Bluetooth Araç Kiti Fm Transmitter Önerisi
-
found a very interesting goods in Gearbest:Xiaomi ROIDMI 3S Bluetooth Music Car Charger - BLACK https://gearbest.app.link/wQpegYKDjO
Yenisi çıkmis mykb nin dediği şeyin
-
Xiaomi’nin aparatı Çin sitelerinden ucuza bulabilirsiniz. Anten olayı işe yarıyor fakat herkesin bulunduğu konuma göre zayıf çeken frekans değişir. Mesala bende ki 87.4 olması lazımdı. Sadece arkaplanda dikkat edilirse white noise denen hışırtı oluyor.
Tek tek tüm frekansları denemeniz gerekiyor.
-
Car g 7 diye bir ürün almistim 2 yildir kullaniyorum gayet güzel
Usb + bluetooth +aux
-
Müritler şimdi bu alet hoparlör ile nasıl bağlantı kurabiliyor o kısmı anlayamıyorum ben de. Hem teyp hem bu alet oluyor da teybe mi bağlanıyor, sesi oradan mı aktarıyor :S
-
Moustafa bunu yazdı
Müritler şimdi bu alet hoparlör ile nasıl bağlantı kurabiliyor o kısmı anlayamıyorum ben de. Hem teyp hem bu alet oluyor da teybe mi bağlanıyor, sesi oradan mı aktarıyor :S
Hocam alete frekans giriyorsun alet o frekanstan radyo yayini yapiyor aractada o frekansi giriyor aletin yaptığı yayini dinliyorsun
-
En temizi aux a bluetooth transmitter bağlamak. Önceki araba megane 2 ydi. Radyoyu söküp dışardan aux girişine 3.5 mm jacklı kablo bağladım. Kabloyada 3.5 mm jack girişli bluetooth transmitter taktım. Ohh mis.
Cillop gibi olmuştu.