Blackberry 9800 Torch Anakart?
-
S.a. gençler blackberry 9800 tuvalete düşürmüş bi arkadaş 6 saat civarı da pilini çıkarmamış neyse ben açtım ufak bi anakartı var temilzledim pirinçledim ama yok olmuyor.. bu aletin anakrttını ve bozulan diğer parçalarını nereden temin edebilirim ya da o halde satabilirmiyim ne yapabilirim? ya da mikro tamir yapan birileri varmı? tamir edilirmi bu anakart?
-
izmirde olsan getir bakarız dicektim de değilsin galiba.
abicim o pirinç işi çözüm olsun diye yapılan bişey değil.
adam gibi müdahale edilinceye kadar cihazın anası iyice zikilmesin diye.
kolay mı sıvı temas temizlemek anasını satim :)
istersen bakayım yine board? ila bulunur ama fiyat tuzlu olur
-
800 e board satarım yanında diğer tüm herşeyini veririm ekran klavye kamera batarya ;)
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------800 e board satarım yanında diğer tüm herşeyini veririm ekran klavye kamera batarya ;)
-----------------------------işte sorun bu hocam 800 e ikinci eli var 500 e bosnada sıfırı var elimin altında :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------izmirde olsan getir bakarız dicektim de değilsin galiba.
abicim o pirinç işi çözüm olsun diye yapılan bişey değil.
adam gibi müdahale edilinceye kadar cihazın anası iyice zikilmesin diye.
kolay mı sıvı temas temizlemek anasını satim :)
istersen bakayım yine board? ila bulunur ama fiyat tuzlu olur
-----------------------------hocam kaça patlar bi araştırabilirmisin anakart
-
kardeşim şöyle bi üstünkörü soruşturdum. yok öyle bişey.
cihazın tamirine ynelmek lazım
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim şöyle bi üstünkörü soruşturdum. yok öyle bişey.
-----------------------------yok öyle bişey derken :D anakartımı yokmuş :| tamiri olmaz gibime geliyo acayip mikro malzemeler var içinde
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim şöyle bi üstünkörü soruşturdum. yok öyle bişey.
-----------------------------yok öyle bişey derken :D anakartımı yokmuş :| tamiri olmaz gibime geliyo acayip mikro malzemeler var içinde
-----------------------------anakart yok kimsenin elinde hatta her sorduğumdan sen kafayı mı yedin, nerden bulcan amk tarzında tepkiler aldım.
hacım nasıl tamiri olmaz. biz nerden ekmek yiyoz zannediyon. sana göre mikro olan şey bize göre büyük bile olabiliyor.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------anakart yok kimsenin elinde hatta her sorduğumdan sen kafayı mı yedin, nerden bulcan amk tarzında tepkiler aldım.
hacım nasıl tamiri olmaz. biz nerden ekmek yiyoz zannediyon. sana göre mikro olan şey bize göre büyük bile olabiliyor.
-----------------------------peki hocam tahmini tamir kaça patlar?
-
o hiç belli olmaz hacım. cihaza bakmaddan bişey diyemem.
50 de olur 250 de hasara bağlı
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------o hiç belli olmaz hacım. cihaza bakmaddan bişey diyemem.
50 de olur 250 de hasara bağlı
-----------------------------abi kesin olur diyorsan göndereyim boyumu aşmadığı sürece :)