Borsa Hakkında Birkaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

mesajları okumadım ancak uzun süre para piyasası içinde yönetici sıfatı ile çalıştım tavsiyem şu anladığım kadarıyla çok bilgin yok doğru kağıdı ya da emtia yı ya da pariteyi bulana kadar bolca silkelenir elimdeki TL değer kaybına uğramasın derken bolca TL kaybedersin tavsiyem uzak dur gir gayrimenkule ya da tarla bahçe muhabbetine en olmadı vadeliye at TL olarak beklesin küçük bir değer kaybın olur vadelide ancak en azından elindeki TL den olmazsın.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek
    geniuss bunu yazdı
    Wort bunu yazdı

Uzun vadeli yatırım için grafik analizin iyi olması gerekiyor örneğin meshur bitcoinin 19 bin dolarlara kadar cıkmasının ardından gelen düzeltmeler yaklasık 9 10 aydır sürüyor ve düzeltmenin sonuna geldi sayılır buralardan tekrardan yükselişler başlar.

Neye gore duzeltmelerin sonuna geldi sayilir hocam neye gore yukselise balsamasi gerek? 2013 un sonunda   BTC 1300 usd den 200 duzelmesinden sonra Bitcoinin yine 1300 tirmanmasi 2017 kadar surdu, teknik analize gorede 1-2 hafta daha beklemesi gerekir arkadasin en azindan, cunku su an 7 aylik formlasan decending traingle-in sonuna geliyor ve hekrezin gozu buyuk bir hamlede (yukari yada asagi) en azindan bi onay beklemen lazim ve bu arada sorun su ki  technical analize gore  dusmeye devam etmesinin istatistikleri daha yukses, @siyahbereli eger ciddi bir yatirim yapmak istersen Bitcoin gibi spekulasyon marketlerinden uzak durman gerekiyor bu tur yatirilmlar yuksek risk yukses odul kategorisne giriyor ki eger diyorsan ki su kadar kaybetsme umursamam param var bunlarla bi sey yapmak istiyorum bu tur marketleri deneyebilrisin ama her ay ayligindan tasaruf etigin paralari bi yere yatirmak istoyrusm dersen @Promotheus hocacnin dedigi gibi enerji, ulasim ve ozelikle turkiyede banka uzun vadede baya ckiarli olabilir (eger imkanin varsa Turkiye disinda ki yatirim yapmaya bak).

Hocam yazınızı görmedim.Benim yazdığım tarihlerde btc 6300 dolar civarlarındaydı ve ozamanda 5 bin dolar beklentim vardı.Decending traingle-inden ziyade büyük bir falling wedge var.Neye göre düzeltmelerin sonuna geldi dersen ben elliotcıyım sayımlarımıza göre sona yaklaştık.Arkadaş uzun vadeli düşündüğü için buralardan kademeli alımlar uygundur dedim.Ha spekülasyonun çok olduğu bir piyasa ama ben uzun vadede iyimserim.

Wort tarafından 20/Kas/18 01:43 tarihinde düzenlenmiştir

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

turk telekom a bas geç emekli ol 

bunu kımse ciddiye almamış :) 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

mesajları okumadım ancak uzun süre para piyasası içinde yönetici sıfatı ile çalıştım tavsiyem şu anladığım kadarıyla çok bilgin yok doğru kağıdı ya da emtia yı ya da pariteyi bulana kadar bolca silkelenir elimdeki TL değer kaybına uğramasın derken bolca TL kaybedersin tavsiyem uzak dur gir gayrimenkule ya da tarla bahçe muhabbetine en olmadı vadeliye at TL olarak beklesin küçük bir değer kaybın olur vadelide ancak en azından elindeki TL den olmazsın.

senin   ferrari ile  eve  ekmek   götürdünü  bilirim  ben  Üstad :) 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

ahha o zamanlar para piyasalarından akıyordu be üstad :) şimdi damlamıyor bile de musluğu tokatlıyoruz bi damla gelsin diye :D Ayrıca sende altta kalır bi durumda değildin girmediğin sektör kalmamıştı :) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

:) Bana kredi ile ev alman haram, senin kirada oturman dinen daha caiz diyen bir hoca vardı, hocamızın 2 dairesi bir arsası, 2 tanede arabası vardı. Hatırladım bak dün bana kandil mesajıda atmadı

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    NighT_JudGe bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

ahha o zamanlar para piyasalarından akıyordu be üstad :) şimdi damlamıyor bile de musluğu tokatlıyoruz bi damla gelsin diye :D Ayrıca sende altta kalır bi durumda değildin girmediğin sektör kalmamıştı :) 

Fon yöneticliği falan mı yapıyordun hocam, bu fonlarda hisse senedi gibi risklidir deiğil mi? kısa kısa tecrübelerini yazarsanız okuruz.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 5363 Toplam Mesaj: 48
borsa