Bodyci Müridler Bel Kalınlaştırma
-
Bende 2 tane dambıl bir tane göğüs yayı var.Evde yok ama burda parkda da barfiks var bize yakın.Bendeki araclar bunlar.Ben omuz kısmını biraz açmayı başardım ama bu seferde omuzdan aşağı indikce inceliyor gibi görüntü cıkacak.Benim bel 12 yaşından beri aynı :))
Şimdi ben bel,karın ve kaburga kısmını biraz kalınlaştırmak istiyorum kilo alıp ne gibi bir egzersiz yapmam gerek bu elimdekilerle.
-
zamaninda bi murit kardesimiz paylasmisti bi bak buraya belki isine yarar sadece 2 dumbil ile herseyi yapabilirsin
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=88c0e821905859bb515e1d16d83f535b&s=9de07321240bf549dfec49a53e63e9d9&p=81215
-
en kolay 2 yöntem çakı ve mekik
2'sine de 25+ olarak başla yapabildiğin kadar
ilk gün en fazla 50 mi yaptın 2-3 gün öyle devam et sonra 15-25 ekle üstüne böyle devam et zaten gelişir body building sabır gerektirtiği için biraz zaman geçmesi gerekiyor gözle görülür bir fark olması için
ama uyarayım çakı yaparken fazla sınırlarını aşma zorlama kendini en büyük hata budur ne kadar kendimi zorlar ne kadar fazla yaparsam okadar çabuk olur daha iyi gelişir fikri oluşmasın aklında çünkü kasları zedelersin bu yüzden gelişimi de durduracak noktaya getirirsin
benim evde dumblelar ile uyguladığım program var istersen yazarım burayada
-
Öyle evde ya da parktaki aletlerle olcak iş değil git yazıl bi salona orda kısa sürede dha çabuk erim alırsın.. ;)
-
RaAmlis;
Hoca elinde hangi aletler var? VE Uyguladığın programı yazarsan sevinirim... -
enes bunu yazdı:
-----------------------------
RaAmlis;
Hoca elinde hangi aletler var? VE Uyguladığın programı yazarsan sevinirim...
-----------------------------2adet kısa çubuk 1 adet uzun çubuk
çubuklara takılmak üzre 2 adet 10 - 4 adet 2,5 - 4 adet 1,5 -4 adet 1 kg'lik ağırlık
bütün malzemeler krom ve maliyeti 80lira civarı spor salonuna gidersen aylık 80 lira ve emin olabilirsin verdiğim programı bu malzemelerle uygularsan salonla arasında çok bir fark olmadığını görürsün tabi ki evde abartılı bir gelişme olmaz ama normal şekil bir vücut evdede rahatlıkla yapılabiliyor
program aşağıda çarsamba günleri boş dinlenme hareketlerin isimlerini googleda aratırsan gif olarak yada video olarak örneklerini bulabilirsin
gerçekten bilen kişileri sorarak bu programı çıkardım sabah yapıcaksan bu çalışmayı gün içinde yorucu yürüyüş veya herhangi bir spor yapıcaksan bacak antrenmanlarını yapma akşam yapıyorsanda sonraki günü düşünerek bacak antrenmanlarını yapmayabilirsin
mümkünse çalışmadan sonra soğuk duş al en azından su ılık olsun kaynar veya sıcak suyla duş almamaya bak böylelikle hem kasların gevşememiş olur verimliliği arttırırsın hemde kan akışını hızlandıracağı için vücudunada faydalı olur
ısınma ve esnemeyi kesnilik yap sakın atlama kaslarını çalışmaya hazırlamak ve çalışmadan sonra kaslardaki gerginliği yükü azaltmak çok önemli yoksa ağrı hissedersin
Pazartesi - Perşembe Çarşamba Salı - Cuma Isınma -GÖĞÜS- ----- Isınma -GÖĞÜS- Bench Press ----- Neck Press Dumbbell Flyes ----- Latarel Bench Press (Close) ----- Arnold Press Pullover ----- Latarel Raises -KOL- ----- -KOL- Curls ----- Lying Extensions Hammer Curls ----- Kick Backs Preacher Curls ----- -BACAK- ----- -BACAK- Squats (Genel) ----- Squats (Genel) Sumo Deadlift (İç) ----- Sumo Deadlift (İç) Lunges (Ön) ----- Lunges (Ön) Legged Deadlifts (Arka) ----- Legged Deadlifts (Arka) Ayak Bilek ----- Ayak Bilek El Bilek ----- El Bilek Çakı ve Mekik ----- Çakı ve Mekik Bitiş Esneme ----- Bitiş Esneme -
Teşekkürler hacı bende 2 tane 5 kglık dambıl var.
Başka tavsiye var mı arkadaslar mesela işte biraz kilo al sonra günde 20 dk kanat calıs falan dedi bi arkadasda.
-
Bir spor salonuna danıştın mı ?
Oralarada bir sormalısın
-
dişiler bel inceltmeye çalışır erkekler kalınlaştırmaya tanrım nası bi dünyadayız ,)))
-
çok bel, kalça yağlanması var nası çözebilirim? asitte çözülrmüymüş? :D
-
spor salonuna gidecek vaktim yok arkadaslar.Spor hocasına sorucam son care olarak.