folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bordo Bereli Nasıl Olunur?

Bordo Bereli Nasıl Olunur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Benim bi tanidigin  oglu sat  olmustu  herif kung fu kick box ta siyah kusakti,psikopat derecesinde cesaretliydi   kafadada  vardi  zaten biraz.

Neyse  egitim sirasinda helikopterden suya atliyorlar  normalde bacaklarini birlestirip atliyorsun  buda  tabi oyle atliyor  ne  olduysa  hafiten ayagini aciyor duserken  su  bacaklarinii ayirip aliyor takimlari.Eleman  dedi atladim  bi aciyi  hatirliyorum birde gozumu hastanede actigimi..

Dunyanin  ameliyatini oldu  herif azdaha erkeklik elinden gidiyordu..

Bu isler  zor abi  oyle kolay degil.Benimde cocukluk hayalimdi ama amcami ziyaret edene  kadar  focada,orda yapilanlari gorunce  ben almim amca dedim  mumkunse :D:D  ki  ordakiler  c tim falandi..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

SeyhSamil bunu yazdı:
    -----------------------------

ben onlardan deyilim kafan rahat olsun

kural 1: Değilimi deyilim yazan bordo bereli olamaz.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

mobydick64 bunu yazdı:

bu arkadaşa biris gene askerdeyken helikopterden helikoptere atladığını anlatmış galiba :D

:) hehe...

-bende pilot olcaktım ama ...ama  sorti atarken kolumu burktum..sen uçamassın dediler..iyi be tamam bende reklamcı olurum dedim..son senem hadi bakalım..

inş. hedefine ulaşırsın.

yorgun senarist .]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Bordo BerelilerTürk Silahlı Kuvvetleri'nin değişik sınıf ve rütbelerdeki subayastsubay ve uzman erbaşlardan oluşan, iç ve dış tehditlerin bertaraf edilmesine karşı her türlü arazi ve iklim şartlarında görev yapabilecek nitelikte üst düzey eğitime tabi tutularak yetiştirilmiş özel askerlere verilen isimdir.

Anlayacağın düz asker olarak anca komanda olursun.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

askerliği hakkari çukurcada yaptım köprülü taburunda özel harekat var jöh var bordo bere var  senin arkan olmaması lazım özel kuvvet olman için 7 kişilik grup için 3 tabur uğraştık adamları alamadık aradan 3 gün geçti göt korkusuyla nereden çıkacaklar die bekliyoruz adamlar geliyor 3 gün sonra helikopterle 3 kelle alıp gidiyor 6 kişi bizim 3 tabur yapamadığımız olayı ellerindeki silahlar zaten görmediğin hayatta accurasy m16 gibi bir kez daha düşün kolay birşey gelebilir ama düşün

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

asker pazarından bir tane bordo bere al o zaman bordo bereli olursun.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

asker pazarından bir tane bordo bere al o zaman bordo bereli olursun.

Ciddi bişey sordum niye dalga geçme gereği duyuryosunuz. :/

Toplam Hit: 7616 Toplam Mesaj: 28