folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder BJK - FB Maçı?

BJK - FB Maçı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mistik
    Mistik's avatar
    Erkek
    Arkdaşlar bu aralar partiler birleşiyorya daha güçlü olmak için. Bu Cimbom'la BJK'de Fenerbahçemi alt etmek için birleşip tek bir kulüp olacaklarmış Başkanlarıda Ulusoy Bu böyle olmuyormuş haberlerde okudum hatta kulübün ismini bile bulmuşlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Mistik bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkdaşlar bu aralar partiler birleşiyorya daha güçlü olmak için. Bu Cimbom'la BJK'de Fenerbahçemi alt etmek için birleşip tek bir kulüp olacaklarmış Başkanlarıda Ulusoy Bu böyle olmuyormuş haberlerde okudum hatta kulübün ismini bile bulmuşlar.

zuhahahaaa :D gs ve bjk ulusoy catısı altında mücadele verecek artık :D 

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bakıyorumda maçtan önce (ilk sayfalara bakın) çıtı çıkmayan febeliler maçtan sonra meydanı boş bulmuş atıyoda atıyo. bütün hafta kız çocukları gibi ağlayan yok ligden çekiliriz yok bilmem ne yaparız gibi şeyler söyleyerek yenilgiyi skandalla örtme politikasını sürdüren fenerliler şimdi susuyor? ne oldu? inönüdeki bi galibiyetle eski hakemler gittide yerlerine mükemmel robot hakemlermi geldi? hakemler yine aynı hakemler ama fenerlilerlin neden artık sesi çıkmıyo? bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye düşündüklerinden sanırım... ama siz şimdiden başlayın şampiyonluk kutlamalarına tıpkı geçen sene yaptığınız gibi, tıpkı 6 haziran 1971'de yaptığınız gibi... bizde gelip o çığlıklarınızı sene sonunda yüzünüze vuralım...

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dun aksam arkadaslar cagirdi gittik maci izliyoruz,cafenin birisinde....150 kadar izleyen adam var...BJK+GS+FB liler var...Neyse bjk li bir futbolcuya faul yapiyorlar butun bjk liler ana avrat kayiyor fenerlilere...bjk li bir futbolcu fenerli futbolcuya faul yapiyor fenerliler cok kotu bir karar cikmamissa hakemden izlemeye devam ediyorlar...ama bjk liler yine kufuru basiyor oyle faulmu olur,kiz futbolumu oynuyorsunuz ananizi avradinizi :) ...butun fauller bu sekilde oldu ...fenerli futbolcu faul yapsa BJK liler kufrediyor,faule maruz kalsa yine kufur ediyorlar :) ...orada valla fenerbahce taraftarini tebrik ettim...Birde futbolcuya kufur edlmez bunu ogrenmeyenler var...eger bir takim tutuyorsan onun renkleri bir nevi kutsaldir futbol icin ve senin futbolcun o renkleri tasiyorsunsen ona kufrediyorsun :S ...yine bjkliler futbolcularinin yedisulalesine kaydi...mac bitti fenerliler sessizce arabalarina bindi ve o dakikadan sonra konusmaya basladilar sabaha kadar korna sesi bayraklar falan :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    şampiyon FENER en büyük FENER alkışlayın BJK'liler........ laylaylaylaaalaaylaayyyl
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

koyduk işte :D ohh olum kazım kafayı yedı dun zaten auhauh :D hala gazlardayım ben ..gelıcek hafta trabzon macı sonrası bagdat caddesındeyız sabahaa kadar(:

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek

fb rulazz 

You think the game is over ? It has just begun ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

thonguch371 bunu yazdı:
    bakıyorumda maçtan önce (ilk sayfalara bakın) çıtı çıkmayan febeliler maçtan sonra meydanı boş bulmuş atıyoda atıyo. bütün hafta kız çocukları gibi ağlayan yok ligden çekiliriz yok bilmem ne yaparız gibi şeyler söyleyerek yenilgiyi skandalla örtme politikasını sürdüren fenerliler şimdi susuyor? ne oldu? inönüdeki bi galibiyetle eski hakemler gittide yerlerine mükemmel robot hakemlermi geldi? hakemler yine aynı hakemler ama fenerlilerlin neden artık sesi çıkmıyo? bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye düşündüklerinden sanırım... ama siz şimdiden başlayın şampiyonluk kutlamalarına tıpkı geçen sene yaptığınız gibi, tıpkı 6 haziran 1971'de yaptığınız gibi... bizde gelip o çığlıklarınızı sene sonunda yüzünüze vuralım...

bişeyde benm dikkatimi cekti kupa macı olsun dünkü mac olsun sayfalarca yazı yazan geseli ve bejekeli arkadaslar simdi susuyor :):):)

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

geçmiş olsun  bjklilier  

en büyük  fener şampiyon fener alkışlayın ulan ....  laylayalyaya  nıhahaha   :D:D:D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    gencprens bunu yazdı:

her zamankinden bjk hoplattır fb'yi kucağında...

ama kaç kere "hoplatacağı" belli değil tabiii :D

Bir film şeridi gibi geçti 90 dakika gözümün önünden hadi gencprens hoplamaya başlayın bakalım :D 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 9993 Toplam Mesaj: 91