Bizim İçin Hangisi Daha Uygundur ? ( Asp , Php , Wp )
-
İyi geceler müritler.
Bu işlerden pek anlamıyorum , ne yapmak istediğimizi kısaca anlatayım sizde hangi sistemi kullanmamızı
sebepleriyle birlikte önerin , sanırım en buyuk faydayı bu sekılde sağlayacagız.
Domaınımız vs hazır , yapmak ıstedıgımız sey tıcarı amac kaygısı gudulmeden , tamamen eğlenmek , arkadaş
arasındakı sohbetlerı pekıstırmek ıcındır vs vs. Tam olarak su olucak ;
- Siteye giriş yapıldıgında arka fonda müzik çalması.
- Sayfaya rahatlıkla vıdeo fotograf yazı yuklenebılmesı
- Basıt bı kullanımı ve gorunumu olması
- Son ve en zoru olarak bunların hepsını bu konularda '' 0 '' bılgısı olan benım yapıcak olmam , ona gore bısey onermenız -
0 bilgim var diyosan wp kas :| ama asp mi php mi dersen php derim
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------0 bilgim var diyosan wp kas :| ama asp mi php mi dersen php derim
-----------------------------
Arka fonda muzık olması Wp olmasını engellermı hoca ? -
php, asp öğreneceksin de bi de uygulaması kalacak. wordpress derim ben.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------php, asp öğreneceksin de bi de uygulaması kalacak. wordpress derim ben.
Hocam en kolayı o blıyorumda çok klasık , bi iğreti duruyo suan.
asp olsun php olsun hazır bi şablon yokmudur bana göre ? :| -
en temiz wp oğlum :W
-
ben yanlış anlamışım sanırım. php, asp öğrenip kendin kodlayacaksın diye düşündüm ben. :D
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------ben yanlış anlamışım sanırım. php, asp öğrenip kendin kodlayacaksın diye düşündüm ben. :D
Öhannes :| ona vakit yok hocam aman naptın sen :D -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------0 bilgim var diyosan wp kas :| ama asp mi php mi dersen php derim
Arka fonda muzık olması Wp olmasını engellermı hoca ?
-----------------------------engellemezde sayfa değişimlerinde müzik baştan başlar ama frame falan kasarsan baştan sona çalmasını sağlayabilirsin
-
Hiç sevmediğim halde wp olucak çünkü diğerleri yıllarımı alabilir bu azimle.
-
wp nin gücüne inan. hiç uğraşmana gerek yok öyle temalar varki bu site wp mi lan diyebilirsin. sana uygun temayı bulmak için wplocker.com u önerebilirim... demoya bakabilirsin ama indirmek uyelik ister. buda 2 dakkanı almaz.