Bluestacks Resım Cekmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek

abi konuyu neden gizliyorsun

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkan5816
    furkan5816's avatar
    Erkek

bluestacks android uygulama geliştirirken emülatör olarak kullanılabilir mi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    furkan5816 bunu yazdı

bluestacks android uygulama geliştirirken emülatör olarak kullanılabilir mi?

evet, eclipse'e entegre edebilirsin.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Neden  VirtualBox yükleyip androidi kendin kurmuyorsun. Emülatörden daha sağlıklı oluyor denendi onaylandı :)

İnternette zibille döküman var bu konuda hocam. Benim pc 8 gb ram var. 2 gb ramli sanal pc yapıyorum onada android kuruyorum. Uygulama test etmem gerektiği zaman onu kullanıyorum.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben whatsappı çalıştıramadım ya. telefon doğrulama kodu istiyor. sms göndertiyorum da kodu girecek ekrana gelemiyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Neden  VirtualBox yükleyip androidi kendin kurmuyorsun. Emülatörden daha sağlıklı oluyor denendi onaylandı :)

İnternette zibille döküman var bu konuda hocam. Benim pc 8 gb ram var. 2 gb ramli sanal pc yapıyorum onada android kuruyorum. Uygulama test etmem gerektiği zaman onu kullanıyorum.

Telefonu usbden bağlayıp test etmek en temizi :) emulatör falan kanser ediyor.

+Uygulama test ediyorum demene bakılırsa mobile giriştin sanırım, daha sonra unuturum denk gelmeyiz falan şimdiden diyim "TEKNİK SEÇMELİLERDEN MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRMEYİ SEÇME SAKIN!" :D

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    wasd bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Telefonu usbden bağlayıp test etmek en temizi :) emulatör falan kanser ediyor.

+Uygulama test ediyorum demene bakılırsa mobile giriştin sanırım, daha sonra unuturum denk gelmeyiz falan şimdiden diyim "TEKNİK SEÇMELİLERDEN MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRMEYİ SEÇME SAKIN!" :D

Android için ufak bi yazılım projem varda onun için uğraşıyorum. Yoksa mobil yazılımla işim olmaz benim :D iOS zaten mac olmadan olmaz diyor :D Evlenmeden olmaz triplerindeki kezboşlar gibi androidi ben sevmiyorum :D Belki hobi olarak WP8 için yazılım yapabilirim ama öyle büyük projeler olmaz kendim için yaparım yaparsam :D İhtiyaçlarımı karşılayacak programcıklar yazarım belkim :D

Tavsiyeni aklıma yazdım dostum bu arada :D Tişikür ederim :D Zaten ben o dersi alana kadar daha çoook zaman geçer :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

hacı şunu biraz açsana. klavye mouse kullanabiliyor muyuz? mesela bi androidden bi uygulama açıp , bilgisayardan otomatik tıklayan bişey ayarlayıp androide işlem yaptırabilir miyiz? clicker lazım da bana android uygulaması için.

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    livane bunu yazdı

boşver drop u kamera nasıl çalışacak onu çöz :D chat roulette gireriz  efendime söylim dugox falan :D orda daha az şey var şey işte :D hatun oranı daha yüksek :D

Abi var mı ya mobile yönelik öyle uygulamalar? Apk pm pls :)

google play de dugox yaz :D bulamazsan akşam apk atarım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

fotoyu face profiline yükle bluestacks in tarayıcısından veya facebook uygulamasından hesabına gir fotoyu kaydet whatsapptan seç tamamdır.

bluestacks candır.. akıllı telefonu olmayan arkadaşlarıma hay day oyununa başlattım dokunmatik ekranlı laptoplarda tam anlamıyla tablet keyfi veriyor..

ayrıca bluestacks i aynı sistemde birden fazla nasıl açabilirim multiple olarak.. 

Toplam Hit: 7125 Toplam Mesaj: 27