortam da güzel
-
burdakilerin güveni
-
burda güvenden ötesi war be tunca
ben burda rahat hissediyom kendimi adamlar harbiden adam burda
farklı fikirlerin kültürlerin insanları birbiriyle çok güzel anlaşıyo
ve burdan kopamıyom hiç bi forumda bööle aktif olmam ne biliim cvp yazmam sallamam konuları ama burası başka
burası kürkçü dükkanı bizde tilkiyiz :D
-
arkadaslarin dedigine katiliyorum , burda herkes ozgurce istedigini soyleyip tartisabiliyor , sadece siyasi konularda dozu kacirabiliyoruz ama onda bile tartisanlarin hepsi ulkenin iyiye gitmesi icin kendi dogrularini savunuyor yani sonucta herkes ulkenin iyiye gitmesini istiyor amac ayni , burasi guzel bi ortam
-
BEni Buraya Çeken Burdaki Dostlarım.... ;)
-
abi saka değil ben ruyam da gördum buraya uye olacagımı artıık
ne dersenizm -
bence kaliteli bir ortamın olması gibi geliyor bana....
-
tamam oylede misketciğim hehe musketciğim benim başlık nie silindi ki? eleştiride yapalım eleştiriye açık olmamız gerekmezmi?
-
bence her konuyu acıkca yazdıgımız bir paylasım sitesi olduğu için :D
-
Bu sitenin en iyi yanlarından biride yardımlaşmaktır. Burada herkesi birbirini kardeş olarak görüyor, diğer sitelerde üyeler birbirlerinden hep kopuk haldedir, fakat bu site çok farklı, herkes birlik içinde. Bir birlik olarak hareket ediliyor. Ben bu forumdan başka forum bilmem. Ben burdayken kendimi güven içinde hissediyorum. Bunlarda benim düşüncelerim arkadaşlar...
Toplam Hit: 8964 Toplam Mesaj: 46