Bölücü Başının Yanındakiler De Kim ???
-
türksolu onların dergisi deildir!bi ara onlarlaydı ama amerikan ajanları olduğu gerekçesiyle partiden kovmuştur!bu böledir!hatta ankadara ordu göreve die karışıklık çıkarmak isteyende onlar!
ayrıca
direk ona siyaset yap demedi!kürtler olarak hakkınız dağda deil meclisde arayın dedi
sorarım sana o zaman silah bırakılsa bu kadar can gidermiydi!tamam o zamana kadr çok canlar gitti ama şimdi ben TVde şehit cenazesi izliyor olrmuydum?
K.ıraka girmek için abdnin ve barzanin iznini alma utançlığını yaşayor olr muyduk?
ülkenin bu kadar parasını silah sanayisine yatırmasına gerek kalırmıydı?
lüften birz objektif bakalım -
Fotomontaj Olsun Olmasın A.K Dogu perinçekin ne farkeder zaten Orsp çocu degilmi
-
iyi bi pohtosop değil ayakkabılardan belli oluyor o kadar kumda hiç adamın ayakkabısı tozlanmamış we aynı şekil duruş birde kafa çevresinenden de belli oluyor gibi gibi
-
tmm RedKit o kadar askerimizi katletsin sorada silah bırakılsın hiç bişey yokmuş gibi meclise gelsinler siyaset yapsınlar devam edilsin.oldu başka ???
ben onu bunu bilmem kardeşim.o kadar cana kıymış adamla uzlaşma falan olmaz.direk en direk beni bağlamaz.ayrıca bu fotoşopta deil.ayrıca türksolu o zaman doğu perinçekin dergisiydi onuda çok iyi biliyorum -
o direk siz gelin meclise gelin demedi ki?elbette o hiçbir suçu varmış gibi ortalıkta gezemezdi!suçunu çekerdi ama bu ömür boyu hapis veya idam olmazdı!Pkk geçici olarak silah bıraktığında bu ülke düzene girmedi mi?kürtler daha bi sarılmadı ülkeye?ama ne zaman Pkk devreye girdi gene ekonomi bozulmaya başladı,doğu kaynadı diyarbakırda olanları hepimiz gördük!
eğer sen geçmişi bi kenara bırakıp temiz sayfa açmazsan barışı sağlayamazsın!bizde hata yaptık onlarda!hiçbi zaman çatışma tek bir tarafta suç olduğu için çıkmamıştır!birz onlar taviz vercek birz biz!devlet oraya sanayi götürcek,doktor göndercek,öğretmen göndercek o zaman ordaki insan bilinçlencek ve ben bu ülke için çalışmalıyım dicek!bence bu kadar -
yuhh be..çüşşşşşşşşş
-
göz war nizam war abi soldaki o.c o.c gibi cikmis arkadaki ibineler le arasinda perspektif yok o beyaz kafa da nasil yürüyor havada. ayaklari yere basmiyor + ibonun dedigi gibi ayakkabilarinda toz yok o da benm gozumden kacmiş. resmen SAHTE
-
montajjjjjjjjjjjjj!!!!!
-
yok abi bu photoshop deyil.
-
Arkadaşlar resimlerde Dogu Perinçek Oldıgunu idda ettigimiz kişinin sag bacagı sakat. dikkatli bakarsanız anlarsınız. ama gerçekte dogu perinçekin sakat oldugunu bilmiyorum ben.bilen var mı?
Ama sonuçta kim olursa olsun oraya gidip o PKK lıların elini sıkıyorsa vatan haini sayılır. Uzlaşmadan fln bahsetmeyin bana.Uzlaşma tamamen bir komplodur. Hepsinin Kökünü Siqim.
Toplam Hit: 4806 Toplam Mesaj: 38