Blog Açıcam Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Arkadaşlar öyle aklıma geldikçe yazacağım en azından şimdilşik böyle düşünüyorum. 

Burda arada konu açıldığında baktığım için bir tek blogspot google in olduğu için avantajlı gibi bir bilgim var.

blogspotdan açıp blogspot gibi görünmemesini nasıl sağlarım. yapaiblirmiyim ücretsiz birşekilde?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Açma

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

tamam.konu silinebilir

patates tarafından 01/Eyl/15 15:30 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

oo senle hele bi gün boş olduğunda bi görüşlelim bornova konak vs farketmez bana danışmadan olurmu dostum :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

sen askere gitmedinmi gidiyorum dediğin için ben hiç düşünmedim:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

.com alan adı alırsın birde güzel bir tema olay tamamdır. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

alan adını nasıl alıyorum? 

ve örnek tema bakabileceğim bir adres alabilirmiyim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

İçeriği blogspottan çekip başka alan adı altında gösterirsen blogspot değilmiş gibi görünür. Ama tabi bu kesin sonuç sağlamayabilir. Yani seni uğraştırabilir. Urllerin değişimi var dosyaların değişimi var.. Sıkıntılı. Kaldı ki alan adın ücretsiz olmaz. Onu da ücretsiz sağlarsan blogadın.8m.com gibi 13m.com/blogadın gibi birşey elde edersin e bununda blogspottan ne farkı kaldı.

Bence kendi hostingin kendi alan adın ile yürü ama blog'un içeriğini iyi seç. 3 kere film paylaşıp bir kere program paylaşıp kızdan ayrılınca 3 ay şiir paylaşma. Ya da böyle hep kafana göre paylaşımlar yapacaksan hep kafana göre paylaşım yap ki kişisel blog olsun.

Aslında cache doğru söylemiş, eğer 10 paylaşımdan sonra bakmayacaksan blog açma. Hele bakılmayan kişisel bloguna girince insanlar hele birde sana biraz uyuz oluyorsalar daha da şidikli şaziye imajı yaratıyorsun gözlerinde. Yani en azından bu bana öyle oluyor, öyle hissettiyor :D

Mesaj atanlar olsun olmasın kontrol edeceksen blogunu en azından buna inanıyorsan aç. Uğraşırsan uzun vadede uğraşması haz verir.

PcK0 tarafından 01/Eyl/15 18:29 tarihinde düzenlenmiştir

Sadece bi imza..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Şimdi AÇMA yazdım ama bi sorun niye yazdım, kimsenin kötülüğünü istemem elimde 3 tane blog var. Birisi kendi blogum hatta. En son post'u mart ayında atmışım. Kim girecekte kim yazacak. Forum / Blog devrini geçtik, daha yaratıcı projelerle çıkman lazım hocam. @PcK0 Hocam söylemiş bak, 10 paylaşımdan sonra sıkılıp bırakacaksın boş boş kalacak site, yani sözün özü güzel bir projen yoksa hocam, 2 kuruş adsenseten kazanırım diyorsan emeğini boşuna harcama :)

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Şimdi AÇMA yazdım ama bi sorun niye yazdım, kimsenin kötülüğünü istemem elimde 3 tane blog var. Birisi kendi blogum hatta. En son post'u mart ayında atmışım. Kim girecekte kim yazacak. Forum / Blog devrini geçtik, daha yaratıcı projelerle çıkman lazım hocam. @PcK0 Hocam söylemiş bak, 10 paylaşımdan sonra sıkılıp bırakacaksın boş boş kalacak site, yani sözün özü güzel bir projen yoksa hocam, 2 kuruş adsenseten kazanırım diyorsan emeğini boşuna harcama :)

amacım para kazanmak değil demiştim yazının başında?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    cache bunu yazdı

amacım para kazanmak değil demiştim yazının başında?

resmen kendi kendimi göt olarak patlattım imha olmuşum. ben öyle hayal etmişim. ama öyle yazmamışım:D

Toplam Hit: 2247 Toplam Mesaj: 18
blogspot