Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Blog Site Yada TBT Gibi Site
Blog Site Yada TBT Gibi Site
-
Hocam bana pm çek konuşalım eğer wordpress.com yada blogspot kabul edersen direk sana teamviewer ile gösteririm para falan istemez.
Edit: Bütçen varsa domain alıp blogspot yada wordpress altyapısını kullanırız. o işlemlerede yardım ederim.
btw:boş yorum atan adamların yarısı iki satır birşey bilmiyordur hazır script kurup iki eklentiyle yürümüyor gençler görende hepiniz zilyon tane script yazıp piyasada meşhur oldunuz sanır.
Mr_Dark tarafından 24/Mar/14 19:06 tarihinde düzenlenmiştir -
abi ne diye taşak geçiyorsunuz ki adamla tbt de eskılerden tanıdıgım sevdıgım adamlardan bırısıdır kendısı ne myo okuyan nede lıse okuyan ergen degıl yukseklısans yapan bır öğrenci .vaktım olsa ılgıleneyım de . zor bırsey degıl aslında
webadam.com dan 1 yıllık hostıng al wp ıcın sonra zaten domaın bedavaya gelıyor yuz lıra gıbı bır rakama sonrasında tema atarsın basıt bır sey bıraz netten baksan olur yok yapamıyorsan blogspottan al bırde domaın al yonlendırırsın
hipokondriyak tarafından 24/Mar/14 19:03 tarihinde düzenlenmiştir -
pikaçu seni bi seçerim daha önce kimse beni böyle seçmemişti dersin
-
alan adını al hostunu ben karsılarım elimden geldiginde yardım ederım yapa boza ogrenırsın 3-5 kerede anlarsn.
-
Mod lazım mı?
-
Baracuda bunu yazdı
pikaçu seni bi seçerim daha önce kimse beni böyle seçmemişti dersin
hassiktir ya iyi güldüm amk :D :D
-
Mr_Dark hocam sana pm yada mail ile geri döneceğim, yorum atanların bir kaçı haricindekilerin kapasite durumunu biliyorum.
hipokondriyak taşak geçmelerine zerre kadar takmıyorum. Arada iyiler var ama diğerleri ergen tayfası...
HeyQirs hocam uygun fiyata domain bulurrsam sana da dönüş yapabilirim.
Baracuda: resim sana gelsin
-
Pikacu bunu yazdı
Mr_Dark hocam sana pm yada mail ile geri döneceğim, yorum atanların bir kaçı haricindekilerin kapasite durumunu biliyorum.
hipokondriyak taşak geçmelerine zerre kadar takmıyorum. Arada iyiler var ama diğerleri ergen tayfası...
Sen bu kadar istekte bulun birde cuzi fiyat iste bu seye benzedi mahalle karilari esnafa derler ya -Abi deri olsun kullanisli olsun ama ucuz olsun aynen o
resmi ilettigin arkadas degerli bir arkadas sen bu kadar seyi cuzi fiyata istiyorsun ya
Al resmi iade ediyorum
-
Persebar bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Sen bu kadar istekte bulun birde cuzi fiyat iste bu seye benzedi mahalle karilari esnafa derler ya -Abi deri olsun kullanisli olsun ama ucuz olsun aynen o
resmi ilettigin arkadas degerli bir arkadas sen bu kadar seyi cuzi fiyata istiyorsun ya
Al resmi iade ediyorum
Avukatlığını yapmana gerek yok.
Kimseye zorla birşey yaptırmıyoruz. Al arkadaşını da git konumdan.
-
domain elimde var istersen eğer hacım ona ücretsiz sınırsız hostta açarım iş yoğunluğu arasında vakit buldukça.
TBT'de sana wp kuracak birini bulursan cüzi bir rakama bu dediklerimi 2 veya 3 iş günü içerisinde aktif edip bilgileri atabilirim sana.
Underground tarafından 25/Mar/14 23:20 tarihinde düzenlenmiştir
Öğrenci kardeşime hediyem olsun.