folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Böcek Öldürme Yöntemleri

Böcek Öldürme Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    yazdıklarınızı okuyunca dehşete kapıldım   hayvanlara bukadar eziyet ne bee onlar masum ve sevimli yaratıklardır onlarla savaşmayın sevişin ....

eskilerden kim kaldı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

yazın 2 kara sinek koy sikismeye baslıolar bu gunah deil :)

muhahah yarıldım beaaaa

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_hot
    mc_hot's avatar
    Erkek

bence de grup yaptıralım :)

ben bi keresinde kertenkele yakalamıstım.boynuna misina bagladım.dolasmaya cıkardım biraz hava alsın diye :)

etrafta uyus oldugun ne tür böcü olursa olsun kertenkeleni devreye sok.şılap şılap diyor yiyor boş cekmiyor :)

bide bnm manyak bi kuzen var.bi kez bi baktım kedi yakalamıs.kedinin kıcına cok acı sivri biber sokuyo.ullaaan bi soktu.kedi 2 kat yukarı zıpladı :P

bmm aynı kuzen kediyi camasır makinesine atmıs.hem de eski tip...kedi cıktıgında bas donmesinden ayakta duramıyomus.bi de kedinin kuyrugunu sıktırmıs makineye :P

yo yo yo digitally undagrand studio
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    muhahahhaha puhahaha la ne adamsınız ya küccücük böcüğe neler yapıyonuz sonra çinlilere neler diyonuz a.q muahhaha
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gulyabani
    gulyabani's avatar
    Erkek

ben küçükken büyük böcüklerle sinekleri yakalayıp pens gibi bişele tutar, ocağı açar biraz ateş tutardım. eğer kıvamında durduysa ateşte üfledikçe parıldıyo. bazı böcükler daha iyi parıldıyo.

bi kere bi yere gitmiştik bi sürü kardeş yavru kedi vardı. ben şaapsınlar diye boyunlarından tutup öpüştürüyodum baktım olmuyo kedileri kafalarından biraz salladım sonra birbirlerine bi yapıştırdım, ağızları bibirinin içine geçti, dişleri birbirine battı bıraktım, kedilerin çene yamuk yumuk

bi de bir arkadaşım bi tane kedinin götüne çöpçülerin uzun saplı süpürgesinin sapını soktu. pisko bebe sapının ucunu kedinin ağzından çıkardı, ucunda parçaparça organlar vardı

sonuncusu pek zevkli değil, tavsiye etmem

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    cıx benim yöntem en iyisi...terliği alacan eline korka korka yaklaşacan böceğe bide tiksinme hissi...korkarak yapıştıracan bitane hayvanoğlu hayvana..sonra ana baba kardeş bitanesini çağıracan çöpe attıracan :))
    -----------------------------
    konu eski ama, tam da  benim durumumu anlatmışsın.

:)

bir anımı anlatayım.

saat gecenin bir buçuğu.ışığı kapattım yattım.sesler geliyor tıkır tıkır.klatım yaktım ışığı, sesler kesildi.eyvah fare dedim.bakındım şöyle, bir şey bulamadım.odam da savaş alanı gibi zaten.herşey yerde.

neyse yattım ben.sesler gene gelmeye başladı.kalktım.sesler devam ediyordu.sonra kesildi.seslerin geldiği yere bir baktım, başparmağın ilk boğumundan biraz daha küçük bir kara böcek.hemen geri fırladım.o da kaçtı saklandı testlerin arasına.ben de çaresiz annemi uyandırdım.

annem de  insaflı çıktı.tutu böceği, zarar vermeden balkondan aşağıya attı.

acaip tırstım böcekten. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    en güzeli böceğin üstüne capon yapıştırıcısı dökmek :D anında yapışıyor hayvan...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    a.q bak dunya ne kadar garip bözekleri eziosunuz yakıosunuz a.q siz kendinizi hic o böcegin yerine koydunuzmu .??
    yazık a.q  Sen senden Kucuklere nasıl bakarsan senden yuksektekilerde sana öyle bakar Böcek..

