Bloğumu Adı İle Birlikte Kopyalamışlar
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------haha hiç gülceğim yoktu ya :D hocam allah iyiliğini versin :D o sitede senin site :D blogspotun başka uzantısı :D direk başka bloglardanda bakabilirsin içine sinmezse bul blogspottan blog .com u .in yap gör :)
-----------------------------Harbi böyle bişi varsa orta yerimden çatlarım gülmekten :D
-----------------------------olay öyle zaten hocam çatlamaya başla :)
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------haha hiç gülceğim yoktu ya :D hocam allah iyiliğini versin :D o sitede senin site :D blogspotun başka uzantısı :D direk başka bloglardanda bakabilirsin içine sinmezse bul blogspottan blog .com u .in yap gör :)
-----------------------------Anlamadım hocam.O benim site ise farklı uzantılar da neden çıkmıyor.Mesele windows7i.bogspot.de neden .in ? Bu arada .in hindistan uzantısıymış...
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Harbi böyle bişi varsa orta yerimden çatlarım gülmekten :D
-----------------------------olay öyle zaten hocam çatlamaya başla :)
-----------------------------Gülmeden önce emin ol bence :)
-
-
ahjashasdaksjdhask askdasda skjhaskjd jasdj askdjhas hjasdbasdmnasdbasmön :D :D :D :D :D :D :D :D :D
yıkıldım gülmekten ajksdhaksjldhlaskjdh :D :D :D
yüz yılın konusu :D
hocam kızma :D
bende bi an dedim iyi kopyalamış ama cosmic in dediğini denedikten sonra epey güldüm :D
hele tık göndermiş gerizekalı dediğin mesajı tekrar okudumda asdlkajsdlaksdjalkdjalkdjaslk :D
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Anlamadım hocam.O benim site ise farklı uzantılar da neden çıkmıyor.Mesele windows7i.bogspot.de neden .in ? Bu arada .in hindistan uzantısıymış...
-----------------------------o diğer uzantılara bakarsan ya blogspotun değil yada reglenmiş ama işleme sokulmamış. bak googleden bul 3-5 blog rastgele dediğim olayı dene. ayrıca bakarsan blogspot.in in googleye yönlendiğinide görürsün
-
Harbi oluyormuş her blog'a.. :) bu .in ne ayak lan :D Olum niye gülüyorsunuz anlamadım.Ben nereden bilebilirdim bunu ? Siz bile bilmiyormuşsunuz :))
edit// kendi sitemi spamlamışım vay amk :S
-
ahaha acaip kahkaha attım :D
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Harbi oluyormuş her blog'a.. :) bu .in ne ayak lan :D Olum niye gülüyorsunuz anlamadım.Ben nereden bilebilirdim bunu ? Siz bile bilmiyormuşsunuz :))
-----------------------------asıl buna, bide " tık göndermiş geri zekalı " ya gülünür işte :D:D
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Harbi oluyormuş her blog'a.. :) bu .in ne ayak lan :D Olum niye gülüyorsunuz anlamadım.Ben nereden bilebilirdim bunu ? Siz bile bilmiyormuşsunuz :))
-----------------------------google alışmıştır artık buna takmıycaktır kim bilir kaç kişi aynı duruma düşüp şikayet etmiştir :)