Bluestacks Resım Cekmek
-
csfrt bunu yazdı
benim bilgisayarda kurulu bluestacks kamerayı görüyor bende.
1. Laptopmu kullanıyosun ?
2. Marka model ney ?
3. Eğer laptopsa ve dahili kamera kullanıyosan kimi sorduysam bendede olmuyor dedi Lütfen Aydınlat Bizi :)
-
noname bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Neden VirtualBox yükleyip androidi kendin kurmuyorsun. Emülatörden daha sağlıklı oluyor denendi onaylandı :)
İnternette zibille döküman var bu konuda hocam. Benim pc 8 gb ram var. 2 gb ramli sanal pc yapıyorum onada android kuruyorum. Uygulama test etmem gerektiği zaman onu kullanıyorum.
hacı şunu biraz açsana. klavye mouse kullanabiliyor muyuz? mesela bi androidden bi uygulama açıp , bilgisayardan otomatik tıklayan bişey ayarlayıp androide işlem yaptırabilir miyiz? clicker lazım da bana android uygulaması için.
Hocam pc içinde tablet kullanıcaksın. Mouse macro programları ile istediğini yaptırabilirsin hiiç sıkıntı olmaz. Tabi tam ekran yapmadığın sürece. Ozaman durum ne olur bilemiyorum. Ama klavye mouse kullanabilirsin sıkıntı yaşamazsın.
http://www.ahmetbolu.com/bilgisayara-android-4.3-kurma-ve-calistirma/
Burada adam güzel anlatmış. Ben anlatım yapıp koyim diycektim hem mouse macro prolarını çalıştığını göstermek amaçlı hemde canım sıkılıyo :D Sonra dedim ki olum uyu artık yeter :D
-
Kardeşim sana şunu diyim, konu dışı ama. Lise bitince, ailem telefon alıcak... Külliyen yalan. :D Kendin çalış kendin al telefonunu yoksa havada görürsün.
-
otocu bunu yazdı
Kardeşim sana şunu diyim, konu dışı ama. Lise bitince, ailem telefon alıcak... Külliyen yalan. :D Kendin çalış kendin al telefonunu yoksa havada görürsün.
Ahahaha Yok kardeşim öyle değil.Şimdiye kadar ne dediyseler zamanında yaptılar çok şükür :P eminim dalga geçmiyolardır :)
-
GodKlaus bunu yazdıcsfrt bunu yazdı
benim bilgisayarda kurulu bluestacks kamerayı görüyor bende.
1. Laptopmu kullanıyosun ?
2. Marka model ney ?
3. Eğer laptopsa ve dahili kamera kullanıyosan kimi sorduysam bendede olmuyor dedi Lütfen Aydınlat Bizi :)
evet laptop kullanıyorum. lenovo z580. hiç bişey yapmadım direk görüyor. instagram falan denedim orada da görüyor.
-
bende android 2.3.4 yüklüyken kamera çalışıyordu geçen 4.0.4'e güncelledim şimdi çalışmıyor