Bizim Tarayıcı İstatistiklerimiz
-
Arkadaşlar tahribat onlie sayfasından baktığımda;
111 kişi içinden 55 kişi firefox, 31 kişi explorer, 11 kişi chrome, 4 kişi opera kullanıyor.Yapılan istatistiğe göre explorer kan kaybetti.Opera çöküyor chrome durumunu iyileştirmesi lazım.Firefox yine %50 yi geçmiş.
Demek ki explorer ciddi anlamda bitişte.İnsanalr doğru yolu bulmaya başlamış :D ...Chrome ne oldu sürüm yükseltmedi mi ?Nasıl durumu
-
gmail bile hala betaysa, chrome ne zaman raya oturur bilmiyorum :P
ama opera nın niye böyle süründüğünü anlamıyorum açıkçası, tek geçerim kendisini ne kadar şu an ff kullansamda...
-
siteden siteye değişir benim siteme görede %50 ie önde
tbt genel üyeleri ff kullanır eğer bir istatislik tutacaksan üye olmayanlara ziyaretçilere bakacaksin
-
onu bunu bilmem de
firefox favorim :P -
chrome çok hızlı iyi ama çoğu kez sitelerde fotolarda sorun çıkarıyor arada mecbur ff kullansam da chrome'den vazgeçilmiyor
-
opera kullanırım opera size rahatlık ve sadelik sunar firefoxda eklentiler için kenarda durur firefox size özgürlük sunar
-
tahribata chrome ile giriyorum
hotmaile ie ile
video sitelerine firefoxla
bu tarayıcılarda yavas sitelerde de operayla giriyorum
yani sonuç tarayıcı performansları siteden siteye degişiyor
-
Tesadüfe bak ben de bugün online.asp'ye baktım. ie kullanan hiç yok millet doğru yolu buluyor demiştim :)
-
net kullanımında bilinçli bir ortama sahip sitede bile exp. bu orandaysa bitişte falan değil demektir. TBT ahalisi bu oranda ie kullanıyosa sıradan sitelerde bu oran %80 90 lara fırlar
-

buda benimki ie vermiş hepsinin eline
-

Buda benim ufacık site