Body Ve Boy Uzatma
-
merhabalar
ağustos/91 doğumluyum 165 boyum var body yaparsam 6-7 cm uzatabileceğimi söyleyenler oldu.bodyde boy uzatıcak hareketler yapmalıymışım.bu hareketler nelerdir?gerçekten işe yararlarmı? bilen müridler varsa yardımcı olabilirlermi acaba?
-
uzamaz,
yaşın geçmiş bence çok çok çok düşük ihtimal 1 santim uzarsın belki.
boşver ama spor yapmak iyidir.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 15:56'da KodlayanAdam tarafından düzenlendi.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 15:58'da KodlayanAdam tarafından düzenlendi. -
1 aydır body yapıyorum yarın hocaya sorup burdan yazarım
-
Hocam benım boy 1.95 basketboll oynuyorum amator onuda 2 yıldır oynamıyorum ama artık uzamazsın gibi süt yararlıdır hocam ben uykudan kalkıp süt içiyordum faydasını çok gördüm dene derim
-
hocam babam badici, boyunu uzatmak için bol bol asılman lazım. Barfiks aletinde asılcaksın. Günde en az 5 6 kez asıl. Ayağına ağarlık al 20 kiloluk öyle asıl. Ve boyunun uzamasını engellicek hareketler yapma. Eğer şişmansan kesinlikle zayıfla.
-
bodye gitme. doğal vücut geliştirme çalış. şınav mekik barfiks gibi.
-'si olmaz faydaları bodyden çoktur.
-
az asil :) 1 asilma yaklasik 5km kosuya bedel...
bknz:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------yeri gelmişken söyliyim alakasız olucak ama: mentollü şampuanla çekmeyin abi, ev arkadaşı almış geçende neye uğradığımı şaşırdım
-
aynı sekilde 167 boya sahibim 91 doğumluyum kardeşim ve 2.5 senedir body ile ilgilenıyorum ; şunu diyebilirim ki bu vakitten sonra boyunu sağlam şekilde uzatman "neredeyse" imkansız. Niçin dersen vücudun belirli bir yaşa kadar uzaması mümkün hani der şimdi herkes "yok erkek 23üne kadar uzuyo 21den sonra çok pis uzayan arkadaşlarım var " filan yemez , öle bi köy daha yok :) bol bol yüzme ve barfiks ile uğraşmanı öneririm , ki onlarda boyunun 2-3 cm uzamasına belki etkisi olabilecek en önemli iki şeydir. Onun dışında yüzmeyle uğraşmanı öneririm çünkü body misali vücuduna çok güzel oranda şekil vermene yardımcı olan bir spordur, öle ahım şahım uğraşmazsında düzenli olarak yaptığında fazlasıyla faydasını görebilirsin .)
Bunların dışında "SAKIN AMA SAKIN" boyunu uzatmak için gidipte boy uzattığı iddaa edilen kimyasal maddeler olsun ilaçlar ayakkabılar vs şeyler olsun onlara bulaşmaman , sonra pişman olacağın şeyler başına gelebilir , yukarıda dediğim gibi yüzme ile uğraşamasan bile , 40-50 lira fazla verip profesyonel hocalar gözetmenliğinde bir spor salonuna yazılıp sana düzenli bir program ve yemek vs takviye desteği yaptırmanı öneririm , sağlam bir omuz ve kanattan ötesini tanımam .) zaten bu ikisini çalışırken ister istemez biceps tricepslerde genleşir ( bacak calışmayı katiyen unutma , vücudundaki büyüme oranına %70-80 arası katkısı bulunmakta , buna ilaveten fazla uzatmadan son diyeceğim şey , steroid vs gibi saçma şeylerede bulaşmaman dileğiyle .) )
-
steroid tarzi şeylerle bu yaştan sonra uzar mi ??
-
ben bodye başladıktan sonra 7 cm falan uzadim ama başlayinca yaşım 19 du bodyden mi yoksa uzayasim mi geldi orasini bilmem
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------hocam babam badici, boyunu uzatmak için bol bol asılman lazım. Barfiks aletinde asılcaksın. Günde en az 5 6 kez asıl. Ayağına ağarlık al 20 kiloluk öyle asıl. Ve boyunun uzamasını engellicek hareketler yapma. Eğer şişmansan kesinlikle zayıfla.
-----------------------------İlk okuyuşumda çok farklı anlamlar çıkardım yazıdan:D