Black Turk Metal Kendi Sesimden

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

Linki ver sen Kardeş :D

Tahrib Hep Arkanda Unutma Elbetteki eleştriye açık olmalısın'ki sesine güzellik gelsin demi?

Öyle yok olmadi, ben yapamıyom'larla başlıyacaksan ; ha o zaman tamam bırak....

Bilirizki korkkaksın:=) Valla Takma Adını Gorki Koyarım Bak :D Linki Yenile sen emi :D

Yoksa..

Gorki demeye başlıycam:) 

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

evet arkadaşım bak burda o kadar isteyen insanız kimse profesyonel olmak zorunda değil.

ve kimse anasının karnından corpse paintli yada brutal şekilde ağlamadı :)

hadi biyere kaydet videonu sadece isteyenlere pm gönder yada burda koy. black dinlemeyen insanların eleştirierini kafana takma.

boğazına iyi bak. ballı süt iç :) 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------
    HolyDemon bunu yazdı:

yaa bu adamlar ne anlar black metalden kardeş linki düzeltip yollarmısın lütfen

hakkatten lan versene linki bende dinlemedim bak merak ettim şerefsizim dalga geçmek için söylemiyorum şarkı sözüne daha bakamdım yarın bakıp yani bugün :) söz okucam amk yanlız sen şu linki bize bidaha ver PM dende olur bi dinleyelim sessini hade cesaret. bak bu işler cidden cesaretle olur eleştiriler olabilir herkesede olmuştur.

Ya arkadaşlar yapmayın lütfen. Daha geçen hafta Metallica Icon gecesini upload ettiği için teşekkür ettiğiniz adamı şimdi metalden anlamayan kör cahil biri yaptınız. İnanın bu adam sizden daha fazla anlar metalin her türlüsünden. 

Sen hiç kaval çaldın mı?
Toplam Hit: 3118 Toplam Mesaj: 24