

Bizim İçin Hangisi Daha Uygundur ? ( Asp , Php , Wp )
-
hacı wp de php. Kodlama bilgin yoksa wp dışında birtek forum kurabilirsin
-
php kardes.. hersey tek taraflıdır ..
asp de ıse vb var c# var var oglu var ...
-
ugurben bunu yazdı:
-----------------------------php kardes.. hersey tek taraflıdır ..
asp de ıse vb var c# var var oglu var ...
-----------------------------adam php nin p sini bilmiyor hacı, baştan öğrneyim kendi sitemi yazayım demeye 1 yıl geçer o siteyide 2 günde indirirler :)4
bence en mantıklısı jomla yada wp kur güzel bi tema ile yoluna devam et
-
Hazır olsun diyorsan PHP tabanlı wp olması en mantıklısı ve kolayı. Rahatlıkla optimizasyonda yapabilirsin, tema seçenekleri de bol olması avantaj olur. İlerde kendine uygun bir tema düzenleyip entegre edersin sana özgün bir şeyler oluşmuş olur. Eğer sıfırdan kodlamak gibi bir planın olsaydı o zaman asp.net C# önerirdim, alt yapı ve gelecek yönünde daha rahat uygulamalar yapabilirdin.
-
Bence asp.net öğrenmek için güzel bir bahane olabilir bu :) Minimum kod(c#), maksimum sürükle bırakla güzel işler yapabilirsin.Tabi ilerde, tecrübe kazandıkça kod konusundada kendini geliştirebilir, sınırlarını aşabilirsin, bence güzel bir başlangıç olabilir.Nette birsürü görsel anlatım var bence biraz kasarsan halledebilirsin.
-
Biraz facebook gibi olacak sonra üyeligi olacak yetkilsi admini olacak
bence bir yerden başlaman gerekiyor kodlamaya iyi bir bahane bu. asp çok zevkli bence -
Beyler kod öğrenmeme gerek yok , hiç ilgim de yok , seçtiğim mesleklede alakası yok ,
Tbt'den müridin biriyle hazır sistemler üzerine görüşüyorum şuan , ama php tabanlı wp'de mantıklı geldi ya da sadece wp.
Wp'nin sevmediğim tek tarafı , Çok kült geliyor bana , sanki site ben wp'den yapıldım der gibi bağırıyor.
Bizim yapıcağımız site tamamen 7-8 arkadaşın muhabbeti üzerine olucak o yüzden samimi olması şart. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Beyler kod öğrenmeme gerek yok , hiç ilgim de yok , seçtiğim mesleklede alakası yok ,
Tbt'den müridin biriyle hazır sistemler üzerine görüşüyorum şuan , ama php tabanlı wp'de mantıklı geldi ya da sadece wp.
Wp'nin sevmediğim tek tarafı , Çok kült geliyor bana , sanki site ben wp'den yapıldım der gibi bağırıyor.
Bizim yapıcağımız site tamamen 7-8 arkadaşın muhabbeti üzerine olucak o yüzden samimi olması şart.
-----------------------------henüz tasarım aşamasında ama denizbegendik.com wp alt yapısı var, hazır temayı editliyoruz... yani wp den manyak temalar var sadece arayacaksın