Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Blog Site Yada TBT Gibi Site
Blog Site Yada TBT Gibi Site
-
Slm arkadaşlar, Kendime blog site yada normal TBT gibi site açmaya karar verdim. Böyle bir karar aldım ama bunu benim yerime halledebilecek arkadaş arıyorum. Neler istiyorum; 1-Öncelikle wordprees yada başka bir uzantılı olabilir 2-Domain host alınarak olabilir, 3-Bunları yapacak arkadaş her şeyi kurup, bana içine nasıl yazı atılır onu gösterecek, 4-Öğrenciyim, uygun fiyat söyleyin lütfen. İletişi olarak pm olur, mail olur, fb olur. Herhangi biriyle ulaşabilirsiniz. Mail: maliacikgoz (a) msn.com Fb: facebook.com/maliacikgoz
-
Burayı alıyorum.
-
birşey bilmiyorum diyorsun bana hazır site verin, öyle enayi varsa bana yapsın bir zahmet.
hem öğrencisin mangır yok, yatar bu iş.
sen git ücretsiz blogger yada wordpress felan al, oyalanıp çabala biraz , kendini geliştir devamı gelir zaten.
birde bir sürü videolu eğitim siteleri var. gir google amcaya sana yardımcı olur.
bende senin gibi bundan 3 yıl önce felan bir konu açtım, wallahi u billahi pişman ettirdiler ama iyi yaptılar.
ben şimdi kendim yapabiliyorum herşeyi, uğraşmak lazım.
bu arada İETT otobüslerinde arkaya ilerlemeyip orta kapıda duranların AMK.
By_Gizemli tarafından 24/Mar/14 12:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Birazdan burası büyük ihtimalle kan gölü olacak, yerimi aldım çekirdeğimi hazırladım bekliyorum.
-
http://warezom.com/ gir kaydını yap bol şans
-
kafan çok güzelmiş allah yardımcın olsun.
-
Yaptıktan sonra 1k veririm.
-
bi an axihackeri hatırladım..eleman normal tbt gibi bir site demiş..
-
hocam git bi blog aç sora sora öğren senin açından daha iyi olur bende bu şekilde birşeyler öğrendim ilk başladığımda hiçbirşey bilmiyordum şimdi az çok birşeyler öğrendim panxer sağolsun en ufak bir şeyde dahi onu rahatsız ettim :D blog wordpres e göre daha basit bana kalırsa bilemediğin şeyi sor hocam hiç çekinme ben neleri sordum bir bilsen resim eklemesini dahai sordu kaç sefer :D yavaş yavaş olur gider
-
Bosta domainlere bak , istesigin adi al yada soyle , icerigini soyle , 200 tl hazirla yapayim bi wordpressiko sana. !
-
bide sıyıralım mı ?