Blackberry Bold Kullanan Var Mı? Pda Tavsiyesi..
-
Merhaba arkadaşlar bir blackberry bold buldum da 1 haftalık daha adam kullanamadığından satıcakmış herifte para bok.. 700tl diyor turkcell den almış..
bende tam pda alma arefesindeyken bunu buldum.. bu fiyata bunu alma şu marka modeli al, yada bende bold var ama pişmanım, eksik özellikleri şunlar felan diyen arkadaşlarımız varmı ? tavsiyeleri bekliyorum..
-
Eğer bi sorunu yoksa telefonun hemen al derim 700 tl çok iyi bi fiyat bu fiyata daha iyi bi pda alamazsın.Benim bi arkadaşta var gayet memnun telefondan
-
1 haftalık telefon turkcell kampanyasından alınmış hemde :|
-
3 aydır kullanıyorum neredeyse samsug i780 tavsiye ederim 600 ytl+ kdv idi aldıgımda şimdi bilmiyorum
Samsung I780 Cep Telefonu -
* Multimedya Özellikleri * 2.0 Megapiksel Kamera * Müzik Kütüphanesi (Windows Media Player) * Hafıza Kartı ile Sınırsız Sesli Video Kayıt * Navgasyon Sistemi * Java 2.0 / Podcast / RSS Reader * Donanım Özellikleri * Windows Mobile 6.0 Pro Pocket PC İşletim Sistemi * TouchPad, QWERTY Klavye * 3G (UMTS) Görüntülü Konuşma Teknolojisi * 65.536 Renkli 2.55" TFT Dokunmatik Ekran * Bağlantı Özellikleri * Kablosuz Ağ Bağlantısı (Wi-fi 802.11b) * HSDPA 3.6Mbps (Hızlı Veri Aktarımı) * Bluetooth 2.0 / USB 2.0 / EDGEGPS'i wifi'yı iyi, işlemcisi hızlı, telefon kasmıyo, fazlasıyla işimi görüyo :)
-
must blackberry güzel telefon dayımda vardı... 1-2 gün takılmıştım da joyistick'ine alışamamıştım :D
alet güzel yani al derim fiyatıda uygun. o da turkcell den almıştı. -

-
blackberry bold hiç iyi değil ben 2 hafta araştırdım ve en sonunda nokia e71 de karar kıldım. dehşet bi telefon yapmış nokia bu sefer. http://www.hepsiburada.com/nokia-e71-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnoke71 bi incele yorumlarıda oku ne demek istediğimi rahatlıkla anlayabilirsin.
-
normalde turkcell den kampanya ile alığın telefonu satamassın paket ile aldığın için 1 veya 2 yıllık anlaşma vardır sınırsız e-mail,wap, zart zurt
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------
blackberry bold hiç iyi değil ben 2 hafta araştırdım ve en sonunda nokia e71 de karar kıldım. dehşet bi telefon yapmış nokia bu sefer. http://www.hepsiburada.com/nokia-e71-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnoke71 bi incele yorumlarıda oku ne demek istediğimi rahatlıkla anlayabilirsin.
-----------------------------hacı bold da ne eksikler var ki :S nokia e71 de takoz gibi be abi. :S
bu arada vega hocam obamada mı blackberry kullanıyor demek istedin kavrayamadım da :D
-
Hp İpaq 514 150 Liraya Aldım Baba Gibi Kullanıyorum. Çokta Wi-fi
-
Bold Kullanıyorum ve Süper telefon.
Fakat Aldıgın kişiye ait olan hat uzerine bir sürü ıvır zııvırı vardır onları alamadıkdan sonra hiç bişe yapamassın.