Bölüm Seçimi Konusunda Kararsızlık
-
İngilizce hazırlığı zor değil mühendislik için kesinlikle eksik ama kolay gecersin okurken bir yandan İng çalışırsın halledersin
-
@izzmarit Çok sevinirim konuşturursanız. Bölüm komple ingilizce değil, bildiğim kadarı ile %30. İşte bende konular ilerlediği için "Ya anlayamazsam?" diye endişe duyuyorum. Evet kafanız karışmış, yazımda yoktum. :) @Kaan hocamı en son banlanmıştı ama döndüğüne sevindim.
@asiminnesli Teşekkür ederim hocam, bu arada tebrik ederim hayellerinizi gerçekleştirdiğiniz için.
Fikir sunacak arkadaşlara kapım açık.
-
hocam geçebiliyorsan gel meslektaş olalım.
uçak gövde-motor bakım yaz.
-
Bir mühendis -adayı- İngilizce'den kaçmayı düşünmemeli. Bu nasılsa er, geç öğreneceğin, öğrenmen gereken bir şey. Sırf bu sebeple bölüm tercihi yapıp yapmamayı düşünmek, saydığın bölümlere layık olup olmaman konusunda kafa karıştırıcı bir tezat yaratıyor.
Austen tarafından 04/Eki/16 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
@dbcooper Maalesef hocam keşke seçebilsem.
@austen Hayır hocam kaçmıyorum, kaçtığımı nereden çıkardınız? Benim ikilemde kaldığım konu makinenin çok geniş alanı kapsayıp, metalurji ve malzemeninde okul isminden dolayı kafamı kurcalaması. Hazırlıktan kaçmıyorum aksine dili öğrenmek istiyorum fakat en son aşama olarak belirttiğim gibi, okullar açıldı ve konular ilerledi. Yakalayabilir miyim düşüncesi tamamen yoksa hazırlık okuyup, dil geliştirmeyi çok isterim.