folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boğazın Boğası Yoğun Bakımda !

Boğazın Boğası Yoğun Bakımda !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Hastaneye kaldırılan WBC Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam, yoğun bakımda tutuluyor.

Sinan Şamil Sam, 15 Aralık Çarşamba gecesi kan kusması üzerine 29 Mayıs Hastanesi'ne yatırıldı.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Sinan'ın durumuyla yakından ilgilendiklerini belirtti. Gece 02.00'de hastaneye kaldırılan Sinan'ın sadece ailesiyle görüştürüldüğünü ifade eden Gözgeç, ''Biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tedavisi sonrasında kendisine federasyon bünyesinde bir görev vermeyi düşünüyoruz. Durumu günden güne iyiye gidiyor. Ancak riskleri göz ardı etmeyen doktorlar, milli boksörün yoğun bakımda kalmasını uygun gördüler'' dedi.

beyler adam akıllı bizi temsil eden bi Sinan vardı onunda boks hayatı bitti. çok üzüldüm kahvaltıda dahi bira içtiği söyleniyor ne kadar doğru bilemem. ama bu adam böyle olmamalıydı. hatırlarsanız willıms ile taysın özel maç yapmıştı taysın nakavt olmustu. o maçı normalde sinan ile taysın yapacakmış ama sinanın ve aynı zamanda willımsın menajeri olan adam sinan yerine wıllımsı ayarlamış Sinanda antrenörünü değiştirmiş. o maçı sinan kazansaydı Dünya şampiyonu olma yolunda dahada emin adımlarla ilerleyecekti...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ben onun boks maçlarını izliodum adam çok iidi yaw üzüldüm cidden dilerim en kısa sürede iileşir 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

ben onun boks maçlarını izliodum adam çok iidi yaw üzüldüm cidden dilerim en kısa sürede iileşir 

Dünya Şampiyonu olacak kapasitede idi ama bazı menajer ve antrenörlerin oyununa geldi sonra toparlayamadı. yazık oldu adama

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

off ya

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

İnş iyileşir ama fikrimce Gökhan Saki, Murat Direkci ve birçok dövüşçü Sinan Şamil Sam dan daha iyi temsil ediyor ve ülkemizin adını daha çok yayıyor bu benim fikrim k-1 de dövüşüp yarı finale çıkmak her babayiğidin harcı değildir. Sinan Şamil Sam bence en şanslı döneminde dövüştü mesela Mike Tyson ın en verimsiz döneminde Mike Tyson la dövüştü ama yinede güzel maçlar çıkardı Allah acil şifalar versin.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Dalağa malağa yumruk yiye yiye iç kanamalar başlıyor... Geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur hemen..

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Sinan abi forever !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

protein tozu we steroidten sanırım ben öle düşünüorum .s

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

DigitalMind bunu yazdı:

İnş iyileşir ama fikrimce Gökhan Saki, Murat Direkci ve birçok dövüşçü Sinan Şamil Sam dan daha iyi temsil ediyor ve ülkemizin adını daha çok yayıyor bu benim fikrim k-1 de dövüşüp yarı finale çıkmak her babayiğidin harcı değildir. Sinan Şamil Sam bence en şanslı döneminde dövüştü mesela Mike Tyson ın en verimsiz döneminde Mike Tyson la dövüştü ama yinede güzel maçlar çıkardı Allah acil şifalar versin.

hacı sinan mike tayson ile dövüşmedi. Sinanın 4. rountta nakavt ettiği adam yanlış hatırlamıyormdur umarım willıms gii bişiydi adı taysonu 6. rauntta 30 yumruk ardarda atarak nakavt etmişti. sinanın apartgartları manyaktı. adamın gözleri tavan yaıyodu apartgartı yiyince :)

işte bazı antrenörlerin oyununa geldi yükseltmediler adamı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Allah acil şifalar versin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

İnsan olarak üzüldüm, başarılı bir sporcumuzdu amma velakin eğer kahvaltıda bile bira içiyorsa hak etmiş derim agalar

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 2096 Toplam Mesaj: 15