folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bizim İçin Hangisi Daha Uygundur ? ( Asp , Php , Wp )

Bizim İçin Hangisi Daha Uygundur ? ( Asp , Php , Wp )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    hacı wp de php. Kodlama bilgin yoksa wp dışında birtek forum kurabilirsin

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

php kardes.. hersey tek taraflıdır ..

asp de ıse vb var c# var var oglu var ...

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ugurben bunu yazdı:
    -----------------------------

php kardes.. hersey tek taraflıdır ..

asp de ıse vb var c# var var oglu var ...

adam php nin p sini bilmiyor hacı, baştan öğrneyim kendi sitemi yazayım demeye 1 yıl geçer o siteyide 2 günde indirirler :)4

bence en mantıklısı jomla yada wp kur güzel bi tema ile yoluna devam et

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Erkek

Hazır olsun diyorsan PHP tabanlı wp olması en mantıklısı ve kolayı. Rahatlıkla optimizasyonda yapabilirsin, tema seçenekleri de bol olması avantaj olur. İlerde kendine uygun bir tema düzenleyip entegre edersin sana özgün bir şeyler oluşmuş olur. Eğer sıfırdan kodlamak gibi bir planın olsaydı o zaman asp.net C# önerirdim, alt yapı ve gelecek yönünde daha rahat uygulamalar yapabilirdin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

Bence asp.net öğrenmek için güzel bir bahane olabilir bu :) Minimum kod(c#), maksimum sürükle bırakla güzel işler yapabilirsin.Tabi ilerde, tecrübe kazandıkça kod konusundada kendini geliştirebilir, sınırlarını aşabilirsin, bence güzel bir başlangıç olabilir.Nette birsürü görsel anlatım var bence biraz kasarsan halledebilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek

Biraz facebook gibi olacak sonra üyeligi olacak yetkilsi admini olacak

bence bir yerden başlaman gerekiyor kodlamaya iyi bir bahane bu. asp çok zevkli bence

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Beyler kod öğrenmeme gerek yok , hiç ilgim de yok , seçtiğim mesleklede alakası yok ,

Tbt'den müridin biriyle hazır sistemler üzerine görüşüyorum şuan , ama php tabanlı wp'de mantıklı geldi ya da sadece wp.

Wp'nin sevmediğim tek tarafı , Çok kült geliyor bana , sanki site ben wp'den yapıldım der gibi bağırıyor.

Bizim yapıcağımız site tamamen 7-8 arkadaşın muhabbeti üzerine olucak o yüzden samimi olması şart.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Beyler kod öğrenmeme gerek yok , hiç ilgim de yok , seçtiğim mesleklede alakası yok ,

Tbt'den müridin biriyle hazır sistemler üzerine görüşüyorum şuan , ama php tabanlı wp'de mantıklı geldi ya da sadece wp.

Wp'nin sevmediğim tek tarafı , Çok kült geliyor bana , sanki site ben wp'den yapıldım der gibi bağırıyor.

Bizim yapıcağımız site tamamen 7-8 arkadaşın muhabbeti üzerine olucak o yüzden samimi olması şart.

henüz tasarım aşamasında ama denizbegendik.com   wp alt yapısı var, hazır temayı editliyoruz... yani wp den manyak temalar var sadece arayacaksın

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 1994 Toplam Mesaj: 19