Boğazına Kadar Bokun İçinde Çalışmak.
-
İçim parçalandı lan. O yüz ifadesi nedir öyle.
-
yanak bunu yazdı
Hocam bu hindistan kadar pis bir ülke görmedim ben,geçen diskoveride seyrettim içim acıdı amk..
ilk defa arabanin arkasinda "korna calin lutfen" diye bir yazi gordum bu videoda.
Guzel bir belgesel,sonuna kadar izledim.
-
Çalışana iş çok yeterki çalışmak iste :)
edit: yara değil sanırım ya bşey yapışmış üstüne..
-
Şükrettim
-
Hint Fakirlerinin Çivili Tahtada Yatışlarını Hatırlayın. Bunar Acı Çekmeyi Seven bir millet....
O Adam Bu Dünyada Bunları Çekip Öte Alemde Rahata Ereceğini Düşünerek O İşi Yapmaya Razı Gelmiş...
Aklı mantığı Normal bir İnsan O Şekilde Bir Logara Girmez.... Trilyon versen Girmez.... :)
-
muridlerden birinin profilinde hindistanda yazılım müh. okudum yazıyordu. belki o canlı izlenimleri paylaşabilir.
-
aldığınız 20-30 tl yevmiyeyi bu tarz vidyolar izleyerek hazmedip şükretmeye çalışmayın. ülkemizin herşeye imkanı var. he şükür etmeyin demiyorum ama hakkınızı istemeyi bilin. diyanet 8,5 tl fitre diyordu ramazanda. yani bir insanın günlük yemek ihtiyacını karşılayabilmesi için bu miktar gerekli. 8,5 x 30=255 desek, 3 kişilik bir aileyi baz alsak sadece aylık yemek giderleri 765 tl yapar. e kirası var şusu var bu su var. asgari ücretin ne kadar ülkenin? dalga değil taşak geçiyorlar..! bi de 3 çocuk yapıcakmışız.. hey allahım sen ıslah et:DD
lepusmorris tarafından 23/Ağu/12 15:15 tarihinde düzenlenmiştir -
TeRRoR bunu yazdı
muridlerden birinin profilinde hindistanda yazılım müh. okudum yazıyordu. belki o canlı izlenimleri paylaşabilir.
ahanda buldum arama kısmından
http://tahribat.com/Murit-AchtunG/
-
u235 bunu yazdıBlackHorn bunu yazdı
Hocam gece gece midemi kaldırdın. Az faydalı konular açın yeri de geyik olcak konunun.
bu konu sence geyik mi :|
yok hocam ceylana cok benzior :)
-
Reskam bunu yazdıu235 bunu yazdıBlackHorn bunu yazdı
Hocam gece gece midemi kaldırdın. Az faydalı konular açın yeri de geyik olcak konunun.
bu konu sence geyik mi :|
yok hocam ceylana cok benzior :)
hocam hususi bunun için cevapla butonuna bastığına inanamıyorum :W