Böcek Nasıl Yapılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cekilmeyeninsan
    cekilmeyeninsan's avatar
    Erkek
    beyler sizin içiniz fesat :D:D:D:D:D:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    ya illa anında mı duymanız lazım sesi bişi ile kaydedin sonra dinleyin gidin adamı dövün hatta kayseride olsaydınız beni de çağırırdınız

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    şimdi arkadaşlar olay üzerinden baya geçti bişede olmadı ama bi daha tekerrür edebilir o bakımdan ben bu işi bi öreniim dedim o sesi kaydetme olayıda ii ama bide bunu sesi uzaktan güzel ala bilecekmi yani bide o var anlık olması şart değil

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selkan
    selkan's avatar
    Erkek
    yawuz; arkadaşın annesişinden ayrıldı v başkasını bulduundan şüpeleniyo ewlenmesini istemiyo annesinin ve bu kişinin kim olduunu bulmak istiyo nedn bu yeterine küçültücü şimdi tekrarlıyom warmı yapımını bilen

yawuz anladığım kadarıyla durum biraz hassas.Arkadaşlar FM verici önerisinde bulunmuşlar ancak unutma ki evin de arabasında cebinde FM alıcısı yani radyo bulunan herkes bu konuşmaları dinleyebilir(100 m yakında bulunan). 30-35 ytl lik maliyetle elektronik parça satan yerlerden hazır fm vericisi alabilirsin ki 10 ytl den fazla değildir.Alacağın bu FM vericisi 9V pile çalışıyor boyut olarak devre + pil hemen hemen bir kibrit kutusu büyüklüğünde olur, bu da senin için yeterli sanırım. Başka bir arkadaşın önerdiği oyuncak telsizler benim kafama daha çok yattı sanki. En azından olan konuşmaları komşular duymamış olur :) Eğerki olan konuşmaların başkalarının duyabileceği riskini göze alabilirsen en basit böcek FM vericisi olabilir kolay gelsin

DÜNYA DELİKANLI OLSAYDI YUVARLAK OLMAZDI...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lastsoldier
    Lastsoldier's avatar
    Erkek

1 adet erkek

1 adet de dişi böcek alınıp ciftleştirilir çıkcan puhahaha nabacan böcegi ceyms bond culuk fln mı oynucan

nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme
Toplam Hit: 10408 Toplam Mesaj: 36