Bloğumu Adı İle Birlikte Kopyalamışlar
-
Arkadaşa malum madalyanın verilmesini öneriyorum.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Bence çok komik bir durum yok.Abartıyorsunuz dostlar..O arkadaş bilgilendirmeden önce kaçınız bu .in mevzuyu biliyordu merak ettim ?
-----------------------------
hocam mesele mevzuyu bilmek değil birçoğumuz bilmiyorduk büyük ihtimalle ama sitelerin tamamıyla aynı olmasından birşeyler çıkarmalıydın :D -
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Bence çok komik bir durum yok.Abartıyorsunuz dostlar..O arkadaş bilgilendirmeden önce kaçınız bu .in mevzuyu biliyordu merak ettim ?
-----------------------------Hocam kızma. Kimse sana gülmüyo zaten olayı çoğu kişi bilmiyo ama bi anda böyle şikayet şu bu heycan yapınca biz sana değil olaya takıldık rahat ol :)
-
g2k bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
hocam mesele mevzuyu bilmek değil birçoğumuz bilmiyorduk büyük ihtimalle ama sitelerin tamamıyla ayı olmasından birşeyler çıkarmalıydın :D
-----------------------------Site aynı halde indirilebilir ve yayımlanabilir.Bu yapılabilyor ve siz de bunuda bilmiyorsuz o zaman.. Ben size gülüyor muyum :)
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kızma. Kimse sana gülmüyo zaten olayı çoğu kişi bilmiyo ama bi anda böyle şikayet şu bu heycan yapınca biz sana değil olaya takıldık rahat ol :)
-----------------------------Hocam ilk yorumlara kızmadım zaten.. Millet eğlensin kendince bende gülmüştüm.Ama sonra boku çıkmadı mı ? Biri çıkmış video koymuş.Biri madalya verelim demiş.Hani çok garip bir durum olsa tamam der geçerim.Ama bu kadar suyunu çıkatmaya gerek yok..
-
girip sövcektim yorumlarda filan yazdım yazdım göndermeden önce foruma döndüm tam olarak ne olmuş filan diye şimdi yerden yazıyorum :)
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------g2k bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
hocam mesele mevzuyu bilmek değil birçoğumuz bilmiyorduk büyük ihtimalle ama sitelerin tamamıyla ayı olmasından birşeyler çıkarmalıydın :D
-----------------------------Site aynı halde indirilebilir ve yayımlanabilir.Bu yapılabilyor ve siz de bunuda bilmiyorsuz o zaman.. Ben size gülüyor muyum :)
-----------------------------site aynı halde indirilip kişisel hosta atılabilir belki ama başka bir blog hosting servisine komple atılması hatta bununla uğraşan adamın adsense kodlarını değiştirmemesi de mi düşündürmedi hocam :D
ayrıca takma hocam böyle konular çok sık açılmadığı için millet şamata yapacak yer arıyor :)
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ilk yorumlara kızmadım zaten.. Millet eğlensin kendince bende gülmüştüm.Ama sonra boku çıkmadı mı ? Biri çıkmış video koymuş.Biri madalya verelim demiş.Hani çok garip bir durum olsa tamam der geçerim.Ama bu kadar suyunu çıkatmaya gerek yok..
-----------------------------hocam madalya verelim felan diyenlere aldırma biz işin şamatasındayız gülüp eğleniyoruz işte boşver sende gül takma gereksiz şeyleri
-
girdim, baktım, tüm yorumları okudum.
sonra cosmic'in yorumu gördüm.
denedim, çalıştı.
şimdi gülüyorum.
şimdi gidiyorum. -
epic