Boğaziçi Köprüsü Satılıyormuş!
-
Eğer hizmet kalitesi artacaksa, ve bu ülkemin yararına olacaksa kime satılacaksa satılsın.
Yabancı yerli hiç fark etmez. Hatta ben bu işte deneyimli olan yabancı sermayeden bile yanayım diyebilirim.
Çünkü aklıma Erdemir özelleştirilmesin diye protesto edenlerin OYAK grubu alınca halay çekmleri geliyor.
Peki sonra OYAK ne yaptı? Erdemire bağlı olan elektirik üretim şirketi ile devletin elektiriğe sıkıştığı bir zamanda
birim fiyatını 9 kat arttırarak vatanseverliğini gösterdi. (Not: hipneler)
Haber Ayrıntı: http://www.ekocerceve.com/haberDetay.asp?Kategori=1&haberID=13689
-
böyle bir durumda yabancı-yerli sermaye ayrımı yapmanın doğru olacağını sanmıyorum...
-
devletin haberleşmesi, yolları vs elden gidiyor.. telekom gitti yollar gitti şu gitti bu gitti.. ülkeyi yabancılar yönetiyo artık aqp yönetmiyoki :D onlar sadece satıyo.. :D seçim meçim yapılsa bile ne düzelcek yine yabancılar yönetcek :D
-
yakında analarınıda satar bunlar..
-
miRkuT bunu yazdı:
-----------------------------Eğer hizmet kalitesi artacaksa, ve bu ülkemin yararına olacaksa kime satılacaksa satılsın.
Yabancı yerli hiç fark etmez. Hatta ben bu işte deneyimli olan yabancı sermayeden bile yanayım diyebilirim.
Çünkü aklıma Erdemir özelleştirilmesin diye protesto edenlerin OYAK grubu alınca halay çekmleri geliyor.
Peki sonra OYAK ne yaptı? Erdemire bağlı olan elektirik üretim şirketi ile devletin elektiriğe sıkıştığı bir zamanda
birim fiyatını 9 kat arttırarak vatanseverliğini gösterdi. (Not: hipneler)
Haber Ayrıntı: http://www.ekocerceve.com/haberDetay.asp?Kategori=1&haberID=13689
-----------------------------
Bu kadr basit mi?Yabancı yada yerli fark etmes satılsın hea?Peki bütün devrete gelir olan şeyler satılsa (misal tt) ne oalcak hiç düşündn mü zaten toprakları satmışız.Adamlara resmen gel ülkemi istila et diyorlar sizin gibilerde buna göz yumuyor.Öyle suçu sırf sevmediğin için oyak a atarak kurtulamazsın.
Oyak dediğin adamlar askerler bu vatanı senden daha çok sevenler.Yapacakları işi planlı projeli yapıp gelceği düşünen adamlar.Türk milleti 5 gün sornasını bile düşünmezken bu adam askeri yapı gereği oturup düşünüyor.Oyle gerekmiştir politikadır.
Bazen çok fazla saçmalıyorsunuz gelsin yabacılar toprak satalım bunları satalım.Atatürk olmasaydı şu anda kadınlarımız başkalarının şeylerini yalrdı diyordum da yok gerek yok sadece zamanı uzatmış.Az kaldı sizin gibi adamlar yüzünden zaten olacağı bu.
Saçma sapan konuşmayın ya satsınlar iyi olsun diyorsunuz yuh.Gelen paraların %100 devlete gidiyorsa sonra %8 i devlete gidecek %92 lik oran nerden karşılancak sanıyorsun.Başka köprüden mi yoksa çok sevgili bakanlarımızın cebinden mi.
Aşırı milliyetçi adamlara kızardım ama yok içinde hiç milliyetçilik olmayan adamlar daha beter yaşasın faşizm amk bune ya akşam akşam delirtiyorsunuz adamı.Biraz düşününde öyle konuşusun.Sizin gibi adamlar direk başkalarını örnek gösteriyor.
Akpye laf söylerler bişey yaptınız mı akp hemen bizden öncekiler yaptı mı?Size laf atılır oyak yaptı mı?
Buı kadarına pes oyak 'ın anlamını öğren önce.Sonra birazcıkta düşün bakalım neler olur sattımı %92 nerden çıkar sonra gel burda konuş
-
Bi ara Çetin Çiftçioğlu(ŞAKACI) satıyodu köprüyü millet de ciddi ciddi pazarlık yapıodu, ona mı özendiler ne...
-
aq yakında bu devlet bahçedeki ağaçları çıkartıp satmaya başlar kaldırım taşlaırnı filan
şahsen ben beklerim
-
temelli vermiceklerki ak 5 senelik filam sözleşme olacak devlet kendine çeki düzen vermek için yapıyor gayetde güzel yane..
-
nereye ne saçlamıyormuşuz efendi, lafını bilde konuş. Beynindeki hüclereri kullanan tek adammış gibi ahkam kesme.
Biz lafımızı bilirde arkasında durup öyle konuşuruz. Ben kuruma değil zihniyete karşıyım.
Madem OYAK okadar vatanperver ülkenin geleceğini düşünen kişiler tarafından yönetiliyor
niye kendi halkını zor zamanında kazıklamaktan hiç çekinmiyor. Neden sözde ermeni soykırımı için
abd de dava açan ermenilere sonuç belli olmadan tazminat ödemeyi kabul eden bir şirketle oratklık kurmaya devam ediyor
ve de ortağının yaptığına seyirci kalıyordu (AXA OYAK).. Sorarım sana. Kimse hayal dünyasında yaşamıyor gözüm benim.
akşamlar ii...
-
Ehemm..
Şimdii Zumsüq'ün de haklı olduğu noktalar var miRkuT'un da haklı olduğu noktalar var ne denir ki ? :S