folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bodyci Müridler Bel Kalınlaştırma

Bodyci Müridler Bel Kalınlaştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende 2 tane dambıl bir tane göğüs yayı var.Evde yok ama burda parkda da barfiks var bize yakın.Bendeki araclar bunlar.Ben omuz kısmını biraz açmayı başardım ama bu seferde omuzdan aşağı indikce inceliyor gibi görüntü cıkacak.Benim bel 12 yaşından beri aynı :))

Şimdi ben bel,karın ve kaburga kısmını biraz kalınlaştırmak istiyorum kilo alıp ne gibi bir egzersiz yapmam gerek bu elimdekilerle.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

zamaninda bi murit kardesimiz paylasmisti bi bak buraya belki isine yarar sadece 2 dumbil ile herseyi yapabilirsin

http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?s=88c0e821905859bb515e1d16d83f535b&s=9de07321240bf549dfec49a53e63e9d9&p=81215

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

en kolay 2 yöntem çakı ve mekik

2'sine de 25+ olarak başla yapabildiğin kadar

ilk gün en fazla 50 mi yaptın 2-3 gün öyle devam et sonra 15-25 ekle üstüne böyle devam et zaten gelişir body building sabır gerektirtiği için biraz zaman geçmesi gerekiyor gözle görülür bir fark olması için

ama uyarayım çakı yaparken fazla sınırlarını aşma zorlama kendini en büyük hata budur  ne kadar kendimi zorlar ne kadar fazla yaparsam okadar çabuk olur daha iyi gelişir fikri oluşmasın aklında  çünkü kasları zedelersin bu yüzden gelişimi de durduracak noktaya getirirsin

benim evde dumblelar ile uyguladığım program var istersen yazarım burayada

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Öyle evde ya da parktaki aletlerle olcak iş değil git yazıl bi salona orda kısa sürede dha çabuk erim alırsın.. ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

RaAmlis;

Hoca elinde hangi aletler var? VE Uyguladığın programı yazarsan sevinirim... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

RaAmlis;

Hoca elinde hangi aletler var? VE Uyguladığın programı yazarsan sevinirim...

-----------------------------

2adet kısa çubuk 1 adet uzun çubuk

çubuklara takılmak üzre 2 adet 10 - 4 adet 2,5 - 4 adet 1,5 -4 adet 1 kg'lik ağırlık

bütün malzemeler krom ve maliyeti 80lira civarı  spor salonuna gidersen aylık 80 lira ve emin olabilirsin  verdiğim programı bu malzemelerle uygularsan  salonla arasında çok bir fark olmadığını görürsün tabi ki evde abartılı bir gelişme olmaz ama normal şekil bir vücut evdede rahatlıkla yapılabiliyor

program aşağıda çarsamba günleri boş dinlenme  hareketlerin isimlerini googleda aratırsan gif olarak yada video olarak örneklerini bulabilirsin

gerçekten bilen kişileri sorarak bu programı çıkardım  sabah yapıcaksan bu çalışmayı gün içinde yorucu yürüyüş veya herhangi bir spor yapıcaksan bacak antrenmanlarını yapma akşam yapıyorsanda sonraki günü düşünerek bacak antrenmanlarını yapmayabilirsin

mümkünse çalışmadan sonra soğuk duş al en azından su ılık olsun kaynar veya sıcak suyla duş almamaya bak böylelikle hem kasların gevşememiş olur verimliliği arttırırsın hemde kan akışını hızlandıracağı için  vücudunada faydalı olur

ısınma ve esnemeyi kesnilik yap sakın atlama kaslarını çalışmaya hazırlamak ve çalışmadan sonra kaslardaki gerginliği yükü azaltmak çok önemli yoksa ağrı hissedersin

Pazartesi - Perşembe Çarşamba Salı - Cuma
    Isınma -GÖĞÜS- ----- Isınma -GÖĞÜS-

Bench Press -----
    Neck Press

Dumbbell Flyes -----
    Latarel

Bench Press (Close) -----
    Arnold Press

Pullover -----
    Latarel Raises

-KOL- -----
    -KOL-

Curls -----
    Lying Extensions

Hammer Curls -----
    Kick Backs

Preacher Curls -----

-BACAK-
    -----
    -BACAK-

Squats (Genel) -----
    Squats (Genel)

Sumo Deadlift (İç) -----
    Sumo Deadlift (İç)

Lunges (Ön) -----
    Lunges (Ön)

Legged Deadlifts (Arka) -----
    Legged Deadlifts (Arka)

Ayak Bilek -----
    Ayak Bilek

El Bilek -----
    El Bilek

Çakı ve Mekik -----
    Çakı ve Mekik
    Bitiş Esneme ----- Bitiş Esneme

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Teşekkürler hacı bende 2 tane 5 kglık dambıl var.

Başka tavsiye var mı arkadaslar mesela işte biraz kilo al sonra günde 20 dk kanat calıs falan dedi bi arkadasda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bir spor salonuna danıştın mı ?

Oralarada bir sormalısın

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

dişiler bel inceltmeye çalışır erkekler kalınlaştırmaya tanrım nası bi dünyadayız ,)))

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

çok  bel,  kalça yağlanması var nası çözebilirim? asitte  çözülrmüymüş? :D

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

spor salonuna gidecek vaktim yok arkadaslar.Spor hocasına sorucam son care olarak.

Toplam Hit: 4515 Toplam Mesaj: 14