Bluestacks Resım Cekmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

benim bilgisayarda kurulu bluestacks kamerayı görüyor bende.

1. Laptopmu kullanıyosun ?

2. Marka model ney ?

3. Eğer laptopsa ve dahili kamera kullanıyosan kimi sorduysam bendede olmuyor dedi Lütfen Aydınlat Bizi :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    noname bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Neden  VirtualBox yükleyip androidi kendin kurmuyorsun. Emülatörden daha sağlıklı oluyor denendi onaylandı :)

İnternette zibille döküman var bu konuda hocam. Benim pc 8 gb ram var. 2 gb ramli sanal pc yapıyorum onada android kuruyorum. Uygulama test etmem gerektiği zaman onu kullanıyorum.

hacı şunu biraz açsana. klavye mouse kullanabiliyor muyuz? mesela bi androidden bi uygulama açıp , bilgisayardan otomatik tıklayan bişey ayarlayıp androide işlem yaptırabilir miyiz? clicker lazım da bana android uygulaması için.

Hocam pc içinde tablet kullanıcaksın. Mouse macro programları ile istediğini yaptırabilirsin hiiç sıkıntı olmaz. Tabi tam ekran yapmadığın sürece. Ozaman durum ne olur bilemiyorum. Ama klavye mouse kullanabilirsin sıkıntı yaşamazsın.

http://www.ahmetbolu.com/bilgisayara-android-4.3-kurma-ve-calistirma/

Burada adam güzel anlatmış. Ben anlatım yapıp koyim diycektim hem mouse macro prolarını çalıştığını göstermek amaçlı hemde canım sıkılıyo :D Sonra dedim ki olum uyu artık yeter :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Kardeşim sana şunu diyim, konu dışı ama. Lise bitince, ailem telefon alıcak... Külliyen yalan. :D Kendin çalış kendin al telefonunu yoksa havada görürsün.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    otocu bunu yazdı

Kardeşim sana şunu diyim, konu dışı ama. Lise bitince, ailem telefon alıcak... Külliyen yalan. :D Kendin çalış kendin al telefonunu yoksa havada görürsün.

Ahahaha Yok kardeşim öyle değil.Şimdiye kadar ne dediyseler zamanında yaptılar çok şükür :P eminim dalga geçmiyolardır :)

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı

benim bilgisayarda kurulu bluestacks kamerayı görüyor bende.

1. Laptopmu kullanıyosun ?

2. Marka model ney ?

3. Eğer laptopsa ve dahili kamera kullanıyosan kimi sorduysam bendede olmuyor dedi Lütfen Aydınlat Bizi :)

evet laptop kullanıyorum. lenovo z580. hiç bişey yapmadım direk görüyor. instagram falan denedim orada da görüyor.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

bende android 2.3.4 yüklüyken kamera çalışıyordu geçen 4.0.4'e güncelledim şimdi çalışmıyor 

Toplam Hit: 7127 Toplam Mesaj: 27