Blog Sayfası?
-
arkdaşlar bir blog sayfası açıcam.
şimdi sanırım en kulanışlı olanı blogspot? alternetifleri nelerderi hangisini tavsiye edersiniz?
birde mesela bu tür ücretsiz hizmet veren sitelere biz kişisel tasarım yada theme kullanabiliyormuyuz? yoksa sadece onların bize sundukları görüntümüdür olay?
-
en bilinenleri blogspot, wordpress.com,
-
wordpress.com'dan yaparsan sanki kendi hostunmuş gibi düzenlersin herşeyini. üstelik domain alırsan yönlendirebilirsin. yani wordpress blogun varsa hosta bile ihtiyacın olmaz. zaten wpnin üstüne blog sistemi de yok.
-
WordPress.Com'dan kurarsan adsense reklam ekleyemiyorsun, blogspot kurarsan istediğin her şeyi gönül rahatlığı ile yapabilirsin. Domainini blogspota yönlendirip ortaya güzel şeyler çıkartabilirsin. Ücretsiz arıyorsan blogspottan şaşma hocam.
-
Wordpress ile hayallerini zorlarsın :)
yıllık 20tl verip birde domain alırsın.
yazarsın çizersin vs.vs.
-
O zaman şöle sorayım . şu blogspot sayfalarının filan bilindiği üzere öle klasik görüntüsünü sevmiyorum biraz değişik olsun istiyorum.
kişisel yazılarımın olacağı resim filan ekleyebileceğim kullanımı rahat birşey istiyorum.
facebook sayfam var mesela onu beğenme butonu eklemem filan lazım.
birde şu adense olayı yeri gelmişken.
para kazanmak için o sistemden günlük kaç kişi gelmeli siteye msela örnek oalrak?
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------O zaman şöle sorayım . şu blogspot sayfalarının filan bilindiği üzere öle klasik görüntüsünü sevmiyorum biraz değişik olsun istiyorum.
kişisel yazılarımın olacağı resim filan ekleyebileceğim kullanımı rahat birşey istiyorum.
para kazanmak için o sistemden günlük kaç kişi gelmeli siteye msela örnek oalrak?
-----------------------------baştan şu soruyu sorsana ne diye eveleyip geveliyorsun :)
adsense kullanacaksan çok hit e gerek kalmadan az ama öz hitle para kazanabilirsin.
bi zamanlar gaycalibur hotel sitesi kurmuştu bi dönem çok meşurdu tık başı çok iyi para veriyordu. 50-100 kişi ile para kazanabilrdin
şuan ne durumda bilmiyorum. o tür siteleri araştırman lazım.
ama yok adsense kullanmıycam dersen kazanmak kolay değil. adam gibi reklam firması yok. adhood filan var yerli ama %38 i ni vergiye kesiyor.
bide üstüne sayımlarda sorun olduğu oluyor. yerli sektör de iş yok anlıycağın.
yabancılarda bi clicksor var. çok iyi ödemesi filan sağlam ama oda sürekli tr hiti gelince suspend ediyor domaini.
yani yabancı hit-yabancı site=$
tr hit-tr site=kuru hit
edit: aklıma gelmişken bi dönem sitemde adsense kullanıyordum günde 350 civarı tık alıyordum 6-10 $ getriyordu. hitim 5k filandı. tabi sonradan banladı.
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------O zaman şöle sorayım . şu blogspot sayfalarının filan bilindiği üzere öle klasik görüntüsünü sevmiyorum biraz değişik olsun istiyorum.
-----------------------------Siteden para kazanma olayını unut.
Git bi domain al bide host al orta yollu.
internetten araştır wp kur yarım saatini almaz.
sonrasını kendin çözersin öğrenirsin.
böylece kısıtlamalara maruz kalmaz adam gibi bi domainin olur istediğin gibi at koşturursun.
-
patates adsense kullanma
-
adsense kullanma diyen arkadaşı anlamak mümkün değil :)
adsense ile hile yapmadan düzgün çalıştığın sürece hiç bir sorun yaşamazsın.. kaç ziyaretçiye ne kadar kazanırım diyemezsin.. senin reklam yerleşimin, ilgili reklam oranı falan filan etki eder. Ben 2005 yılından beri aynı adsense yi kullanıyorum. kimi ay 250$ kazandığım oldu şu sıralar üstüne düşmüyorum 3 ayda 1 100 dolar geliyor.. yetiyor öğrenci adama..
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------adsense kullanma diyen arkadaşı anlamak mümkün değil :)
adsense ile hile yapmadan düzgün çalıştığın sürece hiç bir sorun yaşamazsın.. kaç ziyaretçiye ne kadar kazanırım diyemezsin.. senin reklam yerleşimin, ilgili reklam oranı falan filan etki eder. Ben 2005 yılından beri aynı adsense yi kullanıyorum. kimi ay 250$ kazandığım oldu şu sıralar üstüne düşmüyorum 3 ayda 1 100 dolar geliyor.. yetiyor öğrenci adama..
-----------------------------1-site türkçemi?
2-melsea ne üstüne bir site.
çünkü bildiğim kadarı ile işte aranma hiti yüksek şeyler üstüne site yapınca daha fazla para getiriyor diye biliyorum?