Black Turk Metal Kendi Sesimden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

StigmatA bunu yazdı:
    -----------------------------
     Dostum illa ki şarkı söyleyeceksen rap söyle sen. Black Metal'in adını bari kirletme..
    İnsanların rap müzikle ne alıp veremediği var anlamadım.

Aramızdaki en önemli farkın az çalgı aletiyle çok şeyler yapıyor olmamız. Buda zorunuza gidiyor sanırım. Black metal ya da diğerleri umrumda değil, insanların ne dinledikleride beni ilgilendirmiyor, ama bu tür gereksiz insanlar iyice canımı sıkmaya başladı.

Parçaya gelince, hoja metaldan pek anlamam ama cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum, başarılar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

Güvenli Kipden müzik dinliyemiyom :(

Pc çöküyor senin derdine bak :D

Şu pc'nin işini bi halledeyim dinliyecem inş... 

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Aramızdaki en önemli farkın az çalgı aletiyle çok şeyler yapıyor olmamız. Buda zorunuza gidiyor sanırım. Black metal ya da diğerleri umrumda değil, insanların ne dinledikleride beni ilgilendirmiyor, ama bu tür gereksiz insanlar iyice canımı sıkmaya başladı.

Parçaya gelince, hoja metaldan pek anlamam ama cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum, başarılar.

Hocam sen sözkonusu parçayı dinledin mi? Eğer dinlemediysen amenna ama dinledikten sonra bunları yazdıysan sen ne metalden ne de rapten anlıyorsun.

Adam Black metal demiş ama rap söylemiş. Rap müziği kötüleyen bi düşüncem yok benim ama böyle yazman beni üzdü. Bir de "bu tür gereksiz insanlar iyice canımı sıkmaya başladı." yazmışsın. Lafını bil de konuş..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    StigmatA bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

Hocam sen sözkonusu parçayı dinledin mi? Eğer dinlemediysen amenna ama dinledikten sonra bunları yazdıysan sen ne metalden ne de rapten anlıyorsun.

Adam Black metal demiş ama rap söylemiş. Rap müziği kötüleyen bi düşüncem yok benim ama böyle yazman beni üzdü. Bir de "bu tür gereksiz insanlar iyice canımı sıkmaya başladı." yazmışsın. Lafını bil de konuş..

Hoja, ''illaki birşey söyleyeceksen rap söyle'' demek ne anlama geliyor ? Herkes rap'mi söylüyor, metal ile rap arasındaki bağlantıyı kuramadım. Kimin nasıl söylediği beni ilgilendirmiyor (metal) benim bu tavrımın nedeni rap müziğine olan bu düşmanlığın nedeni. Küçümsenecek birşeyler ortaya atıldığında, ilk başurulan müzik türü rap oluyor. 

Sende Türkiye'de Metal müziği ''Türkler söyleyemiyor'' ön yargısından uzaklaşıp yapılanların olumlu bir şekilde değerlendirilebileceği yorumlarda bulunmalısın. Polyanacılık oyna demiyorum, yapılanlara az da olsa saygı göstermeliyiz.

Son yazdığım cümle, rap müziğine ön yargıyla yaklaşan kişiler için geçerli. Sen bu tutumu göstermiyorsan üstüne alınmana gerek yok. Ben genelleme yaptım, direk seni kasdetmedim.

Hoja, insanları küçümsemek ve aşağılamak rap kültürü içinde olmayan bir gerçekliktir. Benim, seni aşağılamak gibi bir niyetim olsaydı bunu yapmam çok zor olmazdı. Rap veya Metal, insanların kişisel tercihi. Önemli olan bu müziklere ait eylemlere kendi penceremizden baktığımızda objektif bir bakış açısından sunabilmemiz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Üstat güzel yazmışsın da düzeltmek istediğim bi şey var. Hani "benim bu tavrımın nedeni rap müziğine olan bu düşmanlığın nedeni" konusunda. Tekrar söylüyorum, rap müziğine saygım var. Rap müziği küçümsediğim falan da yok. Benim de lisedeyken dinlediğim ilk yabancı şarkılar hep rap, hip hop, R&B falandı. O zamanlar  Metallica'nın adını bile duymamıştım ben. Demek istediğim şu : rap müziği küçümsemiyorum + saygı duyuyorum..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Dostum bende blackker ım turkish black metal i sonuna kadar destekliyorum. Youtube linki silinmiş düzgün bir link verebilirmisin dinlemek istiyorum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    dinlerken boğazım acıdı yha :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

yaa bu adamlar ne anlar black metalden kardeş linki düzeltip yollarmısın lütfen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:

yaa bu adamlar ne anlar black metalden kardeş linki düzeltip yollarmısın lütfen

hakkatten lan versene linki bende dinlemedim bak merak ettim şerefsizim dalga geçmek için söylemiyorum şarkı sözüne daha bakamdım  yarın bakıp yani bugün :) söz okucam amk yanlız sen şu linki bize bidaha ver PM dende olur bi dinleyelim sessini hade cesaret. bak bu işler cidden cesaretle olur eleştiriler olabilir herkesede olmuştur.  

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı:

hakkatten lan versene linki bende dinlemedim bak merak ettim şerefsizim dalga geçmek için söylemiyorum şarkı sözüne daha bakamdım  yarın bakıp yani bugün :) söz okucam amk yanlız sen şu linki bize bidaha ver PM dende olur bi dinleyelim sessini hade cesaret. bak bu işler cidden cesaretle olur eleştiriler olabilir herkesede olmuştur.  

Doğru sölüyo eleştirisiz olmaz. Bende yakında yapıcam bi kayıt

Toplam Hit: 3116 Toplam Mesaj: 24