Böcek Öldürme Yöntemleri
-
sipidik bunu yazdı:
ya ben sırınga olayını anlamadım biraz daha carmısınız??
yawrum şırınga yokmu iğne yaparlar hani onun iğnesiz halini getir aklına arkasında basılan yerine tıpa dioz biz siz ne diosunuz bilemiyorum onu çek çıkar böceği yerleştir tıpayı sonuna kadar it böcek sıkışmasın ama canlı kalsın sonra bu şırıngamızın diğer ucunda iğne takılan bölüm war oraya parmağını koyki hava girmesin sonra tıpyaı kendine doğru çek içerdeki basınç nolur? hızla düşer demi? dalgıçlardaki vurgun olayyınını benzeri bişey olur böcük patlar sende mutlu olursun -
cıx benim yöntem en iyisi...terliği alacan eline korka korka yaklaşacan böceğe bide tiksinme hissi...korkarak yapıştıracan bitane hayvanoğlu hayvana..sonra ana baba kardeş bitanesini çağıracan çöpe attıracan :))
-
size böcek öldürmenin en işkenceli yolunu sölicem benim çoraplarım , böyle bir kokunun yer yüzünde öldüremeyecegi canlı yokk o derce yane böcekle sorunu olan arkadaslar isterse erinmem bir hafta giydiğim çorabı yolarımm yeterki sorun çözülsün :-)
-
Benim peder eve giren akrepleri kibrit kutusuna koyar,sonra da böceğin başının bulunduğu yerden sigara dumanı üflerdi.Kısaca akrebe yahudi ve gaz odası muamelesi yapmışolur,biz de sokulmaktan kurtulmuş olurduk.
-
bende sinekleri yakalayip ayaklarini ince iple baglar sonra onuda biyeri baglerdim oyle ucar durudu ayni yerde
dahada zevklisi okulda yapardim sinifta yakaladiginiz sinegi arkadasinizin yardimiyla onunuzdeki kizin bir sac teline baglayin ama oldurmeyin zuper oluyorya kizin basinda ucup duruyo zuhaaa
ben genelde sinekge elektirik vererek oldururdum su cakmagin icinde cikan kucuk seyler varya onla zor oluyordum ama oluyordu
diger guzel bir yontemde yakaladiginiz sinegin kanadinin tekini koparin ve bol karinca bulunan bir karinca yuvasinin yanina atin karincalar sinege saldirir ve yuvaya surukler en aci olum budur sanirim
not sadece sineklere acimasizim ozellikle bok sineklerineota boka konar sonra geli yemege konarya uyuz olurum
buarada eglence istiyorsaniz karinca dovusture bilirsiniz hatta bahse bile girersiniz karinca ustune buda guzel
siz nekadar canisiniz yaww ;)
-
karıncalar nasıl dovusturulur..?
-
once karincalarin cikamicagicam kavonoz yada onun gibi birsey bul sana bagli ama cok buyuk olmasin sonra bahcaden yoldan iste biryerden 2 degisik turde karinca bul bu sana kalmis sonra bunlari buldugun a kabin icine koy ve bekle onlar kapisir genelde kavga etmiyorlarsa biraz sinirlendir karincayi ornegin ana avrat sove bilirsin demissmisimm onlar kapisir kavga sonunda birisi geberir
ben eskiden cok eskiden genelde kirmizi karincalar vardir cok hizlida kosarlar onlarla birde siyah iri karincalar vardi onlari dovustururum
ama en iyi kucuk cok kucuk karincalar oluyor onlarla o kirmizi karicalar iyi kapisiyor.sen secenegi cogaltada bilirsin 1 kirmizi karincaya karsi10 tane kucuk karincagibi manyaq oluyor hepsi birden kirmizi karincaya saldiriyor ama artik yapmiyorum cok gunag yaw yapmayin bence
-
yazın 2 kara sinek koy sikismeye baslıolar bu gunah deil :)
-
zuhaaaa puhaaaa superyaa oldum gulmekte puhaaa
4 tane koysam gurupta yapiyorlarmi bare huu
ne sapik adamsin ir2 ; )
-
ir2 süpersin helal olsun kardeşim sen benim ruh ikizimsin!