Bizim Tarayıcı İstatistiklerimiz
-
şu hatayı aldığımdan beri içim ısınmadı google chrome'a;
-
girilen siteye göre değişir sonuçta bu siyenin ziyaretçileri bilgili insanlar firefox yada alternatiflerini kullanan çok olacaktır ama normalde ie açık ara önde bende firefox kullanıyorum...
-
kullanım ve hız olarak Chrome.ama Firefox2 ile 3.5 super onlar ekstra durur İE PC de kurulu değildir.opera yı nedense sevmedim kullanım olarak sanırım firefox ve chrome alıskanlığı olsa gerek.Ama en cok ta netspace i severdim bunları kullanmasını bilmeden 2004-2005 te.ilk browser im netspace diyebilirim.Ama google internetle alakali ne varsa ona muhakkak yatirim yapar ve ilerleme ivmesini sürdürür.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Demek ki explorer ciddi anlamda bitişte.İnsanalr doğru yolu bulmaya başlamış :D
-----------------------------hoca tbt 'ye girenler zaten işi biliyor. Dısarda gez dolas milletde vista yüklü değilse hala ie6 kullanmıyolarsa nolıyım belki yandan cıkan uyarılarla ie7 kurmuslardır .. :D
oda kurulu geliyo milletde heray anket 'in sonuclarını yazıyo ie gene acık ara farkla önde diye :|
firefox dehset eklentileri var rengin kodunu öğrenmek için ss cekioduk ps ye atıoduk felan colorzillayla tek tık.
izlediğin videoyu , şarkıyı felan anında indirebilion downloadhelper la .. felan felan
firefox 'u değişmem :)
-
İE akar ya :D
-
opera 10 turbo yu kulanıyorum opera yukselicek bence turbo sayesınde
Toplam Hit: 2436 Toplam Mesaj: 17