Blackberry 9800 Torch Anakart?
-
görmeden nasıl diyeyim ki kesin olur diye. bu işte öyle bi kesinlik yok ki :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------görmeden nasıl diyeyim ki kesin olur diye. bu işte öyle bi kesinlik yok ki :)
-----------------------------e abi ince lehim yapıyorum diyorsun sorunu bul yap işte usta :D
-
:D:D ahdashdkjashdl a
olm öle değil işte o işler. :D şimdi bak özet geçmeye çalışayım.
sıvı temastan sonra cihaz 6 saat batarya taklı kaldığı için cihazın içinde kısadevreye sebep olup malzemeleri uçurmuş(yakmış) olması muhtemel
cihaz ne kadar akım çekiyor? ne kadar oksit yapmış. neler yanmış. neler bozulmuş ölçmeden bakmadan bişey diyemem ki.
diyorum ya belki sadece tinere yatırcam düzelcek. belki işlemci, flash değişcek. bişey söylemek çok zor cihaz elime geçmeden.
ha ama şunu diyebilirim. çankayanın en sağlam tamircilerinden birinin çırağıyım. olacak bi cihazsa oldururuz Allah'ın izni ile.
ama dediğim gibi bakmadan diyemem bişey.
bu hastalık değil ki beli belirtileri olsun. döküntü, kızarıklık, şişlik olmaz ki ;)
sen hangi ildesin bi söyle bakalım önce. olmadı pm de atıyom numaramı konuşalım.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------:D:D ahdashdkjashdl a
olm öle değil işte o işler. :D şimdi bak özet geçmeye çalışayım.
sıvı temastan sonra cihaz 6 saat batarya taklı kaldığı için cihazın içinde kısadevreye sebep olup malzemeleri uçurmuş(yakmış) olması muhtemel
cihaz ne kadar akım çekiyor? ne kadar oksit yapmış. neler yanmış. neler bozulmuş ölçmeden bakmadan bişey diyemem ki.
diyorum ya belki sadece tinere yatırcam düzelcek. belki işlemci, flash değişcek. bişey söylemek çok zor cihaz elime geçmeden.
ha ama şunu diyebilirim. çankayanın en sağlam tamircilerinden birinin çırağıyım. olacak bi cihazsa oldururuz Allah'ın izni ile.
ama dediğim gibi bakmadan diyemem bişey.
bu hastalık değil ki beli belirtileri olsun. döküntü, kızarıklık, şişlik olmaz ki ;)
sen hangi ildesin bi söyle bakalım önce. olmadı pm de atıyom numaramı konuşalım.
-----------------------------şimdik aramak için müsait depilim hocam mğsaşt olduğum vakit araım seni İstanbuldayım ben üsküdarda ben multimetre ile baktım şarza taktım pile giden kabloları ölçtüm gram elektrik vermiyo :D galiba harbi harbi öldürmüş kartı :D
-
cihazı güç kaynağı ile çalıştırdın mı? akım çekiyor mu? çekiyorsa kaç çekiyor?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------cihazı güç kaynağı ile çalıştırdın mı? akım çekiyor mu? çekiyorsa kaç çekiyor?
-----------------------------nasıl yani nasıol yapacağım o işlemi :D
-
lan tarif edicem şimdi yalnış yere vercen elektriği hepten sikilcek cihaz. boşver kurcalama daha fazla. olacağı varsa da olmucak şimdi :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------lan tarif edicem şimdi yalnış yere vercen elektriği hepten sikilcek cihaz. boşver kurcalama daha fazla. olacağı varsa da olmucak şimdi :D
-----------------------------sen anlat aga veririm ben akımı :D