folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Body Sporundan Anlayanlar

Body Sporundan Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Merhabalar sporcu hocalar (:

nette biraz baktım ama birde sizlere danışmak istedim elimde 2 adet 5 kilo luk dambıl ve resimde gördüğünüz bilek için zımbırtıdan var evde her akşam kendime 1 saat spor yaparım. 

ahada resim;

http://img515.imageshack.us/i/dscf0411i.jpg/

http://img515.imageshack.us/img515/5369/dscf0411i.jpg 

sizlere sormak istediğim ben sadece Karın Kası Göğüs Ve Kol Kaslarımı Geliştirmek İstiyorum.

Kollar Ve Göğüs İçin hangi hareketi yapmamı önerirsiniz. Karın kasları İçin hergün 100 Ün üzerinde mekik çekiyorum başka önerebileceğiniz daha Hızlı Gelişmesi İçin Hareketler Varmı ?

spor salonuna gitmeye paramız yok :| o yüzden evde kendimiz çalışıyoruz ve bu protein tozu felan almamaı önerirmisiniz. ?

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek
    kardeş 5 kiloyla o iş olmaz kasları uyarmak ve geliştirmek için en önemli mevzu yüklenmektir yani hafif kiloyla çok tekrar değil cok kiloyla az tekrar yapmalısın eğer hacim kazanmak isitoyorsan tekrar sayın 12 yi geçmemeli ağırlıgı buna göre ayarlamalısın. hareketler konusunda http://www.muscleandstrength.com/workouts/home.html buraya bakabilirsin ev egzersiz calışma programları var. protein tozu konusuna gelince de ben 1 yıldır kullanıyorum. gayet iyi ama sen düzenli ve ağır antremana baslamadan kullanmanı önermem en az 3 ay sonra baslamalısın

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

evde bu sporu rahat 3-4 aydan beri yapıyorum kilolar ufak belki ama çok yükleniyorum yani kollara ısınma hareketlerinden sora 40 yapıyorum 2 dakka dinlendikten sora 35 yapıyorum sora son tekrarıda 30 yapıp bırakıyorum bunuda her hafta arttırıyorum. evet kilolar düşük ama set sayılarını çoğaltıyorum :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı:
    -----------------------------

evde bu sporu rahat 3-4 aydan beri yapıyorum kilolar ufak belki ama çok yükleniyorum yani kollara ısınma hareketlerinden sora 40 yapıyorum 2 dakka dinlendikten sora 35 yapıyorum sora son tekrarıda 30 yapıp bırakıyorum bunuda her hafta arttırıyorum. evet kilolar düşük ama set sayılarını çoğaltıyorum :/

sen yinede beni dinle bitane dumbell set al kilo değiştirilebilen . senin suan yaptıgın preogram yağ yakar hacim yapmaz;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

: | anladım hacım bunlarla bir bok olmaz diyorsun yani

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Peki ben de birşey sorayım konuyu piç etmeden. ben 100 kilo civarıyım boyumda 179civarı. kilom epey fazla yani. Şimdi ben bu vucumu direk kasa çevirebilir miyim. yoksa kilo mu vermem gerek ilk başta. 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:

Peki ben de birşey sorayım konuyu piç etmeden. ben 100 kilo civarıyım boyumda 179civarı. kilom epey fazla yani. Şimdi ben bu vucumu direk kasa çevirebilir miyim. yoksa kilo mu vermem gerek ilk başta. 

yağ kasa dönüşmez sen hem cardio ( bisiklet kosu bandı vs ) hemde ağırlık çalışmalısın diye düşünüyorum yani yağ yakmalısın..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

uppp

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

p90x vidyosunun torrentini indir o 5 kiloluk agirliklar fazlasiyla yeter sana:) Sorun olursa pm at. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

kararti bunu yazdı:
    Ransack bunu yazdı:

sen yinede beni dinle bitane dumbell set al kilo değiştirilebilen . senin suan yaptıgın preogram yağ yakar hacim yapmaz;)

Doğru söylemiş amaç kas yapmak kilo vermek değil.Hiç bilmiyorsun paranda yoksa spor salonuna gitcek akıl danışırsın işi bilenlere forumlar da ya bi spor hocasına.Merak etme ücretsiz sormak :p

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Evde 3-4 aydır onlarla çalışıyorsan artık salona yazılma vaktin gelmiş demektir.Evde çok bir ilerleme kaydedemezsin.Yinede Dumblela yapabilceğin hareketler:

Concentration curl,(ön kol)

Dumble Press (göğüs)
    Dumble Curl( ön kol)

Hammer Curl (omuz-ön kol)

Ayrıca dips hareketine de bak arka kol için. 

25x4 şınav çekersende iyi olur bunların yanında.Setler arası 30 saniye dinlen.

Toplam Hit: 2115 Toplam Mesaj: 18