Bla Bla
-
duygularımızla oynadı cezası yok mu bunun yöneticiler 24 saat uzaklaştırma verin şuna : /
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
Hayatimin ve yasadiklarimin bir kismini yaziyla dile getirdim..
Bu yazilanlar kesinlikle hayal urunu degildir..
:S -
7-19 bunu yazdı:
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------yalanmi soyluyorsun ?
edit ve not:yazılanlar tamamen hayal ürünüdür.
Tarih Farkı var . -
varsa öyle birşey rezillik.
-
SivilPadisah bunu yazdı:
FeRoCi bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Hayatimin ve yasadiklarimin bir kismini yaziyla dile getirdim..
-----------------------------ilginç : \ \
-----------------------------evet ilginç..
-----------------------------aynen : \ \
yok artık ! -
halbuki ben sana ne kadar da acımıştım.Sen benlen oynamışın halbuki.Açıklama yap..
-
belkide benzerini yaşamış olabilir arkadaşlar trajik yaşam teselli vermek her zaman iyidir her kişinin degişik hatırlamak dahi istemediği yaşam şekli olabilir kırıldığı üzüldüğü tamir edemediği geriye döndüremediği yaşamı olabilir sizler olsaydınız neleri tamir edebilirdiniz bence gençler herşeye rağmen yaşamak güzel sevmek ve sevilmek güzel küçük bir şeylerden mutlu olacağınıza kendinizi empoze edin hayat küsmekle bitmiyor bakın ben 50 yaşına geldim çok aç kaldığım günlerim oldu yıkılamadım hayat devam ediyor yaşamı, sevmeyi ilke edindim iyi doslar edindim en az bana teselli verecek onlarla yaşama tutundum belki arkadaşımızında tutunacak yeni dostlara ihtiyacı vardır destek olalım eleştirmeden belki söyleyemeyeceği şeyleri vardır bence
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Birazda babandan bahsedermisin
-
7-19 bunu yazdı:
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------İlgimi çeken şu; Her iki konu da bugün açılmış. Ancak ilk bakışta saatler ilgisiz gibi görünüyor değil mi?
Sayfanın en altına bakın: Forum Saati: 19:34. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır. (o anda saatim 17:34 ve Türkiye GMT+2'de)
Mesajın altına bakın: Konu smother tarafından (Bugün Saat 15:55 ) değiştirilmiştir. (2 saat geride, GMT +2 de düşünelim; 13:55)
Son olarak alıntıladığım mesajın gönderilme saatine bakın: Mesaj 7-19 tarafından 3 Subat 2010 (Çarsamba) 14:17 tarihinde yazıldı.
Bir de google da arayalım bakalım kaç tane bu yazıdan varmış:
Evet, sadece iki tane, biri tahribat.com biri de alıntıdaki adres....
Durumu özetlersek; tahribat.com da bir konu açılıyor, bir yazı.. Sonrasında 14:17 de bir cevap geliyor; link verilmiş ve yazının aynısı "hayal ürünüdür" dipnotuyla karşımızda. altında da son düzenlemenin 13:55 de yapıldığını öğreniyoruz.(neresi düzenlenmiş bilmiyoruz tabi ki. ama neden düzenlenmiş?)
Not: Amacım kimseyi suçlamak ya da savunmak değildir. Sadece aradaki bağlantıyı göstermek istedim...
-
:\