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek

bir yaz gecesi sıcak kavuruyor ortalığı.. evde babam ben teyzeoğlu var babam uyumuş erkenden biz genciz ya içerde televizyon seyrediyoruz cam açık ışıklar kapalı televizyonun verdiği ışık vuruyor odaya kanepede uzanıyoruz ski daşşaa gerip çok afedersin.. birden bi karartı geçti önümden "nanı skiyim" dedim.. kalktım doğruldum uzandığım kanepeden yere halıya bakıyorum filan.. aklıma direk kırık kanat denen tür geldi.. (bu ibnetorlar uçuyormuş abi uçan hamamböceği olmaz derlerdi kırıkkanat uçuyor işte hayvan uça uça geldi) neyse kalktım ışığı bi çaktım uhassktir halıda duruyor.. hareket ettim kanepenin altına girdi ibibik.. "allaa bi dağılırsa eve yandık oğlum" dedim teyzeoğluna "al şu terliği çıkınca yavaşça vur kafasına bende kürek filan alayım temizleriz" dedim.. bi gittim odaya açtım dolabı çektim emaneti* arhadaş tam o sırada içerden zıp zıp zıp sesler geliyor sanki halı çırpıyorlar gece vakit.. "ne oluyor lan" diye gittim teyzeoğlu terliğin üstüne çıkmış sabit duruyor..  /* Diyalog:  -ölmedi mına koduğum ölmedi  -ulan kaç kilosun sen terlikle çıkmışsın okadarda vurdun nasıl ölmez (adam sanki şoka girmiş gibi tekrar ediyor) -ölmedi lan ölmedi (tepiniyor hala) */ abi bi kaldırdım terliği abaaaavv ibne hala yürüyor.. çektim belimden emaneti çotank çotank sıktım parçalandı abi dağıldı sağa sola.. sonra temizledik neyseki..  // emanet = boncuk atan tabanca morartıcı diye geçer ya hani halk arasında çok dehşet etkili tavsiye ederim yani..

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    punsier
    punsier's avatar
    Erkek

bu konuyu acan ve bu konuda olumlu fikir belirten insanlarin ben  yas zekasini merak ettim gercekten bir insan bu kadar adilesebilirmi bu kadar sadislesebilirmi amacsiz bir heves icin yaptiginiz seylere bakin ya o kadar gunah isliyorsunuz ki canli hayvan yakmanin gunahi birakin hayvan yakmayi hayvanlara eziyet etmek bile cok gunah

siz hangi dine mensupsunuz ben merak ettim normalde insan olmadiginiz belli onda hem fikirizde

bizim inancimizda kurban keserken sirf bicagi gormesin diye gozlerini baglarken nasil bir insanlikki bu hayvana boyle eziyet ediyorsunuz

Hayvanlara eziyet vermek
    Sual: Eti yenen ve yenmeyen vahşi hayvanları herhangi bir maksatla öldürmek günah mıdır? Mesela sansarı postu için, ceylanı eti için avlamak caiz midir?
    CEVAP
    Hiçbir hayvana eziyet, işkence etmek, suda boğarak veya ateşte yakarak öldürmek caiz değildir. Hayvana işkence etmek, gayri müslim vatandaşa işkence etmekten daha büyük günahtır. Gayri müslim vatandaşa eziyet etmek de müslümana eziyet etmekten daha büyük günahtır. (Dürr-ül muhtar)

Maksatsız olarak bir hayvanı öldürmek caiz değildir. Ahirette (Onu niçin öldürdün?) diye sorguya çekilecektir. Hayvanları birbiri ile dövüştürmek de caiz değildir. Hayvanların hakkına riayet etmeli, onlara acımalıdır. Hadis-i şerifte, (Merhamet et ki, merhamet olunasın!) buyuruldu. (Şir’a)

Zararlı hayvanları öldürmek caiz olduğu gibi, sansar, porsuk gibi hayvanları derisi ve kürkü için, geyik, ceylan gibi hayvanları eti için öldürmek de caizdir. Domuz hariç, eti yenmeyen çeşitli hayvanları para karşılığı gayri müslimlere ihraç etmek de caizdir. (Şerh-i Nikaye)

Zararsız hayvanları öldürmek caiz değildir. Zararlıları da eziyetsiz öldürmek caizdir. (Berika)

Sual:
    Hayvanlara her türlü eziyet etmek haram olduğuna göre, kısırlaştırmak haram değil midir?
    CEVAP
    Lüzumsuz olarak hayvanı kısırlaştırmak, hayvana eziyet olacağı için haramdır. Fakat bir menfaat için caizdir, günah olmaz. (Hindiyye)

Kısırlaştırılan öküzler, iş yapmada daha verimli olur. Kısırlaştırılan koçlar, daha yağlı ve etleri de daha lezzetli olur. Peygamber efendimiz, kısırlaştırılmış bir koç kurban etmiştir. (B. Arifin)

Sual: Hayvanlara da acımak gerekmez mi?
    CEVAP
    Hayvanlara da acımak ve iyilik etmek gerekir. Peygamber efendimiz, (Merhametli olmadan imanlı olamazsınız) buyurunca, oradakiler, (Ya Resulallah, hepimiz merhametliyiz) dediklerinde, (Yalnız insanlara değil, bütün mahlukata merhametli olmak gerekir) buyurdu. (Taberani)

