Biz Sapıkmıyız!!!
-
şimdi bu sapıklar olmasaydı sen nasıl mail toplıcaktın ? hadi bunların mailini topladın ne amaçla kullanacaksın ?
Neden başlıkta Bizi kullandın -
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
site adresinide verdin bu arada hadi hayirli olsun :)
Ne demek istedigini anlamadım? -
media_center bunu yazdı:
şimdi bu sapıklar olmasaydı sen nasıl mail toplıcaktın ? hadi bunların mailini topladın ne amaçla kullanacaksın ?
Neden başlıkta Bizi kullandın
---------------------1.si ben wareze düşmüş her sitenin veritabanını denk gelirsem indirir uye tablosunu alır yada maillistini alır arşive atarım spam için spam yapan arkadaşlara yardımcı olma babında
2.si ben genelleme babınca biz sapıkmıyız dedim ayrıca 36000 üyesi varmış indirdigim veritabanının nedense pmlerde 35000 msj var yani bu sence normalmi? -
"Merhaba.. 45 Yaşında Antalya'da yaşayan doktorum, köleniz olmamı ister misiniz?"
Oha aq Doktormuş bi de, Allah bilir evlidirde bu manyak.. :D
-
h4cky0u bunu yazdı:
Hem cinslerim abazanlıktan oduncasına yanarken...
-----------------------------cuk oturmuş :D
-
Eski devirleri düşündüğümüz zaman atalarımıza hak veriyorum.Kızları 15 olmadan erkekleri de en fazla askerden döner dönmez evlendirirlermiş.Bunun gibi olması gerek.Milletin gözü açılmadan evlendireceksin.Yoksa millet pimi çekilmiş el bombası gibi ortalıkda dolaşıyor.Bir de bu sitelere bir ciddiyet gerek.Fake üyelikler yalan yanlış profiller olmayacak.Herşey gerçek ve ciddi olacak.O zaman böyle davranışlarında önünegeçilebilir.Kişiler gerçek hayatta ne ise internette de o olacak.
-
dayu sende az değülsün amq :D bırak şimdi biz sapıkmıyız falan toplumsal mesajları :D
sen şu mail listi at bi zahmet :D
-
DePReS bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
genelev şart abi :|
-----------------------------Bedavada olması gerekli :)
-----------------------------18 yaş sınırıda kalkmalı :D
-----------------------------sünnet olmadan keraneye götürürler çocuu o zaman la.Hadi olum deliganlı olacaaan.
-
CrAzY bunu yazdı:
şahsen ben sapık deilim :)
-----------------------------sen sapık değilsen ben hiç değilim)))
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------CrAzY bunu yazdı:
şahsen ben sapık deilim :)
-----------------------------sen sapık değilsen ben hiç değilim)))
-----------------------------siz soğru söylüyosanız ben de hayvanım amq:)