Blog Açıcam Tavsiye
-
patates bunu yazdıpatates bunu yazdıcache bunu yazdı
Şimdi AÇMA yazdım ama bi sorun niye yazdım, kimsenin kötülüğünü istemem elimde 3 tane blog var. Birisi kendi blogum hatta. En son post'u mart ayında atmışım. Kim girecekte kim yazacak. Forum / Blog devrini geçtik, daha yaratıcı projelerle çıkman lazım hocam. @PcK0 Hocam söylemiş bak, 10 paylaşımdan sonra sıkılıp bırakacaksın boş boş kalacak site, yani sözün özü güzel bir projen yoksa hocam, 2 kuruş adsenseten kazanırım diyorsan emeğini boşuna harcama :)
amacım para kazanmak değil demiştim yazının başında?
resmen kendi kendimi göt olarak patlattım imha olmuşum. ben öyle hayal etmişim. ama öyle yazmamışım:D
napcan blog acip
-
- Domain almak istersen google' a domain al yazabilirsin hocam , muhtemelen bir ödeme seçeneği sunacak karşındaki site . bankayla aranda olan herhangi bir kartı kullanabilirsin. 3d secure ile ödemeni tavsiye ederim. domain sorgulama yazıp hangi isim boşta kontrol edebilirsin.
- Blogspot açarsan blogspot gibi görünür , html biliyorsan yada blogspot temaları yazıp googleda aratırsan bulabilirsin. basit bir kopyala yapıştır yöntemi ile temayı yükleyebilirsin.
- 3 ay sonra wordpres açarsın daha profesyonel durur bloğun.
- Allahtan kefilin yok :). sevgilerle
mavitutku tarafından 01/Eyl/15 22:42 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdıpatates bunu yazdıpatates bunu yazdıcache bunu yazdı
Şimdi AÇMA yazdım ama bi sorun niye yazdım, kimsenin kötülüğünü istemem elimde 3 tane blog var. Birisi kendi blogum hatta. En son post'u mart ayında atmışım. Kim girecekte kim yazacak. Forum / Blog devrini geçtik, daha yaratıcı projelerle çıkman lazım hocam. @PcK0 Hocam söylemiş bak, 10 paylaşımdan sonra sıkılıp bırakacaksın boş boş kalacak site, yani sözün özü güzel bir projen yoksa hocam, 2 kuruş adsenseten kazanırım diyorsan emeğini boşuna harcama :)
amacım para kazanmak değil demiştim yazının başında?
resmen kendi kendimi göt olarak patlattım imha olmuşum. ben öyle hayal etmişim. ama öyle yazmamışım:D
napcan blog acip
onceleri facebooktda bir sayfa üzerinden kısa yazılar yazıyordum. şimdi daha derin birazdaha uzun yazılar yazmak gibi bir fikrim var. Fakat bu tarz içeriklerin yeri artık facebook değil. Yazdığım yazı altında amcaoğlu naber filan istemiyorum
-
valla blog açacağına youtube da video blog yapman daha iyi gibi gözüküyor.
-
angelofhope bunu yazdı
valla blog açacağına youtube da video blog yapman daha iyi gibi gözüküyor.
youtube için başka şeylelr düşünüyorum .
vlog işini iyi yapan sohbetçi abi bildiğin varsa atarsan sevinirim tek bildiğim iyi olarak bu işi
nebuch yapıyor.
-
@patates
yok dostum daha 2 ay var askere raad ol sen yeterki müsaitim de :)
-
Zodiac bunu yazdı
@patates
yok dostum daha 2 ay var askere raad ol sen yeterki müsaitim de :)
tamamdır hallederiz bu 20 gün içinde ses bekle benden