Boğaziçi Köprüsü Satılıyormuş!
-
boku yedik demektir bu ya ..
nabmaya çalışıyo bu hükümet amacı ne bunlarn ya ?
köprü satılırmı ya gerzekmi bunlar..
-
bunuda satıyorlar!!! türk telekom satıldı, cumhurbaşkanının bir mitingde söylediği söze göre kuzey kıbrısta da bir miktar toprak satılmış şimdide boğaziçi köprüsü satılacak buralardan gelen paranın devlete yararı olabilir fakat hareket sağlayacak etmenleri yeterince değerlendirdigimizi sanmıyorum ötv'yi ve kdv'yi biraz daha düsürebilsek 869 barkodlu milli sermayeli ürünlerimizi almayı denesek bizden güc lüsünün olacagini sanmiyorum
-
satmak kelimesi yanlış özelleştiriliyor :) köprü yine bizim merak etmeyin..ama özelleştirmeyi savunmuyorum tabi ki..sonuçta rekabet ortamı olmadığı için tüketiciye yarıyan bi noktası yok köprüden geçeni düzcekler :) köprü zammı geldiğinde de devlet bnm kontrolümde deil der çekilir..
@turuncu kdv tamam da ötv ithal mallarına konulan özel tüketim vergisi..15 tane üretilcek ferrarinin 5 ini türkiye de ki zenginler alıyo düşün..düşürülürse ebemizin şeyini tersten görürüz :)
-
nerden sömürceklerini şaşırdılar a.q
-
yaw bu satılma mevzuunu kim uydurdu aq. köprü kiralanıyo 10-15 seneliğine ve devlet isterse sözleşmeyi bozabilir durumda bildiğim kadarıyla.yani devran kiralık bi dükkan gibi.hem bunun onarımı zart-zurt bi ton meselesi var, köprüyü kiralayanlar onaracak mesela.
-
işin kotu yanı yabancıya giderse Telekomda oldugu gibi trafiktede kopru fiyatlarından kaplumbaga hızıyla ilerliyicez
-
yakında bu ülkeyide bizimle birlikde satarlarsa hiç şaşırmayın...a.q bu ülkenin gelişmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar elektrik santrali yaptrtmazr dıaşrdan alalım telekomu sarlar düzen gelecek die bogazdaki villaların cogu yabancıalrda gap projesindeki yerlerin %90 lık bölümü yahudilerde neden biz gelişmeyelim daha cok örnek var....