Boot From Cd ( Anlam Veremediğim Bir Hata )
-
arkadaşlar merhaba "Boot from cd disk boot failure, insert system disk and press enter" bu hatayı açılışta alıyordum bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcıda sorunsuz bir şekilde açıldı orada baya bi kullandım yeniden başlattım herseferinde sorunsuz çalışıyordu eve geldim açtım makinayı yıne aynı hata ! Sizce nedeni ne olabilir ?
-
bios dan hard diski birinci boot şeysi olarak göster.
-
onuda yaptım ama olmadı. Garip olan kısmı bilgisayarcıda catır catır calısıp evde calısmaması
-
Allaha allaha :S donanımsal bişi olabılırmı :S evde pc ye sonradan taktıgın bir aygıt felan :S
-
onuda dusundum klavye harıcı herseyı cıkardım ama yınede aynı durum...
-
her iki yerde de aynı sorun olsaydı bişey önercektim ama aynı değil :S
bunun tek nedeni var;
psikoloji.... sen kötü davranıyon kasana, bilgisayarcıda kendini güvende hissediyo. benim önerim temiz kullanman x) -
hocam söyle sen yinede bakalım birde onu deneyeyim ?
-
cd de dandiklik war...
-
cd room'un ıd'sini sök dene.
-
hocalar bir sorunda benden enes kod adlı nüridin paylaşmış olduğu ..... konusundaki need for speed shıft i indirdim 29 part ve 200 mb lık rardan çıkardım iso yu deamon toolse mount ettim kurulum başlamıyor ve please insert cd/dvd in drive C: diye bir uyarı veriyor aynı anda virüs uyarısıda veriyor eset devre dışı bırakıp denıyoum please insert cd/dvd in drive C: devam ediyor daha önce böyle bir sorunla karşılasan varmı
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar bir sorunda benden enes kod adlı nüridin paylaşmış olduğu ..... konusundaki need for speed shıft i indirdim 29 part ve 200 mb lık rardan çıkardım iso yu deamon toolse mount ettim kurulum başlamıyor ve please insert cd/dvd in drive C: diye bir uyarı veriyor aynı anda virüs uyarısıda veriyor eset devre dışı bırakıp denıyoum please insert cd/dvd in drive C: devam ediyor daha önce böyle bir sorunla karşılasan varmı
-----------------------------
ah ulan ekran kartım yetse shift i çalıştırmaya da ben de böle sorum alsam sorun bu mu bea :)
hoca indirdiğin partlarda da sorun olabilir, harddiskinde alan yetmiyor olabilir veya deamon tool denen zımbırtı sorun çıkarıyor olabilir...
benim önerim sen iso yu winrar ile aç, bi klasöre boşalt içindekileri, öyle yükle derim ben..
Toplam Hit: 3351 Toplam Mesaj: 26