Bölücü Başının Yanındakiler De Kim ???
-
Arkadaşlar doğu perinçekin MİTten ayrıldığını biliyor musunuz? Bilmem siyaseti takip eder misiniz?
Ülkü ocakları ve İşçi Partisi bir Türklük gösterisi olduğunda hep omuz omuzadır.
MHP sağın milliyetçi partisidir, İP saolun milliyetçi partisidir. Çizgi olarak ayrılan tek nokta sağ ve sol oluşudur.
Am şu da bir gerçektir ki Doğu Perinçek Amerikanın adamıdır. Şu an avrupada ermeni soykırımına karşı her ne kadar Türkleri ayaklandırsa da, bu sadece görünüş itibariyledir. İsmi aklımda değil ama İPsine ait bir dergide (Tayyip başa geçmeden 4 sene önce yazıldır bu olay) Amerikanın tayyibi başa getirmeye hazırlandığını yazmıştır. Bu da bir anektot olsun.. -
@LYCra
yazdıınla perinçekin abd adamı olması arasında bi bağlatı bulamadım
-
O cümleleri sen alaka kurasın die kurmadım zaten.
-
bişe diosan nedenleriyle beraber söylemen gerek ama...
-
al telnet ile sen buna bak
62.5.178.194
sana cevabımdır
biliodun anlatmaya gerek olmaz telneti.. -
hojalar resimelri babam gösterdim babam gerçek dedi bi zamnlar dogu perincek pkk ile narış yapmak içinmi ne gitrmiş ama kiminanır diyo oda bi pkklıydı sonra döndü ATATÜRKCÜ odu dedi hatta bizden daha fazla ATATÜRKCÜ oldu dedi tabi buna kim inanır bilemem ama bu bi gercek "geçmişde yapılan şeylrin cezası ilerce çekilir" bu köpeklerde cekerler
-
Beyler ben Doğu Perinçeğin kötü bir niyeti olacağını zannetmiyorum. Fotomontaj olabilme ihtimali yüksek. Fotomontaj olmasa bile Doğu Perinçeğin kötü bir niyeti ve TÜRKİYE ye ait çıkarcı bir düşüncesi olmadığı kanaatindeyim.
Toplam Hit: 5139 Toplam Mesaj: 38