Boğazına Kadar Bokun İçinde Çalışmak.
-
Günde 8 saatden fazla çalışmaya dayanamayan,iş beğenmeyipde işsizlik var diyen insanlarımız acaba bu ülkede doğsalardı ne yaparlardı.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/84294/hindistanda-kanalizasyon-temizlemek
Adam çıplak bir halde kanalizasyonun içine girmiş orayı temizliyor.Videoyu izlediğinizde boğazına kadar diye mecaz anlamda kullanmadığımı anlayacaksınız.
NOT:Adamın suratını gördükden sonra daha çok üzüldüm harbiden.Sırtında da yara var galiba.O pisliğin içinde o yara ne hale gelir tahmin edin.
-
BlackHorn bunu yazdı
Hocam gece gece midemi kaldırdın. Az faydalı konular açın yeri de geyik olcak konunun.
bu konu sence geyik mi :|
-
Allah yardım etsin yav.
hocam kombine araçları felan yokmu bu hindistanlıların ya,çekilirmi bu çile.
-
Hocam bu hindistan kadar pis bir ülke görmedim ben,geçen diskoveride seyrettim içim acıdı amk..
-
u235 bunu yazdı
Günde 8 saatden fazla çalışmaya dayanamayan,iş beğenmeyipde işsizlik var diyen insanlarımız acaba bu ülkede doğsalardı ne yaparlardı.
Adam çıplak bir halde kanalizasyonun içine girmiş orayı temizliyor.Videoyu izlediğinizde boğazına kadar diye mecaz anlamda kullanmadığımı anlayacaksınız.
NOT:Adamın suratını gördükden sonra daha çok üzüldüm harbiden.Sırtında da yara var galiba.O pisliğin içinde o yara ne hale gelir tahmin edin.
Niye ülkeni Hindistanla kıyaslıyorsun ? El sikine şükür mü etmemiz lazım. Kanada'da kişi başına düşen milli gelirden de bahsedebiliriz mesela. Veya açlık sınırı ne kadar ve buna müteakiben asgari ücret ne kadar ? Asgari ücretle geçicen bir ailenin çocuğu ile sana verilen eğitim olanakları aynı mı? vs vs vs. Kimse zor ile yaşamak zorunda değil. çok ergenlik bir konu olmuş adamım.
-
ne yani millet b*kun içinde çalışıyo diye gtümüzüde zkseler sesimiz çıkmasınmı onumu demeye çalışıyosun.. All in one işçi modeli arayan patronlar yüzünden işsizlik var zaten dostum merak etme sen..
-
BlackHorn bunu yazdınecroshine bunu yazdıu235 bunu yazdı
Niye ülkeni Hindistanla kıyaslıyorsun ? El sikine şükür mü etmemiz lazım. Kanada'da kişi başına düşen milli gelirden de bahsedebiliriz mesela. Veya açlık sınırı ne kadar ve buna müteakiben asgari ücret ne kadar ? Asgari ücretle geçicen bir ailenin çocuğu ile sana verilen eğitim olanakları aynı mı? vs vs vs. Kimse zor ile yaşamak zorunda değil. çok ergenlik bir konu olmuş adamım.
Hocam forumdan tanıdığım kadarıyla sen ergen düşünceler bile taşımayan birisin. Akıl yaşta deil baştadır. Arkadaşa terbiyesizlik etmişsin. Özürdile bence
forumdan tanıdığın kadarıyla =))) u235 istesin ozur dilerim de sana ne oluyor anlamadim. bak mesela seninkisi de cok ergen bir girisim olmus. bunu forumdan da degil, en son gonderinden anladim mesela.
-
BlackHorn bunu yazdınecroshine bunu yazdıu235 bunu yazdı
Hocam forumdan tanıdığım kadarıyla sen ergen düşünceler bile taşımayan birisin. Akıl yaşta deil baştadır. Arkadaşa terbiyesizlik etmişsin. Özürdile bence
Hacım gerek yok kimsenin özür dilemesine boşver.Benim konuyu açmamdaki amaç insanların 10 tl ye nasıl çalıştıklarını göstermektir.Hani bazı arkadaşlar var ya hiç bir halt bilmediği halde üniyi bitirince 3 milyar maaşla başlamak istiyor yoksa iş beğenmiyor.Onlara izletilesi bir konu.
