folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boğaziçi Köprüsü Satılıyormuş!

Boğaziçi Köprüsü Satılıyormuş!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

boku yedik demektir bu ya ..

nabmaya çalışıyo bu hükümet amacı ne bunlarn ya ?

köprü satılırmı ya gerzekmi bunlar..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
      bunuda satıyorlar!!! türk telekom satıldı, cumhurbaşkanının bir mitingde söylediği söze göre kuzey kıbrısta da bir miktar toprak satılmış şimdide boğaziçi köprüsü satılacak buralardan gelen paranın devlete yararı olabilir fakat hareket sağlayacak etmenleri yeterince değerlendirdigimizi sanmıyorum ötv'yi ve kdv'yi biraz daha düsürebilsek 869 barkodlu milli sermayeli ürünlerimizi almayı denesek bizden güc lüsünün olacagini sanmiyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

satmak kelimesi yanlış özelleştiriliyor :) köprü yine bizim merak etmeyin..ama özelleştirmeyi savunmuyorum tabi ki..sonuçta rekabet ortamı olmadığı için tüketiciye yarıyan bi noktası yok köprüden geçeni düzcekler :) köprü zammı geldiğinde de devlet bnm kontrolümde deil der çekilir..

@turuncu kdv tamam da ötv ithal mallarına konulan özel tüketim vergisi..15 tane üretilcek ferrarinin 5 ini türkiye de ki zenginler alıyo düşün..düşürülürse ebemizin şeyini tersten görürüz :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek

nerden sömürceklerini şaşırdılar a.q

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    yaw bu satılma mevzuunu kim uydurdu aq. köprü kiralanıyo 10-15 seneliğine ve devlet isterse sözleşmeyi bozabilir durumda bildiğim kadarıyla.yani devran kiralık bi dükkan gibi.hem bunun onarımı zart-zurt bi ton meselesi var, köprüyü kiralayanlar onaracak mesela.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    işin kotu yanı yabancıya giderse Telekomda oldugu gibi trafiktede kopru fiyatlarından kaplumbaga hızıyla ilerliyicez

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yakında bu ülkeyide bizimle birlikde satarlarsa hiç şaşırmayın...a.q bu ülkenin gelişmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar elektrik santrali yaptrtmazr dıaşrdan alalım telekomu sarlar düzen gelecek die  bogazdaki villaların cogu yabancıalrda gap projesindeki yerlerin %90 lık bölümü yahudilerde neden biz gelişmeyelim daha cok örnek var....

Toplam Hit: 6325 Toplam Mesaj: 48