folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Blackberry Bold Kullanan Var Mı? Pda Tavsiyesi..

Blackberry Bold Kullanan Var Mı? Pda Tavsiyesi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bir blackberry bold buldum da 1 haftalık daha adam kullanamadığından satıcakmış herifte para bok.. 700tl diyor turkcell den almış..

bende tam pda alma arefesindeyken bunu buldum.. bu fiyata bunu alma şu marka modeli al, yada bende bold var ama pişmanım, eksik özellikleri şunlar felan diyen arkadaşlarımız varmı ? tavsiyeleri bekliyorum.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek
    Eğer bi sorunu yoksa telefonun hemen al derim 700 tl çok iyi bi fiyat bu fiyata daha iyi bi pda alamazsın.Benim bi arkadaşta var gayet memnun telefondan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    1 haftalık telefon turkcell kampanyasından alınmış hemde :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

3 aydır kullanıyorum neredeyse samsug i780 tavsiye ederim 600 ytl+ kdv idi aldıgımda şimdi bilmiyorum

Samsung I780 Cep Telefonu -
    * Multimedya Özellikleri * 2.0 Megapiksel Kamera * Müzik Kütüphanesi (Windows Media Player) * Hafıza Kartı ile Sınırsız Sesli Video Kayıt * Navgasyon Sistemi * Java 2.0 / Podcast / RSS Reader * Donanım Özellikleri * Windows Mobile 6.0 Pro Pocket PC İşletim Sistemi * TouchPad, QWERTY Klavye * 3G (UMTS) Görüntülü Konuşma Teknolojisi * 65.536 Renkli 2.55" TFT Dokunmatik Ekran * Bağlantı Özellikleri * Kablosuz Ağ Bağlantısı (Wi-fi 802.11b) * HSDPA 3.6Mbps (Hızlı Veri Aktarımı) * Bluetooth 2.0 / USB 2.0 / EDGE

GPS'i wifi'yı iyi, işlemcisi hızlı, telefon kasmıyo, fazlasıyla işimi görüyo :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    must blackberry güzel telefon dayımda vardı... 1-2 gün takılmıştım da joyistick'ine alışamamıştım :D

alet güzel yani al derim fiyatıda uygun. o da turkcell den almıştı.

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    lebronjames

Selam ve dua ile...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    blackberry bold hiç iyi değil ben 2 hafta araştırdım ve en sonunda nokia e71 de karar kıldım. dehşet bi telefon yapmış nokia bu sefer. http://www.hepsiburada.com/nokia-e71-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnoke71 bi incele yorumlarıda oku ne demek istediğimi rahatlıkla anlayabilirsin.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    normalde  turkcell den kampanya ile alığın telefonu satamassın paket ile aldığın için  1 veya 2 yıllık anlaşma vardır sınırsız e-mail,wap, zart zurt

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

ManiakRhifat bunu yazdı:
    -----------------------------
    blackberry bold hiç iyi değil ben 2 hafta araştırdım ve en sonunda nokia e71 de karar kıldım. dehşet bi telefon yapmış nokia bu sefer. http://www.hepsiburada.com/nokia-e71-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnoke71 bi incele yorumlarıda oku ne demek istediğimi rahatlıkla anlayabilirsin.
    -----------------------------

hacı bold da ne eksikler var ki :S nokia e71 de takoz gibi be abi. :S

bu arada vega hocam obamada mı blackberry kullanıyor demek istedin kavrayamadım da :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Hp İpaq 514 150 Liraya Aldım Baba Gibi Kullanıyorum. Çokta Wi-fi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Bold Kullanıyorum ve Süper telefon.

Fakat Aldıgın kişiye ait olan hat uzerine bir sürü ıvır zııvırı vardır onları alamadıkdan sonra hiç bişe yapamassın.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 2191 Toplam Mesaj: 14