-
u235 bunu yazdıBlackHorn bunu yazdınecroshine bunu yazdıu235 bunu yazdı
Hacım gerek yok kimsenin özür dilemesine boşver.Benim konuyu açmamdaki amaç insanların 10 tl ye nasıl çalıştıklarını göstermektir.Hani bazı arkadaşlar var ya hiç bir halt bilmediği halde üniyi bitirince 3 milyar maaşla başlamak istiyor yoksa iş beğenmiyor.Onlara izletilesi bir konu.
Aslinda ceo noktayi koymus. "
All in one işçi modeli arayan patronlar yüzünden işsizlik var zaten dostum merak etme sen.." Metalurji mühendisiyim. 2 sene işsiz gezdim. Yapacak bir şey olmadığını görünce 2003 senesinde bir fabrikaya işçi olarak girdim. 1 sene beden işçisi olarak çalıştıktan sonra bir iş teklifi aldım. ve 1 ay sonra beni işten attılar. sebebi sendikalı işçilerden arkadaşlarım vardı. 7 ay daha işsiz kaldım. sonra bir fabrikaya işletme mühendisi olarak alındım. ıraktan gelen savaş hurdalarını ayıklamak için uzman ekip istedim. çünkü patlamamış mühimmat çıkıyordu. gereksiz gördüler, can güvencesi yok diye istifa ettim.
sonra bir fabrikada üretim mühendisi olarak işe başladım. patron şirketi. ocakta ilkokul terk laftan anlamaz sıyrığın teki. üretim de karı 3-4 ayda %20 verim artırdım. ocakcı ile takışınca patron iyi geçinmem gerektiğini söyledi ve ben gururuma yediremedim istifa ettim.
ve Rusya'ya gittim. Bir şirkette cost control operatörlüğü yaptım. adı öyle ama günde 15 saate yakın çalıştırdılar. ebem sikildi sağlığım bozuldu. 1 sene sonra istifa ettim ve kendi işimi kurdum. kısacası paranın amına koydum.
daha bir çok işe girdim çıktım bugüne kadar tabiki. demem o ki. üniversite mezunlarına geçinecekleri kadar para ve değer verseler kimsenin işe sesi çıkmaz. ama bir üniversite mezununun beden işçisi olarak çalışması çok acı verici durum.
bir fabrikada işletme mühendisliği yaparken bir jeoloji mühendisinin refrakter atelyesinde beden işçisi olarak çalıştığına şahit oldum.
bu sebepten kimse hiç bir skime şükretmek zorunda değil.
-
dunkel20 Ağustos 2012 - 14:37
Zilyon tane tanrilari var biride cikip yardim etmiyor
[[[[ Bu yorumu linkteki videonun altından alıntı yaptım, bilgilerinize]]]]
Yorum çok kaba ama mantıksızda değil Hindistan halkı için.
Gidenler, orada yaşayanlar yada uzaktanda olsa takip edenler bilirler ki Hindistan bizim temizlik anlayışımıza göre çok ters, yani çok pisler malesef.
O yüzden sana bana göre çok pis gelen bu durum o Adam için o kadar da kötü değildir.
Tabiki olay iyi demiyorum ama sadece bizim düşündüğümüzden biraz farklı ;)
recluse tarafından 23/Ağu/12 02:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Adamın Sırtındaki bence Yara değil... Ancak gel gelelim Üzüldüm Vallahi. Ciğerim parçalandı.
Fakirlik Fakirlik Tamamda. Oranın Devletinde de Hiç İnsaf Yokmuş. Bir Kombine Araçlarıda mı Yokmuş bunların yahu... Bu İnsanları Bu Hallere Sokuyorlar...
Hapishanelerini Düşünemiyorum bile. :( Oradaki Mahkumlar Kimbilir Ne Muamele Görüyordur. Özgür Vatandaşı Böyle ise.! He Çok Tanrıları vardı hakket bunların. :)
Allahım yarebbim Sapkınların Düştükleri Hal İbret Verici... Şimdi Bunu Neden Dedim Diyeceksiniz...
Onların İlahları Acı Çekmeyi Diğer Hayatta Erdem Vasfı sayıyor. Sapkın Bir İnanış değilmidir. Yani O Adam Aslnda O Vaziyette İbadet Halinde Olduğunu Hatırlatırım. Haline Acıyanlara Hiçte Gerek Yok diye Uyarmış oliyim.
Git Sor Halinden Memnundur o. :)
ShockMan tarafından 23/Ağu/12 10:33 tarihinde düzenlenmiştir