BJK - FB Maçı?
-
GLaDio: Once TBTde neden spor bolumunun olmadigini bi du$unun, sonra gecmi$te futbol tarti$malari yuzunden ya$ananlari hatirlayin.
Yorumlarinizi ona gore yapin. Burasi mahalle kahvesi deil. Rencide edici ve hakaret iceren mesajlarinizi hemen editleyin.
Boyle boktan sebeplerden kendinizi banlattirmayin.
bugünkü BJK-FB lig maçı kaç kaç biter?
-
her zamankinden bjk hoplattır fb'yi kucağında...
ama kaç kere "hoplatacağı" belli değil tabiii :D
-
bence BJK 2-0 alır
-
bu mac berabere biter
kiNki bosver bu maci ankaragucumuz ne yapacak maca gidiom ben ya sen
-
Hic bi fikrim yok walla bi GS'li olarak, iyi olan kazansin dersem cok bayat bi cumlemi olur :D Bu aralar tenise merak saldim :)) futbolla ilgilenemiyorum :D
-
Arkadaşlar tartışma konusuna döneüşmeden cvp verelim derim. hepimiz kardeşiz bencede Beşiktaş alıcak. Bened Beşiktaşlıyım. Ha illede biz fenerliyiz kavga çıkartırız derseniz youtubeye girin kızlar opera ÇARŞI yazın ve dinleyin. iyi olan kazansın
Not : Çarşı ismini büyük yazmamın amacı sitede aratırken tam yolunu yazarak arattırmanızı sağlamak.
-
inşallah alıcaz macı bugun .. zor gecıcek gbı gozukuo yenılırsek kaydılar zaten bize(:
-
CuNdA bunu yazdı:
-----------------------------bu mac berabere biter
kiNki bosver bu maci ankaragucumuz ne yapacak maca gidiom ben ya sen
-----------------------------
ankaragücümüz kesin alır bu maçı -
abi bu fb'ye koyacaz yine tabi ki 3-0 olucak bence bunun paralelinde sinema artı yemek keyfi yaşayacağım pazartesi günü asdasdasdasd :)))
-
bjk fener macının inonude oldugunu dusunursek bjk nin seyirci avantajını kullanacagını goz onune alırsak kesinlikle yenilmeyecegini soyleyebiliriz bence. ama eger bir cok macta oldugu gibi hafife alırlarsa macı, oynamazlarsa, beceriksizlesirlerse bu macın olası sonucu beraberliktir. ama bjk bjk gibi oynarsa bu macı 2 - 0 kopartır die dusunuorum. analiz sonuclarına baktım bugun biras arastırdım en buyuk olası iki skor var 2 - 0 veya 0 - 0 ... ii olan deil bjk kazansın... fenere kapak olsun :D
GSnin isine gelsin yane :d
-
4-2 :D bjk alır...