Böcek Nasıl Yapılır
-
the_COMMANDO;
O sistemi denedim. çalışıyor. Ama telefonlara girmek mümkün değil gibi çünkü telefonlar farklı frekansttaki sesleri devrelerle normal insan sesi gibi dinletio sana. eğer telefon hattına takarsan garip düdük seslerine benzer şeyler duyarsın diye düşnüyorum. Yanlış olabilir -
o garip düdük sesi hattın çagrı sesidir
hatta gır ve bekle aramada veya gelen cagrıları paralel telefondakı gıbı duyarsın
hatta elındekı böcegın artı ve eksı kutuplarının düz kontak yaparak kişinin hattından istedıgın yerı bıle arayabılırsın -
Oraya devre şemasını koyan eleman baskı devresinide koymuş gayette kolay bir elektronik devre fakat şunu sana söyleyeyim.Hiçbir zaman bir fm verici yani o devre ile kaliteli ses alamazsın çünkü güçlü deil. Orada 90-94mhz den yayın veriyor yazıyor ya işte o külli yalan 88 dende alırsın yayını yani tam sen dinliyorum derken yayın gidebilir. Bende bir böcek olacaktı yanlız telsiz sisteminde çalışır. Bulabilirsem inşallah yollarım sana.
-
başlığı görünce aklıma ilk bu geldi. Önce dişi böcek odaya girer soora erkek böcek odaya girer dişi böcek soyunur... :D
-
yok mu yaw
tam anlamıyla bilen işi -
yaw insan abaza olmasın ben ilk topiği gördüğümde böcek falan sikiyon sandım :P
-
yaw ertan sen hep diyorum yaw sen bidenesin a.q.
-
www.atin.org
burda var yeterince
ısmarla netten
ucuz da.. -
http://www.amedya.com a bi bak işine yarayabilecek şeyler var.
internetten de devre şemalarını bulabilirsin ama internetteki bi çok devre pek randımanlı olmuyo. yapıyosun elinde patlıyo.
ama daha kolayı madem antalya dasın muratpaşa camiinden güllüğe doğru giderken solda böyle köşede teknomarket diye bi yer var. vitrininde ses sistemleri falan da var. işte orda demonte kitler var ben de epey bişey aldım ama fm verici devresini bi arkadaşım aldı epey küçük bişey (yeteneğin varsa daha da küçültebilirsin) yanlış hatırlamıyorsam 8.5 ytl di. sen en iisi oraya bi bak.
amacını pek tasvip etmedim. ama işte işin içine anne girince... -
Bende oha dedim böcek nasıl yapılır :D bukadarda sapıttılar dedim ama yanılmışısz
Toplam Hit: 10410 Toplam Mesaj: 36