Bordo Bereli Nasıl Olunur?
-
Benim bi tanidigin oglu sat olmustu herif kung fu kick box ta siyah kusakti,psikopat derecesinde cesaretliydi kafadada vardi zaten biraz.
Neyse egitim sirasinda helikopterden suya atliyorlar normalde bacaklarini birlestirip atliyorsun buda tabi oyle atliyor ne olduysa hafiten ayagini aciyor duserken su bacaklarinii ayirip aliyor takimlari.Eleman dedi atladim bi aciyi hatirliyorum birde gozumu hastanede actigimi..
Dunyanin ameliyatini oldu herif azdaha erkeklik elinden gidiyordu..
Bu isler zor abi oyle kolay degil.Benimde cocukluk hayalimdi ama amcami ziyaret edene kadar focada,orda yapilanlari gorunce ben almim amca dedim mumkunse :D:D ki ordakiler c tim falandi..
-
SeyhSamil bunu yazdı:
-----------------------------
ben onlardan deyilim kafan rahat olsun
-----------------------------kural 1: Değilimi deyilim yazan bordo bereli olamaz.
-
mobydick64 bunu yazdı:
bu arkadaşa biris gene askerdeyken helikopterden helikoptere atladığını anlatmış galiba :D
:) hehe...
-bende pilot olcaktım ama ...ama sorti atarken kolumu burktum..sen uçamassın dediler..iyi be tamam bende reklamcı olurum dedim..son senem hadi bakalım..
inş. hedefine ulaşırsın. -
Bordo Bereliler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin değişik sınıf ve rütbelerdeki subay, astsubay ve uzman erbaşlardan oluşan, iç ve dış tehditlerin bertaraf edilmesine karşı her türlü arazi ve iklim şartlarında görev yapabilecek nitelikte üst düzey eğitime tabi tutularak yetiştirilmiş özel askerlere verilen isimdir.
Anlayacağın düz asker olarak anca komanda olursun.
-
askerliği hakkari çukurcada yaptım köprülü taburunda özel harekat var jöh var bordo bere var senin arkan olmaması lazım özel kuvvet olman için 7 kişilik grup için 3 tabur uğraştık adamları alamadık aradan 3 gün geçti göt korkusuyla nereden çıkacaklar die bekliyoruz adamlar geliyor 3 gün sonra helikopterle 3 kelle alıp gidiyor 6 kişi bizim 3 tabur yapamadığımız olayı ellerindeki silahlar zaten görmediğin hayatta accurasy m16 gibi bir kez daha düşün kolay birşey gelebilir ama düşün
-
asker pazarından bir tane bordo bere al o zaman bordo bereli olursun.
-
vukuat bunu yazdı:
asker pazarından bir tane bordo bere al o zaman bordo bereli olursun.
-----------------------------Ciddi bişey sordum niye dalga geçme gereği duyuryosunuz. :/