folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bizim Tarayıcı İstatistiklerimiz

Bizim Tarayıcı İstatistiklerimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

şu hatayı aldığımdan beri içim ısınmadı google chrome'a;

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    girilen siteye göre değişir sonuçta bu siyenin ziyaretçileri bilgili insanlar firefox yada alternatiflerini kullanan çok olacaktır ama normalde ie açık ara önde bende firefox kullanıyorum...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    kullanım ve hız olarak Chrome.ama Firefox2 ile 3.5 super onlar ekstra durur İE PC de kurulu değildir.opera yı nedense sevmedim kullanım olarak sanırım firefox ve chrome alıskanlığı olsa gerek.Ama en cok ta netspace i severdim bunları kullanmasını bilmeden 2004-2005 te.ilk browser im netspace diyebilirim.Ama google internetle alakali ne varsa ona muhakkak yatirim yapar ve ilerleme ivmesini sürdürür.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Demek ki explorer ciddi anlamda bitişte.İnsanalr doğru yolu bulmaya başlamış :D

-----------------------------

hoca tbt 'ye girenler zaten işi biliyor. Dısarda gez dolas milletde vista yüklü değilse hala ie6  kullanmıyolarsa nolıyım belki yandan cıkan uyarılarla ie7 kurmuslardır .. :D

oda kurulu geliyo  milletde heray anket 'in sonuclarını yazıyo ie gene acık ara farkla önde diye :|

firefox dehset eklentileri var rengin kodunu öğrenmek için ss cekioduk ps ye atıoduk felan  colorzillayla tek tık.

izlediğin videoyu , şarkıyı felan anında indirebilion downloadhelper la .. felan felan

firefox 'u değişmem :)

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek
    İE akar ya :D

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    opera 10 turbo yu kulanıyorum opera yukselicek bence turbo sayesınde

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 2436 Toplam Mesaj: 17