Mesela bir hayvan kesecek kimse, bıçağı hayvanın gözü önünde bilememelidir. Bir gün bir kimse, bir koyunu kesmek için yere yatırır, bıçağını bilemeye başlar. Peygamber efendimiz bunu görüp buyurur ki;
    (Sen bu hayvanı kesmeden, ona ölüm mü tattıracaksın? Hayvanı yatırmadan önce niçin bıçağını bilemedin?)
    [Hakim]

Bütün hayvanlara iyilik etmeli, eziyet etmekten sakınmalıdır. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
    (Bir kadın, bir kediyi kapalı bir yere hapsetti. Kediye yiyecek, içecek vermedi. Dışarıda bir şey bulup yemesi için serbest de bırakmadı. Kedi öldü ve kadın da bu yüzden Cehenneme müstahak oldu.) [Buhari]

(Susuz bir mümin, kuyuya inip su içti. Bir köpek de kuyunun ağzında susuzluktan bitkin vaziyette bekliyordu. O kimse, bu hayvana acıyıp, ayakkabılarından birini çıkardı, onunla köpeğe su verdi. Bu hareketten Allahü teâlâ razı oldu. O kimseyi Cennete koydu.)
    [Müslim]

(Yeryüzündeki mahluklara acımayana, göktekiler acımaz.)
    [Taberani]
    (Merhameti olmayana merhamet edilmez.) [Buhari]

Eshab-ı kiram dediler ki: Ya Resulallah, hayvanlara iyilikte de, sevap var mıdır? Peygamber efendimiz, (Her canlı hayvana yapılan iyilikte sevap vardır) buyurdu. (Buhari)

Sahabeden bir zat anlatır:
    (Resulullahın, kedi su içtikten sonra kalanı ile abdest aldığı da olmuştur.) [Ebu Nuaym]

Sahabeden bir hanım anlatır:
    Eshab-ı kiramdan Ebu Katade’nin abdest alması için bir kaba su koymuştum. Birden kedi gelip bu kaptan su içiverince Ebu Katade biraz daha su içmesi için, kabı kedinin önüne uzattı. Benim kendisine hayretle baktığımı görünce, niye hayret ettin ey kardeşimin kızı, Resulullah efendimiz, (Kedi pis değildir, etrafınızda dolaşır) buyurdu. (Tirmizi)

Hazret-i Ebu Hureyre anlatır:
    “Bir gün elbisemin içinde küçük bir kedi taşıyordum. Resulullah efendimiz beni görünce, “Nedir bu?” buyurdu. Ben de; “Kedicik!” dedim. Bunun üzerine Resulullah, “Ey Ebu Hureyre” buyurdu. Yani kediyi seven, onlara ana babalık eden kimse buyurdu.

Bir gün Ahmed Rıfâi hazretlerinin paltosunun eteğinde, kedisi gelip uyudu. Namaz vakti geldi, kediyi uyandırmaya kıyamadı. Bir süre onu şefkatle seyretti. Uyanmayacağını anlayınca kedinin yattığı yeri kesip namaza gitti. Geldiğinde kedi uyanıp oradan gitmişti. Kesik parçayı paltosuna dikti.

Ebu Bekir Vasiti hazretleri anlatır:
    "Bir gün giderken başımın üzerinde bir kuş uçmaya başladı. Dalgınlıkla kuşu yakaladım. O elimde iken, başka bir kuş daha uçuyordu. Elimdeki kuşun annesi sanarak kuşu elimden bıraktığım anda, kuş öldü. Buna çok üzüldüm. O günden sonra bende bir sıkıntı başladı ve bir sene geçmedi. Bir gece Peygamber efendimizi rüyamda gördüm. Bir senedir, o kadar çok sıkıntının tesirinde kaldığımı, çok zayıflayıp ayakta namaz kılamaz hâle geldiğimi arz ettim. O zaman; "Bunun sebebi, o kuşun, senden şikayetçi olmasıdır" buyurdu. Evimizdeki kedi yavrulamıştı. Ben bu sıkıntı içinde düşünürken, bir yılanın kedi yavrularından birisini yakalamaya çalıştığını gördüm. Bastonumu yılana vurunca, kaçtı. Kedinin annesi gelip yavrusunu alıp gitti. Ondan sonra iyileştim; namazlarımı ayakta kılmaya başladım. O gece rüyamda yine Peygamber efendimizi gördüm. (İyi olmanın sebebi, bir kedinin senin için teşekkür etmesidir) buyurdu.

Her şey paylaşmakla güzelleşecek
Toplam Hit: 9607 Toplam Mesaj: 31